Jupiler Pro League KAA Gent tegen Zulte Waregem

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
2 december 2015     6 REACTIES

In de Jupiler Pro League wordt vrijdag het duel KAA Gent tegen Zulte Waregem gespeeld. De twee clubs treffen elkaar voor de tweede keer deze week. Afgelopen dinsdag werd er al een duel voor de beker van België afgewerkt in het Ghelamco Arena. KAA Gent is in de competitie koploper met 36 punten. Achtervolger Club Brugge heeft 34 punten en dus moet Gent blijven winnen om de leider te blijven.

Druk programma voor Gent

KAA Gent heeft een druk schema. Niet alleen in de Belgische competitie en beker spelen de Buffalo’s de sterren van de hemel. Ook in de Champions League doet Gent het goed. Op 24 november won Gent in de uitwedstrijd tegen de Franse club Olympic Lyon met 1-2. De doelpuntmakers waren Danijel Milicević en Kalifa Coulibaly. Het drukke programma van Gent trekt nu al een wissel op de selectie. Trainer Hein Vanhaezebrouck realiseert zich dat maar al te goed en speelt daar nu al op in. “We moeten rekening gaan houden met de frisheid van de spelers”, zegt de oefenmeester. Bij enkele spelers, waaronder de Deense verdediger Lasse Nielsen, zijn de eerste signalen al merkbaar. “We draaien bovenaan mee en we zitten nog in de Beker. We kunnen dus alleen maar blij zijn, maar we zijn nog maar halfweg. Er is nog een lange weg te gaan, te beginnen met een wederoptreden tegen Waregem voor de competitie.”

Afgelopen weekend wonnen de Buffalo’s met 0-1 tegen KRC Genk. Deze matige score kan de oorzaak zijn van de volle agenda van de club. “Er was ook te weinig beweging in het elftal. Dat heeft misschien wel met frisheid te maken bij sommigen. Daar moeten we rekening mee houden, want we spelen deze week weer twee keer”, zegt Vanhaezebrouck nog maar eens. “Ze beseffen dat ze de focus moeten houden, dat was niet het geval in de vorige competitiematch. Ik verwacht tegen Waregem weer een compleet geconcentreerde groep.”

Doordat Gent veel wedstrijden speelt is Vanhaezebrouck genoodzaakt om te roteren. “Ik ben iemand die graag doorwisselt. Vorig seizoen heb ik vaker geschoven met pionnen en ik zou dat graag opnieuw doen. Alleen ligt dat nu veel moeilijker. Mijn uitgangspunt is: als je roteert, mag je niet inboeten aan kwaliteit. Bij Club Brugge is er veel kritiek geweest op de rotatie, maar zondag zette Preud’homme opnieuw een nieuw elftal en het draaide wel. Daar wil ik ook naartoe.”

De Buffalo’s maken hun borst alvast nat voor dit duel. “Zulte Waregem blijft ondanks een mindere periode een moeilijk te bespelen tegenstander voor ons. Er is altijd een risico verbonden aan wissels. De kunst is om in te schatten hoe ver je kunt gaan. Tegen Eupen had ik er vertrouwen in dat het ook met 7, 8 andere jongens kon. Tegen Zulte Waregem wordt dat moeilijker”, besluit de trainer.

“Ik zal tien keer zo hard juichen”

Zulte Waregem staat op de vijfde plaats in de Jupiler Pro League. De laatste twee gespeelde wedstrijden werden verloren. Tegen Standaard Luik en Club Brugge wist Waregem zich geen raad. Het wordt dus tijd voor Waregem om de buit weer eens binnen te halen.

Voor Steve de Ridder is het een terugkeer naar zijn oude club. De Ridder kwam van 2005 tot 2007 uit voor AA Gent en is vertrokken doordat hij te weinig speelminuten maakte. De Ridder is van plan om heel wat te laten zien in het Ghelamco Arena en in zijn geboorteplaats Gent. “Hoezeer mijn hart ook in Gent ligt: ze gaan eraan! Elke Gentenaar mag boos zijn op mij, maar Steve staat boven alles. Ik ben ook nog altijd een fiere Gentenaar, maar nu geef ik mijn hart en ziel voor Zulte Waregem. Als ik scoor, ga ik echt niet rustig vieren. Integendeel: ik zal tien keer zo hard juichen”, klinkt het in Sport/Voetbalmagazine.

Bookmakers

De bookmakers hebben er vertrouwen in dat Gent de winnaar wordt van dit duel en daarmee de hoogste trede in de Jupiler Pro League bezet blijft houden. Winst voor de Gentenaren wordt beloond met een x 1.44 uitkering. De pre-wedstrijd quoteringen voor gelijkspel en winst voor Zulte Waregem kunnen u een dikke portemonnee opleveren. De quotering voor een gelijkspel is x 4.75 en winst voor Zulte Waregem zelfs x 6.00.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De Jupiler Pro Leaguewedstrijd KAA Gent – Zulte Waregem wordt gespeeld op 4 december 2015 om 20:30 uur in de Ghelamco Arena te Gent. Speel mee met deze match en voorspel deze wedstrijd correct. Zo begint u het eerste decemberweekend alvast goed. Pak uw voordeel bij Betfirst en krijg een spectaculaire bonus van 60 euro! Schrijf u hier in bij Betfirst.be…[/av_promobox]

 


Reacties

debruyn...
2 december 2015

In de beker won Gent met 1-0 dankzij treffer van Raman in minuut 20. Zal in competitie niet veel makkelijker worden dunkt mij.

7 jaar geleden

weddens...
2 december 2015

Twee keer winnen moet kunnen... Wel jammer dat er twee maal dezelfde foto van Gent bij een artikel is geplaatst. Er zijn vast nog wel andere te vinden toch ;)

7 jaar geleden

kaagent
3 december 2015

Gent heeft het druk, maar Zulte Waregem doen ze er wel even tussen door!

7 jaar geleden

weddens...
3 december 2015

Mooie wedstrijd voor een flinke gok. Vanavond gok ik op save. AA Gent wint dit duelletje

7 jaar geleden

footbal...
3 december 2015

Alles op Gent gezet!!!

7 jaar geleden

belgiumno1
8 december 2015

Tsjah 2-2 was geen best resultaat thuis, maar allicht al met het hoofd bij vanavond geweest.

7 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

26 maart 2023     0 REACTIES

Wedden op oefenmatch Duitsland – België

Deze week komen zowel Duitsland als België niet in actie in de EK kwalificatie voor EURO2024 en dus word...

Lees meer
22 maart 2023     0 REACTIES

Pre-match odds EK kwalificatie kraker Italië – Engeland

Deze donderdag wordt een begin gemaakt aan de EK kwalificatie voor EURO2024. In deze eerste speelronde s...

Lees meer
22 maart 2023     0 REACTIES

Wedden op EK kwalificatie match Oostenrijk – Azerbeidzjan

Deze vrijdag spelen de Rode Duivels op verplaatsing tegen Zweden. Tegelijkertijd komen ook de poulegenot...

Lees meer
21 maart 2023     0 REACTIES

Wedden op EK kwalificatie EURO 2024: Zweden – België

Deze vrijdag komen de Rode Duivels terug in actie. Met de nieuwbakken bondscoach Domenico Tedes...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN