Jupiler Pro League: Club Brugge versus KRC Genk

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
4 november 2016     8 REACTIES

In de Jupiler Pro League staat aanstaande zondag het duel Club Brugge – KRC Racing Genk op het programma. De Belgische wedkantoren pakken met de pre-wedstrijdquoteringen flink uit voor deze topmatch, want hoewel de winter langzaam invalt belooft het een warme zondagmiddag te worden op Jan Breydel. Nu Club Brugge is uitgeschakeld in het Champions Leaguetoernooi, gaat de club van trainer Michel Preud’homme zich volledig richten op de Jupiler Pro League. KRC Genk wil de top zes niet uit het oog verliezen en zal ook alles op alles zetten voor een sensationele overwinning op verplaatsing bij Brugge.

Michel Preud’homme: “We mogen onze prestatie niet vergeten”

Club Brugge zit in de hoek waar de klappen vallen. In de Champions Leaguewedstrijd tegen FC Porto verloren de Bruggenaren met 1-0 waardoor overwinteren in de CL er niet meer inzit. De pijlen worden nu nog meer gericht op de Belgische competitie. Michel Preud’homme: “We mogen onze prestaties niet vergeten. We moeten de vele goeie zaken onthouden. Het gevoel is nog positief, maar de realiteit zijn de punten in de CL. Dat is gewoonweg te weinig om tevreden over te zijn”, zegt Preud’homme. Club Brugge ontmoet dit weekeinde het team van collega Peter Maes in het Jan Breydelstadion. Preud’homme verwacht niet, ondanks de nederlaag die Club eerder deze week moest slikken, dat Genk daarvan gaat profiteren. “Ik denk dat geen enkele Belgische club zich favoriet kan noemen als ze op Brugge komt spelen”, zegt de coach tegen Sporza over de komende ontmoeting tegen Genk.

Abdoulay Diaby: “Ik ben mijn kwaliteiten niet kwijt”

Abdoulay Diaby werd vorig seizoen nog clubtopschutter, maar staat momenteel al maanden ‘droog’. De spits heeft daarnaast ook nog de ene blessure na de andere en dat wordt door de Club-fans van The Blue Army niet echt gewaardeerd. Abdoulay Diaby: “Het wás niet top, maar ik ben mijn kwaliteiten niet kwijt”, zegt de 25-jarige goalgetter hoopvol. “Ik wéét waarom ik niet top ben. En dus ben ik kalm. Enkel op het veld ligt de waarheid. Ik praat liever met mijn voeten”, zegt de spits. De aanvaller speelde ook geen gelukkige wedstrijd tegen FC Porto hetgeen Diaby weinig vertrouwen gaat geven voor het duel van zondag.

Genk-trainer Peter Maes: “Aan de bal hebben we geweldige spelers”

Bij Racing Genk zetten ze de jacht op de top zes voort. De ploeg van trainer Peter Maes staat op de zevende plaats en een punt achter KAA Gent. Peter Maes erkent de nodige problemen binnen zijn team. “Wil je play-off 1 halen, dan moet je starten met de overtuiging om een oorlog te winnen. Als je met een slap voetje in het duel stapt, dan vraag je om problemen. Aan de bal hebben wij geweldige voetballers, maar zonder bal zijn er spelers die hun werk niet doen. Dat kunnen we ons in Europese matches en tegen Belgische ploegen als Club Brugge niet veroorloven”, zegt de coach van Genk. Eerder deze week verloren de Genkenaren een doelpuntrijk Europees duel tegen het Spaanse Atletico Bilbao met 5-3, maar zijn desondanks ze zijn nog altijd groepsleider in de EL-poule.

Wedstrijdoverzicht

Michel Preud’homme hoopt tegen Racing Genk het grootste gedeelte van de wedstrijd te kunnen beschikken over Jose Izquierdo. De medische staf gaf het advies om Jose Izquierdo slechts een kwartier mee te laten doen tegen Porto en dan zou de aanvaller van Club tegen Racing Genk langer mogen spelen. “Hij mag nog niet in de vermoeidheidsfase gaan. We zullen zeer voorzichtig zijn met hem”, stelt assistent-trainer Philippe Clement in HLN. Verder zijn Laurens De Bock, Lior Refaelov en Bjorn Engels nog geblesseerd. Aan de kant van Genk zijn Jere Uronen en Dante Vanzeir vanwege blessures zeer waarschijnlijk niet inzetbaar tegen Club Brugge.

Pre-wedstrijd quoteringen Club Brugge – KRC Genk

De Belgische bookmakers hebben de pre-wedstrijd quoteringen als volgt ingedeeld: winst van Club Brugge levert x 1.62 keer uw inleg op. Eindigt het duel onbeslist? Dan wordt de beloning al vele malen hoger. Als u hierop heeft ingezet en er komt zondag inderdaad geen winnaar uit de bus, dan wordt uw inleg bijna verviervoudigd: x 3.90. De pre-wedstrijdquotering in het 1X2-goksysteem worden nog hoger als Racing Genk zingend de bus naar Genk instapt: x 5.75.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]De Jupiler Pro League-wedstrijd Club Brugge – KRC Genk wordt gespeeld op zondag 6 november om 14:30 uur in het Jan Breydelstadion te Brugge. Welk team is er in staat om te winnen? Doe een voorspelling via de Belgische wedkantoren van VoetbalGokken.be en trakteer uzelf op spectaculaire uitkeringen! Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 60 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

weddens...
4 november 2016

Mijn zondag kan niet meer stuk! Ik ga gokken op Racing Genk en die gaan winnen. ;)

8 jaar geleden

dannydebie
4 november 2016

De lappenmand van Club Brugge krimpt weer. Jose is weer terug dus Club kan er weer tegen aan. Ik gok dat ze gaan winnen!

8 jaar geleden

sportman
5 november 2016

Een gelijkspel dat gaat het worden in Brugge.

7 jaar geleden

weddendat
6 november 2016

Ik verwacht dat dit een wedstrijd wordt die niemand van te voren bedenkt. Genk kan nog weleens dik gaan winnen in Brugge. Ik voel het aan mijn voetbalwater ;)

7 jaar geleden

thijsb
6 november 2016

Ik zet alles in op winst van Club Brugge!

7 jaar geleden

gokfanaat
6 november 2016

Deze topper kan alle kanten op. Wat mij betreft hebben beide teams evenveel kansen.

7 jaar geleden

deklat
7 november 2016

Er had niet veel aan gescheeld of Club Brugge moest ook voor Genk op de knietjes, maar mijn bonus is toch binnen. Dus ik ben Happy!

7 jaar geleden

peterwi...
7 november 2016

Niks verdiend dit weekeinde, maar het was wel spannend.

7 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN