Interessante odds voor KV Kortrijk – Club Brugge

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
23 januari 2020     3 REACTIES

Na de halve bekerfinales die midweeks werden gespeeld is het dit weekeinde weer tijd voor de Jupiler Pro League. Voor KV Kortrijk betekent dit een thuiswedstrijd tegen tabelleider Club Brugge. De bookmakers schalen de odds voor deze JPL-match hoog in. Bent u benieuwd naar de hoogste quoteringen of wilt u eerst weten hoe de teams ervoor staan? Blik dan samen met VoetbalGokken.be vooruit op KVK – Club Brugge!

Yves Vanderhaeghe: “Mentaliteit tonen als Club langskomt”

Voor KV Kortrijk staat er een pittige thuiswedstrijd ingepland deze zondag. Koploper Club Brugge wordt dan ontvangen in het Guldensporen Stadion van KVK. Trainer Yves Vanderhaeghe weet dat zijn ploeg de underdog is, maar wil vooraf de handdoek niet in de ring gooien. Sterker nog, de coach verwacht dat zijn team best een vuist kan maken tegen Club. “Een thuiswedstrijd tegen Club Brugge is moeilijk, maar waarom zouden wij niet voor de verrassing kunnen zorgen tegen de koploper?”, aldus Vanderhaeghe in zijn bespiegeling vooraf.

KV Kortrijk wint de wedstrijd
7.00
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
4.75
Club Brugge wint de wedstrijd
1.40

“Op papier is Club favoriet”

Uiteraard wil de coach wil wel realistisch blijven. “Op papier is Club favoriet, maar ik verwacht wat meer overtuiging bij mijn spelers en de wil om zichzelf pijn te doen. Mijn ploeg moet mentaliteit tonen als Club Brugge deze zondag langs gaat komen. Dan is alles mogelijk”, zo stelt de trainer van KVK op de clubwebsite vast.

Philippe Clement: “Kortrijk heeft een kern om mee te strijden”

Het gaat bij Club Brugge nog altijd van een leien dakje. De ploeg van trainer Philippe Clement heeft als koploper in de Jupiler Pro League weinig te vrezen, maar toch is Clement op zijn hoede voor de wedstrijd van zondag in het Guldensporen Stadion. “Kortrijk heeft een kern om mee te strijden”, zegt Clement over de komende tegenstander.

“Yves wil in eigen huis natuurlijk graag winnen”

Eerder deze week werd de bekerwedstrijd tegen SV Zulte Waregem al gespeeld en nu moet er enkele dagen later alweer gestreden worden in de competitie. “De wedstrijden volgen mekaar zo snel op”, aldus de trainer van Club. Net als Blauw-Zwart behoort ook KVK tot de laatste vier ploegen die nog meedoen in de beker. De zware week geldt dus ook voor Kortrijk, maar daar wil Clement niet mee bezig zijn. “Yves wil in eigen huis natuurlijk graag winnen. We weten waar Yves voor staat als trainer en welke kwaliteiten KV Kortrijk heeft. Wij zijn dus gewaarschuwd. Ik heb het al eerder gezegd en ik herhaal het nu nog eens: KV Kortrijk heeft een kern om mee te strijden voor een plaats in play-off 1. Er zijn weinig ploegen die in het offensieve gedeelte zoveel wisselmogelijkheden heeft als KV Kortrijk.”

Statistieken

Club Brugge is nog altijd de leider van de Jupiler Pro League. Met 52 punten houdt de ploeg van trainer Philippe Clement de concurrentie ver achter zich. De eerste achtervolger is KAA Gent. Die heeft 42 punten en dat zijn er net zoveel als de nummer drie Royal Antwerp. Sporting Charleroi volgt op de voet met veertig punten, maar ook zij zijn geen direct gevaar voor de Bruggenaren.

KV Kortrijk vinden wij terug op een twaalfde stek. De ploeg van trainer Yves Vanderhaeghe raapten 22 punten bijeen en concurreert met KAS Eupen (dertiende) en Waasland-Beveren (veertiende) die beide twintig punten hebben veroverd. Op de elfde plek staat STVV en met 26 punten is ook die ploeg nog in te halen door KVK.

Head 2 Head

De laatste vier jaar heeft Club Brugge niet meer verloren van de Kortrijkse ploeg. In december 2018 werd het nog wel een gelijkspel (0-0) in het Guldensporen Stadion. In 2017 gingen de Bruggenaren met een zege op zak (1-2) terug naar Brugge. De laatste keer dat De Kerels thuis wisten te winnen van Club was in de zomer van 2016. In dat jaar eindigden de wedstrijd in 2-1 van KVK.

Huidige vorm KV Kortrijk

KV Kortrijk hervatte de Jupiler Pro League met een verloren uitwedstrijd tegen Sint-Truiden VV. Met een 2-0 overwinning van STVV had KVK weinig in te brengen. Voorbije week werd de heenwedstrijd van de halve bekerfinale tegen Royal Antwerp met 1-1 een gelijkspel.

Huidige vorm Club Brugge

Ook Club Brugge speelden voorbije week een gelijkspel in de halve bekerfinale. De ploeg van Clement kwam op Jan Breydel tegen Zulte Waregem niet verder dan 1-1. In de Jupiler Pro League loopt het allemaal gesmeerd. Voorbije weekend wisten de Bruggenaren hun eer te behouden door RSC Anderlecht in eigen huis te verslaan met een 1-2 overwinning.

Lappenmand

Philippe Clement heeft geen zorgen als het gaat om geblesseerde spelers binnen zijn kern. De lappenmand van Club Brugge is tot aan de bodem leeg. Het enige smetje aan de lucht is dat Emmanuel Dennis moet oppassen voor een schorsing. De centrumspits heeft namelijk al vier gele kaarten.

Ook Yves Vanderhaeghe heeft niet al te veel kopzorgen. Brendan Hines-Ike, Tyron Ivanof en Lucas Rougeaux ontbreken weliswaar nog door blessures als Kortrijk zondag tegen Club speelt.

Prognose

Onze prognose is niet heel verrassend. Wij verwachten dat Club Brugge ook deze wedstrijd op verplaatsing naar eigen hand weet te zetten. De ploeg van Clement is fit en laat weinig steken vallen. De Kortrijkers zullen wel een kans krijgen om te scoren, maar om de wedstrijd over de streep te trekken is Club te sterk. Wij vullen dan ook een 1-3 zege van Club Brugge in. Is uw voorspelling anders of bent u benieuwd naar de overige odds? Check onderstaand overzicht en vul uw eigen voorspelling in bij uw bookmaker.

Quoteringen KV Kortrijk – Club Brugge

De Belgische wedkantoren hebben de gemiddelde quoteringen voor deze JPL-match als volgt ingedeeld. Voor een zege van Kortrijk kunt u rekenen op de hoogste odd die nu op x 7.00 keer uw inleg is ingeschaald. Voor een gelijkspel wordt er met x 4.75 keer uw speelbedrag nog een zeer straffe quotering aangehouden door de bookies op VoetbalGokken.be! Een overwinning van koploper Club Brugge staat in het 1X2 spelsysteem genoteerd op x 1.40 keer uw speelbedrag.

De Jupiler Pro League wedstrijd KV Kortrijk – Club Brugge wordt gespeeld op zondag 26 januari om 18:00 uur in het Guldensporen Stadion te Kortrijk. Wint Clement met zijn mannen ook deze wedstrijd weer met zeer veel overtuiging of wordt het Kortrijk die de koploper weet af te remmen? Via VoetbalGokken.be kunt u de hoogste odds vinden en vindt u beste deals van de Belgische wedkantoren overzichtelijk terug, dus sluit vandaag alvast een weddenschap af bij één van onze bookmakers!


Reacties

bluearmy
26 januari 2020

Kortrijk kan niks beginnen tegen het team van Clement

4 jaar geleden

riesjart
26 januari 2020

KVO kan verrassen! "t zou straf zijn, maar daarom heet t ook gokken :) Ik speel op Kortrijk!

4 jaar geleden

tooskla...
26 januari 2020

Club gaat een keer onverwachts verliezen en laat dat nu net vandaag zijn, want ik speel op de hoogste odd van deze match

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN