Jupiler Pro League kraker Club Brugge tegen Sporting Charleroi

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
22 februari 2020     2 REACTIES

Dit carnavalsweekeinde wordt in de Jupiler Pro League de wedstrijd Club Brugge tegen Royal Sporting Charleroi gespeeld. De ploeg van trainer Philippe Clement krijgt daarmee de nummer drie van de tabellen op visite. De Zebra’s moeten PO1 veiligstellen en komen vol goesting naar Jan Breydel. De Belgische bookies pakken uit met straffe odds! Speelt u via VoetbalGokken.be mee?

Philippe Clement: “Charleroi wordt gevaarlijke wedstrijd”

De Europa League wedstrijd voorbije donderdag tegen Manchester United heeft Club Brugge veel energie gekost, maar trainer Philippe Clement is trots op zijn spelers. De match tegen de Engelse grootmacht werd met 1-1 een gelijkspel. “Ik ben fier op mijn spelers. Ze hebben alles getoond wat ik vandaag wilde zien. Onze jonkies hebben ook zeer mooie stappen gezet”, aldus Clement.

Club Brugge wint de wedstrijd
1.46
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
4.10
Sporting Charleroi wint de wedstrijd
6.65

Veel spanning

Na een kort feestje te hebben gevierd moet de blik snel weer naar de thuiswedstrijd van zondag tegen Sporting Charleroi. Volgens Clement is dat ook geen gemakkelijke tegenstander. “Nu moeten wij ons opmaken voor de match tegen Charleroi en dat wordt een heel gevaarlijke match. Waarom? Omdat we uit een periode komen met veel topmatchen en veel spanning”, bevestigt de trainer van Club Brugge.

“Open voetbal is leuker”

Clement verwacht tegen Charleroi niet veel ruimte te krijgen. “Open voetbal is uiteraard leuker dan man-op-man spelen”, vindt Clement. “We hebben dat de vorige weken gekend, met moeilijke wedstrijden, waarin we wel beter waren, maar dat beetje geluk misten om de match naar ons te trekken. Hopelijk hebben wij zondag dat geluk wel”, aldus Clement.

Karim Belhocine: “Club Brugge is altijd zware match”

Met nog vier competitiewedstrijden te gaan voordat de play-offs van start gaan, is elke punt voor Sporting Charleroi van groot belang. De druk is hoog en voor de ploeg Charleroi-trainer Karim Belhocine staat er dan ook een zware verplaatsing op het programma. “Zondag spelen we weer een zware wedstrijd bij Club Brugge. Dat is altijd lastig, maar we moeten gewoon blijven winnen. We bekijken het wedstrijd per wedstrijd”, zegt Belhocine voorafgaand aan de wedstrijd tegen Club Brugge.

“Club Brugge moeilijk maken”

De coach heeft ook de knappe prestatie van Club tegen Manchester United niet gemist. “Dat team presteert nog steeds goed. Het wordt een goede wedstrijd om tegen een team te spelen dat een geweldig seizoen draait. Aan Charleroi’s zijde zullen de spelers gemotiveerd zijn om een geweldige prestatie neer te zetten. We gaan alles geven om het Club moeilijk te maken”, aldus de trainer in het Franse DHNet.

Statistieken

Club Brugge heeft als koploper van de Jupiler Pro League een behoorlijk gat geslagen tussen de eerste plaatst en de nummer twee. Met 61 punten heeft Blauw-Zwart er negen meer dan KAA Gent en dertien meer dan de nummer drie Royal Sporting Charleroi. De Carolo’s staan minder comfortabel op die plaats, want de nummer vier en vijf Royal Antwerp en Standard Luik hebben maar een paar puntjes minder dan de ploeg uit Charleroi.

Head 2 Head

Het is al ruim een jaar geleden dat Charleroi nog eens op bezoek kwam bij Club in Brugge. Voorbije jaar waren het De Zebra’s die er zegevierden met 0-1. Een jaar eerder was het Club die de punten thuis wist te houden. Er werd met maar liefs 6-0 gewonnen! In de Belgische Cup sloeg The Blue Army dat jaar ook al toe tegen de Waalse gasten. Met maar liefst 5-1 als eindstand werd Charleroi simpel uit het bekertoernooi gespeeld.

Huidige vorm Club Brugge

Club Brugge heeft een zware week achter de rug. Voorbije weekend speelden de ploeg volgens zeggen van Clement een matige thuiswedstrijd tegen Waasland-Beveren (2-1). Daarna de loodzware Europa League wedstrijd tegen Manchester United (1-1) en dan zondag Charleroi om de week proper af te sluiten. Daarna vangt op donderdag de returnmatch op verplaatsing bij Manchester United alweer aan.

Huidige vorm Sporting Charleroi

Sporting Charleroi heeft voor dit seizoen de pijlen alleen nog maar eens op de Jupiler Pro League gericht. SV Zulte Waregem schakelde de ploeg van Belhocine eind vorig jaar al uit het bekertoernooi. Sindsdien zijn de belangen in de Jupiler Pro League extra groot geworden. De laatste matches zijn echter niet allemaal in zeges omgezet. Voorbije weekeinde werd het 1-1 gelijkspel bij Royal Antwerp. De twee matches daarvoor zegevierden De Zebra’s wel. De thuiswedstrijden tegen KV Mechelen (2-1) en SV Zulte Waregem (4-0) leverden samen zes punten op.

Lappenmand

Ondanks het drukke programma dat Club heeft af te werken, is de lappenmand bij de Bruggenaren nog te overzien. Het is nog wel afwachten hoelang het duurt voordat Krépin Diatta die sukkelt met een blessure kan meespelen. De Senegalees was afwezig tegen Manchester United. Ook Badji en Van der Brempt waren niet van de partij donderdag. Sterkhouder Ruud Vormer heeft vier gele kaarten achter zijn naam en moet zondag dus op zijn tellen passen.

Bij Charleroi bivakkeren Christophe Diandy (gescheurde kruisband) en Younes Delfi (blessure) in de lappenmand. Beiden hebben dit tweede deel van het seizoen nog geen speelminuten kunnen maken. Voorlopig krijgen beiden ook nog geen groen licht van de medisch staf. Massimo Bruno is de speler waar een schoring boven het hoofd dreigt.

Prognose

Het wordt misschien wat afgezaagd, maar wij gokken dat Club Brugge ook deze competitiematch zegeviert. We pakken hiermee niet de hoogste odd van deze wedstrijd. Wilt u dat wel? Overweeg dan een andere voorspelling en pak tijdens de carnaval uit met een feestelijke beloning van de bookmakers die bij VoetbalGokken.be zijn aangesloten!

Quoteringen Club Brugge – Sporting Charleroi

De carnavalsgekte slaat er ook bij de Belgische wedkantoren goed in. De quoteringen zijn de moeite meer dan waard om een gokje te wagen op uw favoriet voor deze match. Een zege van Charleroi levert je met x 6.65 keer de inleg de hoogste beloning op. Nog een straffe odd is er te vinden bij een gelijkspel: x 4.10 keer de inleg. Denkt u dat Club zegeviert? Een thuisoverwinning van Blauw-Zwart levert u x 1.46 keer het speelbedrag op.

De Jupiler Pro League wedstrijd Club Brugge – Sporting Charleroi wordt gespeeld op zondag 23 februari om 14:30 uur op Jan Breydel te Brugge. Sluit Blauw-Zwart deze Europa League week met een overwinning op De Zebra’s? Of speelt Charleroi dit spelletje niet mee en slaan zij zelf toe in Brugge? De bookmakers staan te popelen om uw voorspelling te belonen met echte euro’s.


Reacties

weddendat
23 februari 2020

Mooie pot, mooie odd, mooi voetbalzondag! Danku.

4 jaar geleden

sporza
23 februari 2020

Heerlijk doelpunt van Balanta!! De centen zijn weer terugverdiend!

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN