Jupiler Pro League match Eupen tegen Gent populair bij wedkantoren

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
10 februari 2020     2 REACTIES

De bookmakers hebben duidelijk straffe odds neer geplant voor de match tussen KAS Eupen en KAA Gent, want er wordt nu al veel gespeeld op deze Jupiler Pro League match. Vooral als Gent niet wint, loopt de uitkering snel op! VoetbalGokken.be blikt vooruit op deze match die deze vrijdag wordt afgewerkt in het Kehrwegstadion.

Beñat San José: “Kansen om punten te pakken tegen Gent”

KAS Eupen trainer Beñat San José weet wat hem te wachten staat als KAA Gent op bezoek komt: een ploeg die meestrijdt om de titel en een ploeg die voorbije weekeinde dure punten op Anderlecht liet liggen. Gent zal getergd zijn verwacht de Eupen coach: “Het zal in het begin een bijzonder tactische match zijn. We zullen goed moeten verdedigen en proberen nauwelijks mogelijkheden tegen te krijgen. Dan krijgen we op het einde opnieuw kansen om punten te pakken tegen een topploeg.”

KAS Eupen wint de wedstrijd
5.50
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
4.15
KAA Gent wint de wedstrijd
1.52

“Ook gelijkspel is geen slecht resultaat”

San José analyseert in de voetbalkrant verder: “We proberen de punten thuis te houden, maar ook een punt tegen een club als Gent is in elk geval geen slecht resultaat.”

Jess Thorup: “We kunnen van iedereen winnen”

KAA Gent trainer Jess Thorup is inderdaad gebrand op revanche na de 1-1 thuis tegen Anderlecht. Het elftal was nochtans goed gestart aan het nieuwe kalenderjaar: “We hebben de tweede seizoenshelft aangevat met een echte winnaarsmentaliteit”, vertelde de Deense coach op de persconferentie in aanloop naar de topper. “We geloven in onze manier van spelen en als we ons niveau halen, kunnen we van iedereen winnen.”

Titelkansen KAA Gent

Nu zijn ploeg verzuimd heeft om drie punten te rapen tegen RSCA lijkt de titeldroom weer een beetje verder weg: “Of ik nog droom van de titel? Zo lang het mogelijk is, proberen we het hoogst mogelijke te bereiken. We aanvaarden dat Brugge fantastisch voetbal heeft gespeeld, maar alles is nog mogelijk. We moeten zo veel mogelijk punten pakken en dan zien we wel waar we eindigen.”

“Verplaatsingen blijven lastig”

Thorup besluit met de hoop dat deze match op verplaatsing eindelijk drie punten gaat brengen: “We hebben al veel progressie gemaakt, maar we zijn nog niet waar we willen zijn. Op verplaatsing moeten we het beter doen en we kunnen nog sterker verdedigen.”

Statistieken

De thuisploeg gaat dit Valentijnsdag duel in als de nummer vijftien met 26 op 25. Enkel Oostende, Waasland-Beveren en Cercle Brugge doen slechter.

KAA Gent doet het een pak beter. De bezoekers staan tweede, maar kijken wel tegen een achterstand van acht punten op koploper Club Brugge aan. Nummer drie Royal Antwerp staat vier punten achter de Buffalo’s.

Head 2 Head

KAS Eupen wint maar sporadisch van KAA Gent. De laatste maal was in 2017 notabene in de Ghelamco Arena: 0-1. In 2016 wist Eupen voor het laatst aan de Kehrweg victoria te kraaien. Toen werd het 3-2 voor de ploeg uit Duitstalig België.

Afgelopen seizoen eindigden KAS Eupen – KAA Gent in een 2-3 overwinning voor de bezoekende formatie uit Gent.

Huidige vorm KAS Eupen

De thuisploeg was tot voorbije zaterdag nog ongeslagen dit kalenderjaar. Echter het bezoekje aan Sint-Truiden VV liep net goed af: 5-2 mag gerust een pandoering genoemd worden.

Een dikke nederlaag die men vast niet zag aankomen, net de toch propere resultaten tegen Cercle Brugge (1-0 winst), Waasland Beveren (0-1 winst) en Charleroi (1-1).

Huidige vorm KAA Gent

Voor Gent was de 1-1 thuis tegen RSC Anderlecht ook een eerste minpuntje in 2020. De formatie van trainer Thorup wist de voorgaande drie duels in het nieuwe kalenderjaar wél naar zich toe te trekken: 3-1 winst op Moeskroen, een 4-1 overwinning op Genk en de 0-3 op verplaatsing bij KV Mechelen. Aan die fraaie reeks kwam voorbije weekeinde dus een einde.

Lappenmand

Bij KAS Eupen staat alleen centrumspits Leonardo Rocha buitenspel. De trefzekere Rocha liep eind december een knieblessure op en is nog altijd out. Centrale verdediger Menno Koch moet oppassen voor de arbitrage: het heeft reeds vier gele kaarten gepakt en een vijfde zorgt voor een automatische schorsing.

Roman Yaremchuk houdt de medische staf van KAA Gent flink bezig. De centrumspits onderging voorbije maand een operatie en is nog volop aan het revalideren. Het is de enige speler die namens Gent in de lappenmand vertoeft. Voor het overige is de selectie van Thorup fit.

Prognose

Onze voorspelling voor dit duel luidt: 0-2. Wij verwachten geen verrassingen aan de Kehrweg. Hoewel het daar (letterlijk) kan stormen, lijkt er momenteel geen formatie op het veld te staan die Gent kan stoppen. Wilt u weten welke odds er bij deze voorspelling horen? Of zoekt u naar de hoogste odd? Check dan onderstaande overzicht!

Quoteringen KAS Eupen – KAA Gent

De Belgische wedkantoren zitten weer klaar om u bij de juiste voorspelling rijkelijk te belonen. Voor een thuisoverwinning van KAS Eupen staat er met x 5.50 keer de inleg de hoogste beloning van deze match voor u gereed. Een gelijkspel krijgt met gemiddeld x 4.15 keer uw inleg nog een straffe odd mee. Een zege van AA Gent staat in het 1X2 spelsysteem genoteerd op een zeer nette odd van x 1.52 keer uw inleg.

De Jupiler Pro League wedstrijd KAS Eupen – KAA Gent wordt gespeeld op vrijdag 14 februari om 20:30 uur in het Kehrwegstadion te Eupen. Blijven de Buffalo’s ongeslagen na hun trip naar het Duitstalige Eupen of wordt het thuispubliek getrakteerd door een zege van KAS? Laat uw voorspelling geld waard zijn door mee te spelen via de bookmakers op VoetbalGokken.be!


Reacties

kaagent
14 februari 2020

Gent gaat vanavond weer zegevieren ;)

4 jaar geleden

kampioe...
14 februari 2020

Het taaie Eupen is thuis nooit gemakkelijk te verslaan. Ik houd het op een gelijkspel

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN