Jupiler Pro League KAA Gent tegen Zulte Waregem

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
2 december 2015     0 REACTIES

In de Jupiler Pro League wordt vrijdag het duel KAA Gent tegen Zulte Waregem gespeeld. De twee clubs treffen elkaar voor de tweede keer deze week. Afgelopen dinsdag werd er al een duel voor de beker van België afgewerkt in het Ghelamco Arena. KAA Gent is in de competitie koploper met 36 punten. Achtervolger Club Brugge heeft 34 punten en dus moet Gent blijven winnen om de leider te blijven.

Druk programma voor Gent

KAA Gent heeft een druk schema. Niet alleen in de Belgische competitie en beker spelen de Buffalo’s de sterren van de hemel. Ook in de Champions League doet Gent het goed. Op 24 november won Gent in de uitwedstrijd tegen de Franse club Olympic Lyon met 1-2. De doelpuntmakers waren Danijel Milicević en Kalifa Coulibaly. Het drukke programma van Gent trekt nu al een wissel op de selectie. Trainer Hein Vanhaezebrouck realiseert zich dat maar al te goed en speelt daar nu al op in. “We moeten rekening gaan houden met de frisheid van de spelers”, zegt de oefenmeester. Bij enkele spelers, waaronder de Deense verdediger Lasse Nielsen, zijn de eerste signalen al merkbaar. “We draaien bovenaan mee en we zitten nog in de Beker. We kunnen dus alleen maar blij zijn, maar we zijn nog maar halfweg. Er is nog een lange weg te gaan, te beginnen met een wederoptreden tegen Waregem voor de competitie.”

Afgelopen weekend wonnen de Buffalo’s met 0-1 tegen KRC Genk. Deze matige score kan de oorzaak zijn van de volle agenda van de club. “Er was ook te weinig beweging in het elftal. Dat heeft misschien wel met frisheid te maken bij sommigen. Daar moeten we rekening mee houden, want we spelen deze week weer twee keer”, zegt Vanhaezebrouck nog maar eens. “Ze beseffen dat ze de focus moeten houden, dat was niet het geval in de vorige competitiematch. Ik verwacht tegen Waregem weer een compleet geconcentreerde groep.”

Doordat Gent veel wedstrijden speelt is Vanhaezebrouck genoodzaakt om te roteren. “Ik ben iemand die graag doorwisselt. Vorig seizoen heb ik vaker geschoven met pionnen en ik zou dat graag opnieuw doen. Alleen ligt dat nu veel moeilijker. Mijn uitgangspunt is: als je roteert, mag je niet inboeten aan kwaliteit. Bij Club Brugge is er veel kritiek geweest op de rotatie, maar zondag zette Preud’homme opnieuw een nieuw elftal en het draaide wel. Daar wil ik ook naartoe.”

De Buffalo’s maken hun borst alvast nat voor dit duel. “Zulte Waregem blijft ondanks een mindere periode een moeilijk te bespelen tegenstander voor ons. Er is altijd een risico verbonden aan wissels. De kunst is om in te schatten hoe ver je kunt gaan. Tegen Eupen had ik er vertrouwen in dat het ook met 7, 8 andere jongens kon. Tegen Zulte Waregem wordt dat moeilijker”, besluit de trainer.

“Ik zal tien keer zo hard juichen”

Zulte Waregem staat op de vijfde plaats in de Jupiler Pro League. De laatste twee gespeelde wedstrijden werden verloren. Tegen Standaard Luik en Club Brugge wist Waregem zich geen raad. Het wordt dus tijd voor Waregem om de buit weer eens binnen te halen.

Voor Steve de Ridder is het een terugkeer naar zijn oude club. De Ridder kwam van 2005 tot 2007 uit voor AA Gent en is vertrokken doordat hij te weinig speelminuten maakte. De Ridder is van plan om heel wat te laten zien in het Ghelamco Arena en in zijn geboorteplaats Gent. “Hoezeer mijn hart ook in Gent ligt: ze gaan eraan! Elke Gentenaar mag boos zijn op mij, maar Steve staat boven alles. Ik ben ook nog altijd een fiere Gentenaar, maar nu geef ik mijn hart en ziel voor Zulte Waregem. Als ik scoor, ga ik echt niet rustig vieren. Integendeel: ik zal tien keer zo hard juichen”, klinkt het in Sport/Voetbalmagazine.

Bookmakers

De bookmakers hebben er vertrouwen in dat Gent de winnaar wordt van dit duel en daarmee de hoogste trede in de Jupiler Pro League bezet blijft houden. Winst voor de Gentenaren wordt beloond met een x 1.44 uitkering. De pre-wedstrijd quoteringen voor gelijkspel en winst voor Zulte Waregem kunnen u een dikke portemonnee opleveren. De quotering voor een gelijkspel is x 4.75 en winst voor Zulte Waregem zelfs x 6.00.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De Jupiler Pro Leaguewedstrijd KAA Gent – Zulte Waregem wordt gespeeld op 4 december 2015 om 20:30 uur in de Ghelamco Arena te Gent. Speel mee met deze match en voorspel deze wedstrijd correct. Zo begint u het eerste decemberweekend alvast goed. Pak uw voordeel bij Betfirst en krijg een spectaculaire bonus van 60 euro! Schrijf u hier in bij Betfirst.be…[/av_promobox]

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN