Jupiler Pro League: KV Mechelen – Club Brugge

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
19 december 2017     3 REACTIES

Het kerstvoetbal wordt afgeschoten met een lekkere pot: KV Mechelen – Club Brugge. Mechelen staat bekend als ‘reuzendoder’, terwijl Brugge nog altijd soeverein koploper is in de Jupiler Pro League. Met een dikke 5-0 zege op Anderlecht op zak, zal de ploeg van trainer Ivan Leko met bijzonder veel vertrouwen richting Mechelen trekken.

Leko: “We zijn niet met de concurrentie bezig”

Club Brugge begint in een zetel aan de match op verplaatsing. Eerste achtervolger Charleroi heeft acht punten minder en sinds die 5-0 winst op RSCA staat de ploeg uit Brussel op maar liefst dertien punten. Toch wil Leko nog niet op twee oren slapen en ook in Mechelen weer voor het maximale gaan: “We zijn absoluut niet bezig met Charleroi of Anderlecht, dat is totaal niet belangrijk nu”, stelt de Kroatische trainer op de wekelijkse persbabbel.

Doelpuntenmachine

Club Brugge kan naast een riante uitgangspositie bij het aantal verzamelde punten ook bogen op een geweldig doelsaldo. Met 46 goals voor en slechts 17 tegen staat het een straatlengte voor op de andere Belgische clubs. Dennis Emmanuel en Diaby Abdoulay zijn met zes treffers achter hun naam topscoorder. Hans Vanaken, Jelle Vossen en de Braziliaan Wesley volgen op de voet met elk vijf gescoorde goals in deze jaargang. Leko: “De kracht van ons team is dat we in de breedte heel sterk zijn. Iedereen kan scoren en dat maakt het voor elke tegenstander lastig om ons te bespelen.”

Weinig tegengoals

Ook verdedigend zit blauw-zwart goed in elkaar. De Amerikaanse doelman Ethen Horvath is schier onpasseerbaar en krijgt steun van de Nederlandse centrale verdediger Stefano Denswil alsmede Mechele Brandon die gezamenlijk het sterkhouders-duo in de verdediging vormen. Maar de meest opvallende kracht is Ruud Vormer, zo stelt Leko. “De Nederlander vormt een belangrijke schakel tussen de linies en laat zowel onze aanvallers als verdedigers vanuit hun positie spelen. Vooral in wedstrijden op verplaatsing is het belangrijk dat je compact speelt en de tegenstander niet te veel ruimte geeft. Bij Mechelen zullen we opnieuw rekenen op een goede Vormer.”

Club Brugge heeft huiswerk voor transferwindow al gedaan

De wedstrijd tegen KVM zal worden aangevangen zonder Riley Mcgree. Hoewel het nog twee weken duurt voordat de transferwindow opengaat heeft Club Brugge zijn huiswerk voor de mercato al klaar. De Australiër keert naar vier maanden verblijf in België terug naar zijn thuisland Australië waar hij gaat spelen bij de Newcastle Jets.

Jankovic: “Club Brugge lastig, maar niet onmogelijk”

Aleksander Jankovic werd vorige maand – opnieuw – aangesteld als trainer van KV Mechelen. Sindsdien boekt de ploeg goede resultaten, merkt ook middenvelder Glenn Claes: “Ik denk dat de trainerswissel een keerpunt geweest is”, merkt Glenn Claes op via de clubsite. “We hebben allemaal eens goed in de spiegel gekeken en we hebben beseft dat het zo niet verder kon. Sindsdien wijzen de neuzen weer in dezelfde richting.” Smetje op de feestvreugde was de 2-0 nederlaag in de voorbije speelronde tegen KV Kortrijk. Mechelen dat nog altijd pas 14e staat hoopt tegen Club Brugge terug de stijgende lijn te pakken. “Het is belangrijk de laatste thuiswedstrijd van 2017 met een goed resultaat te beëindigen. Dat het tegen Brugge is maakt de opgave lastig, maar zeker niet onmogelijk”, aldus Jankovic op de clubwebsite.

Pre-wedstrijdquoteringen voor KV Mechelen – Club Brugge

De Belgische wedkantoren trakteren graag tijdens deze kerstmatch. De pre-wedstrijdquoteringen in het 1×2-spelsysteem zijn hoog ingeschaald. Een zege van Club Brugge wordt met x 1.85 keer de inleg al hoog beloond. Winst van KV Mechelen staat het hoogst genoteerd namelijk op x 4.25 keer de inleg. Voor een gelijkspel keren de bookies met een odd van x 3.80 keer het speelbedrag al niet veel minder uit.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]De Jupiler Pro League-wedstrijd KV Mechelen – Club Brugge wordt gespeeld op woensdag 20 december om 20:30 uur in het AFAS stadion te Mechelen. Durft u te spelen op een mogelijke stunt van de thuisploeg of wint Club Brugge ook zijn laatste wedstrijd op verplaatsing van dit jaar? Zet uw voorspelling nu in bij VoetbalGokken.be!

Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 80 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

bobgok
20 december 2017

Club is bijna niet te stoppen. Of Kortrijk dat kan betwijfel ik. Ik gok daar maar niet op. Ga met BetWay voor winst van Leko!

6 jaar geleden

sporza
21 december 2017

Vanaf de eerste minuut zag ik dat het goed kwam met Club en dus ook met mijn geldbonus.

6 jaar geleden

tooskla...
21 december 2017

Door Club Brugge win je nog eens wat bij Bet777!

6 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN