Jupiler Pro League odds: AA Gent versus koploper KAS Eupen

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
15 oktober 2021     0 REACTIES

De laatste Belgische Pro League match van dit weekeinde is zeker de minste niet. KAA Gent zal het in de Ghelamco Arena moeten opnemen tegen koploper KAS Eupen. De Buffalo’s staan veertiende en op papier zou KAS de sterkste van de twee moeten zijn. Welke ploeg wint dit laatste duel van de zondagavond volgens u? Voorspel en win de strafste pre-odds bij uw bookmakerskantoor op VoetbalGokken.be!

Hein Vanhaezebrouck: “Thuismatch winnen van KAS Eupen”

KAA Gent neemt het zondagavond in eigen huis op tegen koploper KAS Eupen. De Buffalo’s verloren dit seizoen nog maar een keer in eigen Ghelamco Arena, maar de ploeg staat met de veertiende plaats laag op de tabel. Genoeg reden vindt trainer Hein Vanhaezebrouck om geen punt meer te verliezen in de Ghelamco Arena. “Laten we daarmee beginnen tegen KAS Eupen”, zegt coach Vanhaezebrouck tijdens zijn persconferentie.

KAA Gent wint de wedstrijd
1.59
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
4.10
KAS Eupen wint de wedstrijd
4.85

“Proberen tij te keren”

De coach weet hoe sterk zijn team voor eigen publiek kan zijn. “Ik heb dit huis altijd gekend als een bastion waar weinig ploegen punten konden pakken. Wat dat betreft, we hebben nog een lang seizoen voor de boeg. We gaan proberen om het tij te keren. Met een punt schiet je niet veel op. We moeten winstmatchen bijeen gaan sprokkelen”, aldus de coach van Gent.

Stefan Kramer: “Koppositie interesseert ons niet”

KAS Eupen verrast dit seizoen de ploegen in de Belgische Pro League. Het team van coach Stefan Kramer staat op de eerste plek, maar voor de match op verplaatsing bij KAA Gent voor de boeg zegt dat volgens de coach niets. “Waar we nu staan op de tabel interesseert ons niet. We moeten er zondag gewoon weer staan als we tegen Gent spelen. We moeten ons best blijven doen”, analyseert de coach van de Panda’s.

“Beide voeten op de grond”

De Duitse coach wil dat zijn ploeg niet naast de schoenen gaan lopen. Het seizoen is nog lang en er kan nog heel veel gebeuren. “Op kop staan is natuurlijk tof, maar het is gewoon niet zo belangrijk. Het is goed voor de club en voor de jongens, dat wel. We moeten wel met beide voeten op de grond blijven staan, anders ga je er straks tegen een club als KAA Gent keihard af”, zo stelt de coach van KAS Eupen aan het slot van zijn relaas vast.

Statistieken

KAS Eupen staat op de eerste plek van de Jupiler Pro League. De ploeg van coach Kramer haalde twintig punten binnen uit tien duels. Royal Antwerp FC deed dat ook, maar staat door een iets minder doelsaldo op de tweede plaats. KAS moet dus wel winnen van Gent wil het leider van de Belgische Pro League blijven.

KAA Gent vinden we pas terug op de veertiende plaats. Volgens Gentse begrippen staan de Buffalo’s met elf punten te laag op de ranglijst. Het gepromoveerde RFC Seraing staat een plek hoger dan Gent en heeft twaalf punten.

Head 2 Head

Begin dit kalenderjaar speelde Gent voor de laatste keer tegen KAS in de Ghelamco Arena. De Buffalo’s kwamen toen niet verder dan een gelijkspel: 2-2. Een competitieduel eerder versloeg Gent de ploeg uit Eupen met 6-1. Ook eind 2018 waren het de Buffalo’s die heersten in eigen huis: 2-0. KAS won in februari 2017 voor de laatste maal van Gent. Het werd toen 0-1 voor de Duitstalige ploeg.

Huidige vorm KAA Gent

De laatste match voor de interlandbreak speelde KAA Gent op verplaatsing bij Royal Antwerp FC. De ploeg van coach Vanhaezebrouck verloor met 1-0 in Antwerpen. Eind september werd er nog met 2-1 gewonnen van Cercle Brugge, maar tegen RSC Anderlecht wist Genk ook geen vuist te maken. In het Lotto Park Stadion van RSCA werd het een puntendeling: 1-1. De Buffalo’s spelen donderdag op verplaatsing de Conference League match tegen Partizan.

Huidige vorm KAS Eupen

Het seizoen van KAS Eupen kan tot nu toe niet stuk. De ploeg van coach Kramer stijgt boven zichzelf uit. Het staat eerste in de Pro League en verslaat ploegen als KRC Genk 3-2, Beerschot VA 0-3 en Cercle Brugge 1-2. De match tegen Royal Antwerp ging midden september verloren met 0-1, maar de Panda’s hebben bewezen snel te herstellen. Voorbije week werd een oefenduel gespeeld tegen Borussia Dortmund II en gewonnen met 3-0.

Lappenmand

Bij KAA Gent zitten een tweetal selectiespelers in de lappenmand: Andrew Hjulsager en Gianni Bruno zijn nog niet hersteld van hun blessure en missen derhalve deze zondag de match tegen KAS Eupen.

De bezoekers uit Eupen mist zondag een viertal: Abdul Nurudeen, Julien Ngoy, Leonardo Rocha en Gary Magnée zijn door diverse kwetsuren niet wedstrijdfit geraakt. Verdediger Jordi Amat is één match geschorst door een rode kaart en moet vanaf de tribunes in Gent toekijken.

Prognose

En dan de prognose voor KAA Gent – KAS Eupen. Onze wedtip is een overwinning van KAS: 1-3. Wat is uw voorspelling bij deze Belgische Pro League topper?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan bij KAA Gent – KAS Eupen.

Quoteringen KAA Gent – KAS Eupen

De Belgische wedkantoren kijken niet naar de statistieken, maar meer naar de H2H. De hoogste beloningen kunt u verdienen als KAS Wint. Gemiddeld staat de quoteringen op x 4.85 keer uw speelbedrag ingeschaald bij een zege van de ploeg uit Eupen.

In het 1X2 spelsysteem kan een gelijkspel ook voor een straffe duit gaan zorgen. Uw speelbedrag op een puntendeling wordt x 4.10 keer meer waard als het een gelijkspel wordt in Gent. Een overwinning van de Buffalo’s staat op x 1.59 keer uw speelbedrag ingedeeld.

De Belgische Pro League match KAA Gent – KAS Eupen wordt gespeeld op zondag 17 oktober om 21:00 uur in de Ghelamco Arena te Gent. Bent u zondagavond winnaar door de juiste voorspelling in te vullen bij de Belgische wedkantoren? Sla uw slag bij de bookies op VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN