Jupiler Pro League: KAA Gent versus KSC Lokeren

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
8 september 2016     7 REACTIES

In de Jupiler Pro League spelen aankomende zondag AA Gent en Lokeren tegen elkaar in de Ghelamco-Arena. De Belgische wedkantoren zien Gent als favoriet, maar is de Gentse ploeg nog wel zo sterk na het sluiten van het transferwindow? Lokeren zal willen profiteren van deze scheve situatie waarin Gent veel sterkhouders zag vertrekken. Bovendien kan de ploeg op verplaatsing vrijuit spelen. Maak deze speelronde nog spannender door in te zetten via de Belgische bookmakers die bij VoetbalGokken.be zijn aangesloten. Voor wie kiest u Gent of Lokeren?

Hein Vanhaezebrouck: “Nu moeten we oplossingen vinden”

KAA Gent zit in een ritme dat het de ene week wint en de andere week gelijkspeelt. Voorbije week werd er gelijkgespeeld in de topper tegen Anderlecht: 2-2. Dit kan mede komen door het vertrek van enkele belangrijke spelers uit de kern van Gent. Zo vertrokken Laurent Depoitre (Porto), Matz Sels (Newcastle) en Sven Kums (Udinese via Watford) naar buitenlandse ploegen. Trainer Hein Vanhaezebrouck heeft als doel zijn team weer naar hetzelfde niveau te hijsen. “Afscheid nemen van toppers en ons wapenen om in de toekomst eenzelfde hoofdrol te blijven spelen in het Belgische voetbal, dat is de volgende uitdaging waar we voor zouden staan. Het vertrek van Matz en Laurent hebben we al vrij goed opgevangen, zoals bleek in onze seizoensaanhef. Nu moeten we ook oplossingen zien te vinden zonder onze kapitein en sterkhouder van de voorbije seizoenen.”

KAA Gent klaar voor confrontatie met KSC Lokeren

Hein Vanhaezebrouck heeft niet stil gezeten en kan zich tegen Lokeren met nieuwe spelers wapenen. “We hadden ons huiswerk al gedaan zoals het hoort, zonder uitzonderlijke bedragen te moeten uitgeven. We zijn echter niet overhaast tewerk gegaan en zeker nooit in paniek geweest. We hadden ons voorbereid op een mogelijk vertrek van Sven en wisten heel snel een akkoord te vinden met Trencin over Rabiu, een speler die we verschillende keren aan het werk zagen en waarvan iedereen, unaniem, overtuigd was. Aangezien we met Sven ook een aanjager en balrecuperator verloren en dat bij onze twee jonge elementen op die positie net het grootste werkpunt is, vonden we het opportuun om ook Anderson Esiti erbij te halen, een jonge speler met veel duelkracht die sterk is in de balrecuperatie”, aldus Vanhaezebrouck die de nieuwkomers voor het eerst zal inzetten in het thuisduel tegen Lokeren.

Comeback voor Brecht Dejaegere

Voor Brecht Dejaegere komt het duel tegen Lokeren waarschijnlijk nog te vroeg. De middenvelder werkt keihard aan zijn revalidatie na een kruisbandblessure en hoopt deze maand nog in actie te komen voor KAA Gent. “Wees geduldig: ik ben er bijna. En ik kom sterker terug”, aldus Dejaegere die al sinds januari dit jaar in de lappenmand ligt.

Zware wedstrijden voor KSC Lokeren

KSC Lokeren kon de voorbije week eindelijk drie punten binnen slepen na twee verloren wedstrijden. De club van trainer Georges Leekens pakte thuis tegen Moeskroen met 2-1 de broodnodige punten. Tom De Sutter reageerde achteraf opgelucht na deze gewonnen wedstrijd dat meteen zelfvertrouwen schept voor de wedstrijd tegen KAA Gent. “Het was belangrijk om nog eens wat punten te pakken. Onze zwaarste wedstrijden liggen in het begin van de competitie, dus we moeten zoveel mogelijk meepikken”, aldus De Sutter. Lokeren kreeg al eerder Club Brugge en Genk op bezoek en moet het nu opnemen tegen KAA Gent en daarna tegen Standard Luik.

Elke punt is bij Lokeren welkom. Het team van Georges Leekens gaat er dan ook alles aan doen om een zege te boeken in en bij KAA Gent. Een gemakkelijke klus wordt dit echter niet als er wordt gekeken naar de statistieken van Lokeren bij KAA Gent. De laatste overwinning is al van zes jaar geleden. Lokeren won het duel in de Ghelamco-arena destijds met 3-2. De laatst keer dat beiden ploegen gelijkspeelde tegen elkaar was op 1 februari 2015: 3-3.

Pre-wedstrijd quoteringen Gent – Lokeren

De Belgische wedkantoren belonen winst van Lokeren het hoogst. Theoretisch zou het heel goed mogelijk zijn dat Lokeren een overwinning kan boeken nu KAA Gent basisspelers heeft moeten laten gaan. Durf u hierop in te zetten? Dan wacht er een flinke beloning als dit uitkomt. Die bijhorende quotering in het 1X2-speelsysteem staat momenteel op x 7.00. Ook bij een gelijkspel staat er een hoge beloning klaar. Voor iedere euro die hierop is ingezet wordt x 4.60 uitgekeerd. Bij winst van KAA Gent staat er een uitkering van x 1.40 op u te wachten.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De wedstrijd KAA Gent – KSC Lokeren wordt gespeeld op zondag 11 september om 14:30 uur in de Ghelamco-arena te Gent. Kan Lokeren een punt verdienen of walst KAA Gent er moeiteloos overheen? Zet in op deze Jupiler Pro League-wedstrijd en maak kans op een (hoge) geldbonussen. Ontvang bij Betfirst een inschrijfbonus tot wel 100 euro! Schrijf u hier in bij Betfirst.be…[/av_promobox]

 


Reacties

weddendat
9 september 2016

Ik ga voor de hoogste quotering voor deze wedstrijd. Hopelijk heb ik geluk!

8 jaar geleden

kaagent
12 september 2016

Lokeren had geen schijn van kans. Klasse Buffalo`s op naar de volgende wedstrijd!

8 jaar geleden

progokker
12 september 2016

Van Lokeren verliezen zal ook wel schande geweest zijn voor Gent. De Buffalo`s worden beter vind ik.

8 jaar geleden

hazarddd
13 september 2016

Door AA Gent heb ik mooi mijn geld weer terug verdient! ;)

8 jaar geleden

casinoking
13 september 2016

Altijd op Gent spelen in het begin van een seizoen. Die gaan als een dolle van start altijd #gobrugge

8 jaar geleden

hazarddd
13 september 2016

Altijd leuk om de odds op deze pagina te checken. Zo kwam ik op Gent en voila de buit is binnen. Goede informatieve site dit om lekker mee te spelen!

8 jaar geleden

jasper1991
13 september 2016

Ben benieuwd of AA Gent dit volhoudt tot de winterstop.

8 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN