JPL-weddenschappen: voorspel de match Standard Luik – OH Leuven

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
3 februari 2021     1 REACTIE

Deze zaterdag speelt Standard Luik een thuismatch tegen OH Leuven. Op Sclessin moet Standaard zich snel herpakken om niet uit de top vier te geraken. OHL is al net zo gebrand op en driepunter dan de Rouches en belooft een pittig potje voetbal te worden. Welke ploeg zegeviert dit weekeinde? Laat uw voorspelling achter via VoetbalGokken.be en scoor de strafste odds.

Mbaye Leye: “Leren voor de komende weken”

Standard Luik-coach Mbaye Leye is nog maar kort de T1 van de Rouches, maar heeft inmiddels al wat matches afgewerkt met zijn team. Zo ook de verloren match (3-1) van voorbije weekeinde tegen koploper Club Brugge. Een duel dat volgens de coach een goed leerproces opleverde. “We hebben onze fouten cash betaald. Hier moeten we uit leren voor de komende weken en tegen Leuven direct al in praktijk brengen”, stelt de coach van Standaard vast in zijn vooruitblik op speelronde 24.

Standard Luik wint de wedstrijd
1.67
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.90
OH Leuven wint de wedstrijd
4.45

“We moeten vooruit kijken”

Met OH Leuven op het programma verwacht de T1 van de Luikse ploeg dat zijn team alleen maar sterker voor de dag zal komen. “Nu moeten we vooruit kijken. Als ik straks uit de deur stap, ben ik het alweer vergeten en kijk ik naar de eerst volgende match”, aldus Leye aan het slot van zijn bespiegeling.

Marc Brys: “Standard Luik match wordt uitdaging”

OH Leuven draait mee in de middenmoot van de Belgische Pro league, maar de ploeg is niet ver verwijderd van een play-offs plek. OHL-coach Marc Brys reist zaterdag naar Standard Luik om juist die doelen na te jagen: PO1. “Het wordt een uitdaging, maar iedereen met een hart voor OHL heeft er al zo lang naar gehunkerd om te strijden in de kampioenspoule, maar Standaard draait niet voor niets bovenin mee. Het zal geen sinecure worden”, zegt de coach van OH Leuven in zijn vooruitblik op de match van zaterdag.

“Het is een solide team”

Coach Brys weet waar de sterke punten van de Rouches liggen en zal zich daar in de aanloop naar de competitiematch op Sclessin dan ook ferm op focussen. “Het is een solide team met een aantal erg goeie voetballers en individuele kwaliteiten. Wij zullen trachten, vanuit onze kwaliteiten, een goed resultaat neer te zetten”, zo besluit Brys zijn relaas op de clubwebsite.

Statistieken

Met 38 punten staat Standard Luik op de vierde plek in de Jupiler Pro League. De ploeg van coach Leye heeft negentien punten minder dan koploper Club Brugge.

OH Leuven staat negende en vecht voor een plek in de top acht. Met 36 punten heeft de ploeg uit Leuven er net zoveel als de nummer acht KV Oostende.

Head 2 Head

OH Leuven kwam voorbije seizoen sinds 2016 vanuit de Proximus aansluiten bij de Jupiler Pro League. Het is dus al even geleden dat Standaard de Leuvense ploeg op bezoek kreeg. In de Pro League was dat voor het laatst op 26 september 2015. Toentertijd werd er gelijkgespeeld 2-2 op Sclessin. De laatste keer dat de Rouches thuis wonnen van OHL was op 18 augustus 2013 met 1-0.

Huidige vorm Standard Luik

Standard Luik speelde voorbije weekeinde op verplaatsing bij Club Brugge. De ploeg van coach Leye moest op Jan Breydel buigen voor de koploper dat de bezoekers uit Luik met 3-1 versloeg. Midweeks werd de match bij KV Oostende ook al niet gewonnen. Het eindigde in een 2-2 draw.

Huidige vorm OH Leuven

Ook OH Leuven zegevierde de voorbije weken niet. De laatste match was tegen VA Beerschot en die ging met 0-1 verloren. Bij Charleroi werd enkele dagen eerder gelijkgespeeld met 1-1. In het weekeinde kreeg de ploeg van coach Brys in eigen stadion een pandoering van KAA Gent: 0-3.

Lappenmand

Bij Standard Luik zal de centrale verdediger Zinho Vanheusden er door een gescheurde kruisband zaterdag tegen OH Leuven niet bij zijn. Ook Fai Collins (liesblessure) en Obbi Oulare (spierblessure) haken af voor de partij tegen OHL.

OH Leuven komt zonder centrale verdediger Kenneth Schuermans (gescheurde achillespees) en Frederic Duplus (scheenbeenbreuk) naar Luik afreizen. Ook Sasha Kotysch (blessure) en de al lang geblesseerde Yannick Aguemom (knieblessure) zijn er op Sclessin niet bij.

Prognose

Onze wedtip is 2-1 voor de Rouches. De bookmakers schalen de bijbehorende pre-match quoteringen behoorlijk straf in. De gemiddelde waarde die worden gehanteerd bij de diverse weddenschappen vindt u terug in onderstaand odd-overzicht. De actuele quoteringen vindt u op onze bookmakerspagina.

Quoteringen Standard Luik – OH Leuven

De quoteringen in het 1X2 spelsysteem zijn het hoogst bij een overwinning van OH Leuven. Weet de ploeg van coach Brys de match naar zich toe te trekken? Dan ontvangt u x 4.45 keer de inleg retour op uw bankaccount.

Een gelijkspel op Sclessin is goed voor een quotering van x 3.90 keer uw speelbedrag. Een overwinning van Standard Luik staat genoteerd op x 1.67 keer uw inleg.

De Jupiler Pro League match Standard Luik – OH Leuven wordt gespeeld op zaterdag 6 februari om 20:45 uur in het Maurice Dufrasne Stadion te Luik. Denkt u te weten welke ploeg er zaterdag gaat winnen op Sclessin? Laat uw voorspelling dan veel waard zijn door een goede deal te sluiten met één van de bookmakers op VoetbalGokken.be!


Reacties

belga
4 februari 2021

Leye boekt er dit weekeinde drie punten bij ;)

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN