Interessante odds voor Cercle Brugge – KRC Genk in Jupiler Pro League

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
6 december 2019     2 REACTIES

Deze zaterdag speelt Genk wederom op Jan Breydel. Dit keer is Cercle Brugge de tegenstrever voor de regerend landskampioen. Genk heeft het echter niet gemakkelijk dit seizoen. De resultaten in de competitie, Europees en in de beker vallen ronduit tegen. Kan Cercle hiervan profteren of vindt Genk juist in Brugge de weg omhoog? De bookies zijn op de hand van Genk. Wat verwacht u? VoetbalGokken.be geeft u een voorbeschouwing.

Bernd Storck: “Met opgeheven hoofd toewerken naar Genk”

Een paar weken terug werd hij nog gepolst als opvolger van Mazzú bij Genk, maar Bernd Storck is nog altijd werkzaam als hoofdcoach bij Cercle Brugge en gaat hij het nu opnemen tegen Genk, dat tegenwoordig onder leiding staat van Hannes Wolf. Voor Storck is die achtergrond geen reden om deze match als extra speciaal te zien. Immers als nummer laatst op de ranglijst zijn er andere zaken waarmee hij zich moet bezighouden: “We hebben veel lof geoogst met onze partij tegen Standaard Luik, maar verloren daar in extremis met 1-2 in de slotseconde. Maar we werken met opgeheven toe naar de thuismatch tegen Genk.”

Cercle Brugge wint de wedstrijd
5.25
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.80
KRC Genk wint de wedstrijd
1.61

“Op naar goed resultaat tegen Genk”

In de voetbalkrant gaat Strock nog verder in op de komende match waarbij drie punten cruciaal zijn voor zijn ploeg: “We moeten de positieve aspecten van de laatst gespeelde wedstrijden meenemen naar de volgende”, kijkt Storck al vooruit op die wedstrijd. Binnen twee weken moet de hekkensluiter naar de voorlaatste in de stand. Het verschil met Waasland-Beveren is drie punten. “Daar moeten we op zeker drie punten pakken om de daaropvolgende matchen aan te vatten. Maar nu eerst op naar een goed resultaat tegen Genk!”

Hannes Wolf: “Positieve dingen meenemen naar volgende match”

Met een zware bekermatch nog in de benen werkt Genk-trainer Hannes Wolf toe naar de wedstrijd op verplaatsing bij Cercle. Antwerp-Racing Genk draaide uit op een echte bekermatch. De wedstrijd werd pas beslist na penalty’s. Racing Genk speelde goed mee en Hannes Wolf was tevreden over de mentaliteit van zijn spelers. “We probeerden oplossingen te vinden en we konden toch wel wat kansen creëren. We komen ook twee keer terug dus ik ben zeer tevreden over de mentale weerbaarheid en de fysieke paraatheid van mijn spelers. We kunnen veel positieve dingen onthouden in de richting naar de volgende wedstrijd.”

Sander Berge: “Mentaal zijn we sterk”

Ook Berge is optimistisch gestemd na de bekerwedstrijd tegen Royal Antwerp. “Mentaal waren we sterk”, klonk het. Volgens hem kan dat ook nog punten gaan opleveren. “We kijken vooruit. We hebben een mooie kalender tot Kerstmis (met Cercle, Waasland-Beveren en Anderlecht, red) en moeten beginnen punten te rapen. Elke match worden we beter en onze wedstrijd van dinsdag toont ons potentieel. Ik ben er zeker van dat we sterk zullen terugkeren in de competitie”, zo besluit hij.

Statistieken

Cercle Brugge is de nummer laatst op de huidige ranglijst van de JPL. Brugge won dit seizoen nog maar tweemaal, het speelde ook twee keer gelijk en verloor al de rest van haar matches. Dat komt neer op acht uit zeventien. KRC Genk mag dan een tot nu toe belabberd seizoen draaien, het heeft wel een pak meer punten dat de gastheren van deze zaterdag. Genk staat op plek acht met 22 uit zeventien.

Head 2 Head

De laatste drie uitgaven van dit duel eindigden in een zege voor Genk. Voorbije seizoen zelfs in een monsterzege: 2-5. In de twee seizoenen daarvoor was het telkens nipt. Ook de bekerontmoeting uit 2017 leverde slechts een 0-1 overwinning op voor bezoekers uit Genk. De laatste maal dat Cercle de drie punten thuis wist te houden was in 2013. Die editie is de geschiedenisboeken ingegaan met een 1-0 eindstand.

Huidige vorm Cercle Brugge

Voorbije weekend moesten de mannen van Cercle weer eens buigen. Op verplaatsing bij Standaard Luik werd er 2-1 verloren, waarbij de ploeg na afloop nog wel de complimenten van Michel Preud’homme ontving. Daar koop je echter niets voor. Ook de match bij Waasland Beveren leverden geen overwinning op, maar daar ging men in elk geval nog naar huis met een puntje: 1-1. De laatste thuismatch die Cercle speelde (bijna een maand geleden) werd wel in winst omgezet. Sint Truiden moest het ontgelden omdat Cercle met 2-1 wist te winnen voor eigen publiek.

Huidige vorm KRC Genk

De laatste vijf wedstrijden die Genk speelden waren geen van alle goed voor drie punten. Het dichtste bij kwam men nog op verplaatsing bij Moeskroen: 2-2. Voor et overige enkele nederlagen, met als voorlopig dieptepunt de uitschakeling in de Cofidis Cup. Na een 2-2 stand bij het einde van de reguliere speeltijd, wist Royal Antwerp de zege in de extra tijd naar zich toe te trekken: 4-3. Genk is ook in die competitie dus kansloos geworden. De laatste thuismatch in de JPL liep ook al uit op een deceptie. Sint Truiden versloeg de Genkies met 1-2. Tot slot de resultaten in de Champions League: ook daar gaat het niet vanzelf. Thuis tegen Salzburg werd een echte pandoering zoals in de heenmatch voorkomen, maar met 1-4 verlies op RB Salzburg kan er ook moeilijk gesproken worden van een goede Europese campagne.

Lappenmand

Cercle staat al strak onderaan en tot overmaat van ramp doen ze ook nog met een overvolle ziekenboeg. De lappenmand is gevuld met Coulibaly, De Belder, Deuro, Mboula en Van Damme. Daar komt nog bij dat het meespelen van Balikwisha, Bongiovanni en Taravel tegen KRC Genk op dit moment nog uiterst onzeker is. De bezoekers laten Vukovic thuis met een slepende achillespees blessure. Het meespelen van Uronen (enkel) en Zebli (een oogkwetsuur) is dan weer een vraagteken voor de troepen van KRC Genk.

Prognose

De wedtip voor deze week is: een 1. Jawel, wij gaan dit keer voor een megastunt en kiezen voor een thuiszege van Cercle – de nummer laatst – op KRC Genk – de regerend landskampioen. De eindstand die wij voorspellen is 2-1. Verwacht u dit ook of ziet u dit juist absoluut nooit plaatsvinden? Check dan onderstaande odds en laat uw voorspelling achter bij VoetbalGokken.be!

Quoteringen Cercle Brugge – KKRC Genk

De quoteringen zijn niet aan te slepen voor de wedstrijd van Cercle Brugge tegen de huidige landskampioen Genk. De hoogste odd van deze match x 5.25 keer uw speelbedrag wordt uitbetaald als Cercle de wedstrijd wint. Voor een zege van Genk hebben de Belgische wedkantoren met x 1.61 ook een prima quotering voor u in petto. Gaat u voor een gelijkspel? De quotering voor een puntenverdeling tussen beide teams staat op x 3.80 keer uw inleg hoog ingeschaald.

De Jupiler Pro League wedstrijd Cercle Brugge – KRC Genk wordt gespeeld op zaterdag 7 december om 20:00 uur op Jan Breydel te Brugge. Wint hekkensluiter Cercle van de Genkies of zegeviert KRC Genk na weken van teleurstelling nu eindelijk weer eens een match? Zorg dat uzelf de winnaar bent door de juiste voorspelling achter te laten bij de Belgische wedkantoren van VoetbalGokken.be.


Reacties

thegambler
6 december 2019

Gokje op thuisploeg Cercle ;)

4 jaar geleden

hansd
7 december 2019

Cercle gaat opnieuw de mist in ;) Twee treffers van Genk vanavond op Jan Breydel

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN