Jupiler Pro League odds het hoogst bij KAA Gent – SV Zulte Waregem

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
6 december 2019     1 REACTIE

Deze zaterdag krijgt Gent bezoek van Zulte Waregem. Deze JPL match is voer voor discussie bij de bookmakers en dat resulteert in de hoge quoteringen! VoetbalGokken.be helpt u een handje door beide hoofdtrainers aan het woord te laten en de meest relevante statistieken op een rij te zetten. Weet u hierna wat uw voorspelling gaat zijn? Check dan de gemiddelde odds in onze overzicht en zet in volgens de actuele quoteringen bij de Belgische wedkantoren die bij onze site zijn aangesloten!

Jess Thorup: “Zulte Waregem sleutelwedstrijd”

Gent moet na de uitschakeling is de Belgische beker één van de drie hoofddoelen voor dit seizoen definitief schrappen. “Doodjammer. De teleurstelling is groot. We wilden echt tot het einde meedraaien in dit bekerverhaal”, luidde een eerste reactie van Gent-trainer Jess Thorup die daarna gelijk de omschakeling maakte naar zaterdag: “De match tegen Zulte-Waregem is ‘a key game’ waarin we niet moeten wachten tot er ons iets in de schoot valt. Neen, we moeten het zelf pakken”, zo laat de coach weten voorafgaand aan de match.

KAA Gent wint de wedstrijd
1.33
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
5.00
Zulte Waregem wint de wedstrijd
9.00

“Eerste seizoendeel goed afsluiten”

De thuiswedstrijd tegen Zulte Waregem is wat hem betreft dan ook het startpunt van een recovery: “Zulte Waregem thuis is slechts één match. We moeten vanaf nu elke week opnieuw proberen iets extra’s te brengen om het eerste deel van dit seizoen goed af te kunnen sluiten”, aldus Jess Thorup op de clubwebsite.

Franky Dury: “Gent behoort tot de Belgische Top-3”

Zulte Waregem coach Franky Dury ziet KAA Gent als outsider in de competitie en verwacht zaterdag op verplaatsing in de Ghelamco Arena dan ook geen verlaat Sinterklaascadeautje: “Gent heeft een sterke ploeg met veel mogelijkheden. Samen met Standard en Club Brugge behoort AA Gent momenteel tot de drie beste ploegen van België.”

“Gent heeft flink wat kwaliteit”

Toch ziet de oefenmeester wel aanknopingspunten voor zijn ploeg om toch voor een resultaat te gaan zaterdag: “Je mag niet vergeten dat ze nog kampen met een aantal geblesseerden zoals Chakvetadze. Maar deze voorbije zomer is er flink wat kwaliteit bij gekomen. Gent is meer dan één speler. Als je ziet dat Dejaegere, Kubo en Bronn niet veel spelen, dan weet je dat dit een ploeg is voor de top. Ik denk dat het Gent van vandaag te vergelijken is met de ploeg van het kampioenenjaar. Het verschil is dat zij toen accelereerden in de play-offs, terwijl we nu nog niet eens halverwege zijn.”

Statistieken

KAA Gent staat op een keurige derde stek en blijft vooralsnog goed in het spoor van Standaard Luik dat tweede staat. Gent heeft in de eerste zeventien speelronde 32 punten behaald, Luik staat op 33 uit 17. Ook Zulte Waregem is bezig aan een verdienstelijk seizoen. Momenteel is de fusieclub terug te vinden op een achtste plaats. Zulte Waregem doet het tot nu toe met 28 punten, behaald dankzij acht overwinningen, vier gelijke spelen en vijf nederlagen.

Head 2 Head

Veel valt er vaak niet te rapen bij Gent, maar wel als Zulte Waregem de bezoekende ploeg is. In de voorbije vijf uitgaven lukte het Zulte maar liefst driemaal om met een punt terug de bus in te stappen. Vorig seizoen nog: toen werd het in de Ghelamco Arena 1-1. In 2017 was Gent oppermachtig en werd het doelpuntenrijke duel met 5-2 gewonnen. De match uit het seizoen 2016 -2017 eindigden in 3-0, maar in de twee seizoenen daaraan voorafgaand draaide het uit op een draw. Op 1 april 2016 werd er afgefloten bij 1-1 en op 4 december 2015 bleef het bij 2-2.

Huidige vorm KAA Gent

KAA Gent voelt zo langzamerhand de vermoeidheid die onvermijdelijk optreedt als je Europees actief bent. De ploeg van trainer Thorup laat namelijk hier en daar wat steken vallen. Van Kortrijk werd nog keurig gewonnen: 0-2. Maar in de Cofidis Cup werden ze voorbije woensdag naar de uitgang verwezen door Charleroi: 1-0. In de Europa League raapte men een punt bij Saint Etienne (0-0), hetgeen ook het geval was bij de thuismatch tegen Antwerp: 1-1. Van die ploeg werd in de inhaalmatch die op 21 november jongstleden werd afgewerkt ook nog een keer verloren: 3-2.

Huidige vorm Zulte Waregem

Zulte Waregem is wel door in de Belgische beker. Het tankte woensdag vertrouwen door Sint Truiden simpel uit te schakelen: 3-0. Deze overwinning betekent dat de ploeg van Dury nu al vier matches op rij heeft gewonnen. Ook Eupen (1-0), KV Mechelen (0-2) en Cercle Brugge (0-2 winst in een vriendschappelijk duel tijdens de interlandbreak) werden in de voorbije weken aan de zegekar gebonden.

Lappenmand

Woensdagavond kwam AA Gent in actie in de Cup tegen Sporting Charleroi. Jonathan David was er uiteraard niet bij na het overlijden van zijn moeder. De aanvaller vertrok dan ook kort voor de wedstrijd in Charleroi naar Canada. Hij zal er vermoedelijk nog een tijdje blijven waardoor de kans vrij klein lijkt dat hij dit weekend al speelt tegen SV Zulte Waregem. De Canadese aanvaller was dit seizoen al goed voor 13 doelpunten en 8 assists voor de Buffalo’s. Bij Charleroi moest Thorup het ook stellen zonder Elisha Owusu. De Fransman ontbrak met een blessure. Louis Verstraete en Roman Bezus waren de vervangers van Owusu en David.

Zulte Waregem heeft vooral personele problemen in de voorhoede. Daar ontbreekt één van goalgetters uit het elftal: Saido Berahino, dit seizoen al goed voor vier treffers. De Griek Nikos Kenourgios zal het duel in Gent ook aan zich voorbij moeten laten gaan. Kenourgios is geen basisspeler, maar zal vanwege een voetblessure ook niet op de bank plaatsnemen zaterdag.

Prognose

De wedtip bij dit duel is een gelijkspel. We verwachten niet direct dat Zulte Waregem in staat is om Gent te overmeesteren, maar de uitschakeling in de beker gaat een klap zijn voor de troepen van Thorup. Dat laat zich zaterdag nog voelen en naar onze verwachting ook wreken. En met een gemiddelde odd van vijf keer de inleg, willen wij wel gaan voor een kleine gok: 2-2. Check onderstaand odds overzicht voor de quoteringen behorende bij uw voorspelling!

Quoteringen KAA Gent – Zulte Waregem

De bookmakers gaan helemaal los tijdens de wedstrijd van Gent tegen Essevee. Wilt u er zondag ook een feestje van maken waarbij het dak eraf gaat? Met de juiste wedstrijdvoorspelling kan de party echt beginnen. Voor een zege van Zulte Waregem wordt met x 9.00 keer uw inleg voor deze match het meest uitgekeerd. Een gelijkspel is goed voor een odd van x 5.00 keer de inleg. Verwacht u een zege van Gent? Twijfel dan niet en speel bij uw favoriete bookmaker op winst van de Buffalo’s en ontvang uw inleg x 1.33 retour als dit zaterdag het eindresultaat is.

De Jupiler Pro League wedstrijd KAA Gent – SV Zulte Waregem wordt gespeeld op zaterdag om 20:00 uur in de Ghelamco Arena te Gent. Denkt u te weten welke ploeg deze wedstrijd gaat zegevieren of wordt het volgens u een gelijkspel? Laat het de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be vandaag alvast weten.


Reacties

jupiler...
7 december 2019

Gent laat nu niet meer met zich sollen. Winnen van Essevee dat gaan de Buffalo's doen

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN