Jupiler Pro League midweekse odds: RSC Anderlecht – Cercle Brugge

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
24 januari 2022     0 REACTIES

Deze week komen de ploegen in de Jupiler Pro League ook midweeks in actie. Woensdagavond spelen RSC Anderlecht en Cercle Brugge tegen elkaar in het Lotto Park Stadion te Brussel. Voorbije weekeinde zegevierden beide teams en welke ploeg gaat ook midweeks punten pakken? Voorspel de match bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be!

Vincent Kompany: “Cercle Brugge zet altijd hoog druk”

RSC Anderlecht wist voorbije weekeinde te winnen van KV Mechelen met 0-1 en dus maakt de ploeg van coach Vincent Kompany een goede start van de week. Inmiddels heeft Paars-wit ook een vierde positie in de Jupiler Pro League waar de coach trots op is. “We doen een goede zaak richting PO I”, zegt de T1 van RSCA die vooruitkijkt naar de volgende matches. “Nu moeten we tegen Cercle spelen, die ook altijd hoog druk zetten. En ik kijk uit naar de partij tegen Union, de favoriet van dit moment”, aldus Kompany.

“Efficiënter zijn”

Volgens de coach van Paars-wit zijn er wat dingen te verbeteren die ervoor kunnen zorgen dat er deze week zes punten verdiend kunnen worden. “We mogen vanvoor iets efficiënter zijn, maar het is nu zo. We staan zes punten voor op Charleroi en Gent, maar we moeten dit aanhouden. Twee keer verliezen en ze staan weer bij je. We moeten nu proberen woensdag de overwinning te pakken. We zijn goed bezig.”

Dominik Thalhammer: “Het is zeker mogelijk om van Anderlecht te winnen”

Met nieuwbakken coach Dominik Thalhammer verloor Cercle Brugge alleen van koploper Royale Union SG (3-2). Na die wedstrijd werden er drie matches op rij gewonnen en dat geeft de Oostenrijkse coach van Cercle hoop voor de match tegen RSCA. “Zoals we de laatste matchen spelen, moet het zeker mogelijk zijn om van Anderlecht te winnen”, zegt de coach van Cercle Brugge nadat voorbije weekeinde Zulte Waregem met 3-1 verslagen werd.

“Sterke en goede ploeg”

Volgens de Oostenrijkse trainer heeft zijn ploeg nog heel wat te leren, maar gaat het met opgeheven hoofd naar de nummer vier van de Belgische Pro League. “Uiteindelijk moeten we concluderen dat dit Anderlecht een zeer sterke en goede ploeg is. Maar daarentegen moeten we de lessen uit voorbije wedstrijden halen”, zo besluit de nieuwbakken T1 van Cercle Brugge.

Statistieken

Er zijn nog tien speelronden te gaan voordat de play-offs gespeeld worden. RSC Anderlecht staat op dit moment op de vierde plek en die plek betekent dat er PO1 gespeeld mag worden. Met 42 punten heeft Paars-wit wel een pak minder dan koploper Royale Union SG.

Cercle Brugge vinden we inmiddels op de tiende plek. De ploeg van coach Thalhammer heeft 31 punten bij elkaar geraapt in de voorbije Pro League matches.

Head 2 Head

De laatste keer dat Anderlecht en Cercle Brugge tegen elkaar speelden, was op 15 augustus voorbije jaar. Paars-wit versloeg Cercle ten met 1-2 in Brugge. Voorbije jaar troffen de teams elkaar in Brussel tijdens de Belgische beker. RSCA won in maart 2021 met 1-0 van Cercletje.

De laatste keer dat de teams elkaar in de Jupiler Pro League troffen in het Lotto Park Stadion was op 13 september 2020. Ook toen won Anderlecht met 2-0.

Huidige vorm RSC Anderlecht

De ploeg van coach Kompany heeft inmiddels een lange ongeslagen reeks opgebouwd. De laatste maal dat de ploeg uit Brussel drie punten verloor in een duel was op 7 november voorbije jaar. De ploeg van coach Kompany verloor toen van Royal Antwerp met 2-0. Voorbije weekeinde werd KV Mechelen met 0-1 verslagen door een goal van aanvaller Joshua Zirkzee.

Huidige vorm Cercle Brugge

Cercle Brugge zegevierde voorbije weekeinde met 3-1 van Zulte Waregem. De ploeg van trainer Thalhammer wist een match eerder ook te zegevieren van KAS Eupen met 0-2. Eind december werd zelfs Club Brugge verslagen op Jan Breydel. De derby van Brugge werd 2-0 voor Cercletje. Wel werd er die week daarvoor verloren van koploper Royale Union met 3-2.

Lappenmand

Anderlecht heeft geen spelers die in de lappenmand bivakkeren. Wel zijn er twee spelers geschorst. Kristoffer Olsson en Michael Murillo moeten door een vijftal gele kaarten een match ‘brommen’.

Cercle Brugge komt zonder Edgaras Utkus en Waldo Rubio naar Brussel toe. Beide spelers hebben een blessure waardoor ze de match tegen Anderlecht zullen missen. Olivier Deman is geschorst en mag dit weekeinde pas terug in actie komen.

Prognose

En dan de prognose voor RSC Anderlecht – Cercle Brugge. Onze wedtip is een zege van RSCA: 2-1. Wat is uw voorspelling voor deze midweekse match in de Belgische Pro League?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan in de pre-match fase.

Quoteringen RSC Anderlecht – Cercle Brugge

De bookmakers hebben de quoteringen in het 1X2 spelsysteem als volgt ingedeeld. Een zege van Cercle Brugge kan u de hoogste pre-odd van deze match opleveren. De bookmakers zijn bereid x 5.50 keer de inleg uit te keren als de Brugse ploeg wint.

Een gelijkspel krijgt ook een straffe pre-odd mee voor dit duel in het Lotto Park Stadion. U kunt gemiddeld x 4.00 keer uw inleg scoren als de ploegen de punten delen. Een overwinning van RSC Anderlecht is in de pre-fase goed voor een bookmakersbeloning van x 1.57 keer uw speelbedrag.

De Jupiler Pro League match RSC Anderlecht – Cercle Brugge wordt gespeeld op woensdag 26 januari om 21:00 uur in het Lotto Park Stadion te Brussel. De Belgische wedkantoren keren straffe odds uit aan de voetbalgokkers die deze match juist voorspellen. Heeft u goesting een poging te wagen? Op VoetbalGokken.be vindt u eerlijke bookmakers met straffe quoteringen voor deze match in de Belgische Pro League.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN