Jupiler Pro League match Standaard Luik populair bij bookies

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
7 december 2019     0 REACTIES

De wedstrijd van Standaard Luik op verplaatsing bij Moeskroen is bijzonder populair bij de spelers die meespelen via de Belgische wedkantoren. Luik is sowieso hot en Moeskroen is een ploeg die met de klap kan verrassen tegen topteams. Waarschijnlijk zijn de hoge odds ook debet aan de stormloop. VoetbalGokken.be blikt vooruit op deze zondagmiddag match en zet alle statistieken op een rij. Maar we beginnen eerst met een korte analyse van beide hoofdcoaches. Weet u al op welke ploeg u gaat inzetten?

Bernd Hollerbach: “Luik zal moeilijke wedstrijd worden”

Moeskroen trainer Bernd Hollerbach heeft een pak straffe wedstrijden op een rij met zijn ploeg. En het einde daarvan is nog niet in zicht, want zondag wacht het sterk acterende Luik: “Het zal een moeilijke wedstrijd worden tegen Luik. We moeten vertrouwen hebben dat we thuis van hen kunnen winnen”, zo vertelt de Duitse trainer aan Sporza.

Moeskroen wint de wedstrijd
4.50
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.75
Standard Luik wint de wedstrijd
1.75

“Zondag zal er sterke ploeg staan”

Hollerbach heeft na de bekermatch van woensdag direct een goede analyse gemaakt van Standaard, zodat ze zondag goed beslagen ten ijs komen: “Hun team is veel veranderd en we zullen in ons stadion goed op hen moeten letten. Welk systeem ik ook op de mat zal brengen, mijn spelers moeten zich goed voelen, maar ik denk dat we zondag een heel sterke ploeg hebben”, sluit Hollerbach positief gestemd af.

Michel Preud’homme: “We zullen Moeskroen niet onderschatten”

Luik trainer Michel Preud’homme weet ook dat het winnen op verplaatsing bij Moeskroen een ander paar mouwen gaat zijn dan het potje dat zijn team midweeks moest afwerken in de Belgische beker. Moeskroen staat immers bekend als sluipmoordenaar: “We zullen hen dus niet onderschatten. Hopelijk kunnen we de match snel in een beslissende plooi leggen.”

Moeskroen heeft zich bewezen”

MPH is vooral beducht voor de teamspirit die Moeskroen regelmatig aan de dag legt: “Hun collectief is heel goed en ze hebben goeie reservespelers. Dat zegt veel. Ze hebben hun manier van spelen gevonden. Moeskroen heeft zich bewezen. We weten dat het een moeilijk team is om tegen te spelen,” zei de hoofdcoach nog. “Ze geven alles wat ze hebben, ze zijn goed gegroepeerd in balverlies en zijn effectief in reconversie. Het zal nodig zijn om duels te winnen en om ons spel tegen Moeskroen te kunnen spelen”, zo luidt de analyse van MPH op DHNet.be.

Statistieken

De thuisploeg staat voorafgaand aan de match tegen Luik op een tiende plek. De ploeg uit Wallonië loopt 22 uit 17. Streekgenoot Standaard Luik vinden we een pak hoger op de ranglijst. De ploeg van MPH is de huidige nummer twee dankzij tien overwinningen en drie draws behaalde ze in de voorbije zeventien speelronden 33 punten. Dat is zes minder dan competitieleider Club Brugge, die bovendien nog een match moet inhalen.

Head 2 Head

De uitslagen in Le Canonnier zijn nogal wisselvallig als het gaat om de matches die het tegen Luik speelt. Vorig seizoen werd het 0-0. Het jaar ervoor won Luik met 1-3 en in het seizoen ’16 – ’17 won de thuisploeg: 1-0. Veel lijn zit er dus niet in. Opvallend is wel dat de zege van 2018 de enige victorie is die het de afgelopen acht jaar wist te behalen in Le Canonnier.

Huidige vorm Royal Moeskroen

Hollerbach en zijn mannen draaien de voorbije weken een bijzonder zwaar programma. Eerst was er de wedstrijd tegen regerend landskampioen Genk. Die eindigden onbeslist: 2-2. Vervolgens moest Moeskroen op verplaatsing aantreden bij Club Brugge. Die match ging verloren: 1-0 en afgelopen donderdag ging het thuis kopje onder in de Belgische beker. RSC Anderlecht bleek net iets te sterk: 2-3. En nu wacht dus Luik, de ploeg in vorm. Of Moeskroen daartegen opgewassen is, moet nog blijken. De voorbije weken werd er weinig gewonnen en gescoord, maar het zware programma is daarvoor een goed excuus.

Huidige vorm Standaard

Standaard Luik gleed op 10 november uit over een bananenschil genaamd KV Mechelen. Die thuisnederlaag (1-2) werd echter snel weggepoetst door drie competitiezeges op rij: Eupen (1-2), Cercle Brugge (2-1) en woensdagavond in de Cofidis Cup 3-0 tegen Rebecquoise. Tussendoor speelde de ploeg van Preud’homme nog gelijk in het Portugese Guimaraes. Victoria Guimaraes – Standaard Luik was een duel in het kader van de UEFA Europa League en eindigden in 1-1.

Lappenmand

Bij Moeskroen op zeker geen Butiez. De Fransman kan door een armblessure niet meespelen zondag. Babacar en Bakic zijn twijfelgevallen. Babacar heeft last van zijn knie, terwijl Bakic juist zijn andere knie bezeerd heeft. Beiden zitten dus gebroederlijk noodgedwongen in de lappenmand. De ziekenboeg bij Standard Luik is net zo goed gevuld als bij de gastheren. Dussenne speelt sowieso niet, ook hij heeft last van de knie. Of Limbombe het duel tegen Moeskroen gaat halen is nog een vraagteken, ook Orlando Sa is twijfelachtig. De Portugees heeft last van de achillespees.

Prognose

Onze voorspelling voor dit JPL duel is: 1-2. Luik is normaal gezien de betere over Moeskroen, getuige ook de ranglijst. Maar ook de huidige vorm lijkt een pak beter. Bovendien straalt er veel goesting af van het team dat Preud’homme onder zijn hoede heeft. Daarom kruisen wij een 2 aan op ons wedstrijdformulier. Wat denkt u dat het wordt? Laat het ons weten via de bookmakerspagina van VoetbalGokken.be!

Quoteringen Moeskroen – Standard

Voor elke voetballiefhebber en gokliefhebber wordt deze wedstrijd weer om te smullen. De quoteringen zijn straf ingedeeld en dat betekent dat de juiste voorspelling waardevol zal zijn. Winst van Moeskroen wordt in het 1X2 spelsysteem met x 4.50 keer de inleg het hoogst beloond. Voor een gelijkspel keren de bookmakers met x 3.75 keer uw speelbedrag niet veel minder uit. Ook een zege van Standard kan een straffe beloning betekenen. De Belgische wedkantoren hanteren voor een overwinning van de Rouches met x 1.75 keer de inleg een prima quotering.

De Jupiler Pro League wedstrijd Excelsior Moeskroen – Standard Luik wordt gespeeld op zondag 8 december om 14:30 uur in stadion Le Canonnier te Moeskroen. Pak deze zondag een leuk zakcentje mee door de juiste voorspelling in te zetten bij uw favoriete bookmaker op VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN