Jupiler Pro League KV Mechelen tegen Royal Antwerp

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
16 oktober 2019     2 REACTIES

Dit weekend staat weer bomvol met mooie matches in de Jupiler Pro League. Voor KV Mechelen betekent dit een thuismatch tegen Royal Antwerp. De ploegen staan vierde en vijfde in de competitielijst en bezitten beide zeventien punten. De wedstrijd in Mechelen kan dus voor een bredere kloof tussen de ploegen zorgen. De Belgische wedkantoren gaan uit van een strijdvolle clash waarin straffe odds niet ontbreken.

Wouter Vrancken: “Thuis moeten we punten pakken”

KV Mechelen kan dit weekend thuis aantreden tegen Royal Antwerp. Trainer Wouter Vrancken wil het publiek trakteren op een thuiszege. “In thuismatches moeten we punten pakken”, stelt de trainer voorop. Malinwa houdt zich tot nu toe staande in de top zes en dat doel wil Vrancken ook tegen Antwerp vasthouden. “We moeten niet meedraaien in de eerste helft van het klassement, maar we willen ook geen grijze muis zijn die enkel de matchen tegen de kleine ploegen wint”, legt de trainer van Mechelen uit bij Gazet van Antwerpen.

KV Mechelen wint de wedstrijd
3.30
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.60
Royal Antwerp wint de wedstrijd
2.05

“Geen grijze muis zijn”

De gepromoveerde ploeg heeft zijn draai gevonden in de Jupiler Pro League en Vrancken hoopt dan ook dat zijn ploeg het op kan nemen tegen teams zoals Royal Antwerp. “We moeten er gewoon alles aan doen om veilig te stellen waarvoor we vorig seizoen zo hard gewerkt hebben: onze plaats in de Jupiler Pro League”, aldus Vrancken in de GvA.

László Bölöni: “Slechts twee competitienederlagen geleden”

FC Antwerp-trainer László Bölöni is niet doof voor de kritieken die er binnen en buiten de club te horen zijn. De coach zelf heeft er echter nog veel vertrouwen in en denkt ook dat op verplaatsing bij KVM mogelijkheden liggen om punten te pakken. “In de competitie tellen we na negen wedstrijden nog maar twee nederlagen. Dat zijn aardige adelbrieven om mee te nemen richting de match in Mechelen”, zo vertelt hij met goesting aan Het Laatste nieuws.

“Competitiestart is best aardig”

De trainer vervolgt zijn analyse: “Mijn oordeel over onze competitiestart is positief. In Europa presteerden we zeker niet onaardig, maar mentaal waren we niet klaar. Ik ga niet in detail treden, maar iedereen weet waarover het gaat. Ik wil vooral het positieve gevoel meenemen naar de match tegen KVM, want wanneer je naar het topniveau streeft, is jezelf voortdurend opnieuw motiveren een grote troef”, zo besluit hij zijn betoog in de Voetbalkrant.

Statistieken

Royal Antwerp en KV Mechelen hebben beide zeventien punten. Antwerp staat vierde, maar heeft een wedstrijd minder gespeeld dan KV Mechelen dat tien matches heeft afgerond. Wel scoorde The Great Old in die negen matches meer doelpunten en kreeg het er minder tegen dan Mechelen.

Head 2 Head

Terugkijkend op de wedstrijden in Mechelen dan zien we dat KVM er de grootste moeite mee heeft om de punten in eigen huis te houden. In de Jupiler Pro League is het twaalf jaar geleden dat de thuisspelende ploeg nog zegevierden. Daarbij moet wel gezegd worden dat de teams elkaar in de periode 2008 tot 2017 niet in de Jupiler Pro League tegenkwamen. In 2007 won Mechelen met een doelpunt (1-0) tegen Antwerp. Het jaar daarvoor ging de winst (0-1) nog wel naar The Great Old.

De match die ons nog het meest in het geheugen zal liggen is de finale van de Belgische beker die door KVM met 3-1 werd gewonnen.

Huidige vorm KV Mechelen

Het weekend voor de interlandbreak van De Rode Duivels zegevierde KV Mechelen in en tegen KAS Eupen. De ploeg van Vrancken wist met 0-2 winst af te rekenen met de thuisploeg uit Eupen. Die week ervoor ging Mechelen in eigen huis nog zwaar onderuit tegen Club Brugge (0-5). Ook de wedstrijd tegen KAA Gent werd niet gewonnen (3-0). Tussendoor werd er wel nipt gewonnen van KV Kortrijk (2-3).

Huidige vorm Royal Antwerp

Royal Antwerp telt vier ongeslagen competitiewedstrijden op rij. Nadat er van Zulte Waregem werd verloren (2-0) is de ploeg van Bölöni niet meer verslagen. Achtereenvolgend waren de uitslagen tegen Anderlecht (1-2), Cercle Brugge (3-1), Oostende (1-1) en Standard Luik (2-2) goed voor acht punten uit vier matches.

Lappenmand

Bij KV Mechelen is aanvaller Gustav Engvall nog altijd niet hersteld van zijn knieblessure. Ook Laurent Lemoine is nog niet hersteld van zijn buikblessure, maar de 21-jarige verdediger heeft dit seizoen ook nog geen speelminuut gemaakt bij zijn ploeg en zal dus niet meteen gemist worden op het veld.

Bij Royal Antwerp is de lappenmand vooral met verdedigers gevuld. Het ziet ernaar uit dat Abdoulaye Seck ook tegen Mechelen niet gaat meespelen. Verder verblijven Junior Pius, Daniel Opare en Matheus ook in de ziekenboeg van Royal Antwerp.

Prognose

Onze prognose voor deze match is dat het een gelijkspel wordt. Beide ploegen zijn aan elkaar gewaagd en wij verwachten dan ook dat er nog best gescoord gaat worden. Een 2-2 gelijkspel lijkt ons best logisch. Denk u er anders over? Twijfel dan niet en ga naar uw bookmaker om uw eigen voorspelling in te zetten.

Pre-wedstrijdquoteringen voor KV Mechelen – Royal Antwerp

De pre-wedstrijdquoteringen bij de online bookmakers voor deze match zullen u aanspreken. Winst van beide teams levert sowieso een verdubbeling van uw inleg op. Winst van thuisploeg KV Mechelen wordt met x 3.30 keer de inleg nog het hoogst ingeschaald.

Voor een gelijkspel houden de Belgische wedkantoren de hoogste odd van deze match achter de hand. Mocht er zondag geen winnaar uit de bus rollen in Mechelen dan wordt elke euro die hierop is gespeeld x 3.60 keer zoveel waard. Verwacht u een overwinning van Royal Antwerp? Speel dan in het 1X2 spelsysteem op een 2 en ontvang uw inleg x 2.05 keer terug als Antwerp na negentig minuten speeltijd met de bloemen zal zwaaien.

De Jupiler Pro League-match KV Mechelen – Royal Antwerp wordt gespeeld op zondag 20 oktober om 14:30 uur in het AFAS stadion te Mechelen. Profiteert u mee van de hoogste odds en beste deals tijdens deze wedstrijd in Mechelen? Laat vandaag alvast uw voorspelling achter en ga voor de hoogst mogelijke beloning tijdens de wedstrijd van Mechelen tegen Antwerp.


Reacties

riesjart
17 oktober 2019

Net alvast ingezet op winst van Antwerp. Prima odd en The Great Old gaat het gewoon voor elkaar krijgen zondag.

4 jaar geleden

svballorig
18 oktober 2019

Ik heb het meeste vertrouwen in KVM

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN