Interessante odds in Pro League Klassieker: Club Brugge – RSC Anderlecht

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
16 december 2021     0 REACTIES

Dit weekeinde staat de Klassieker Club Brugge – RSC Anderlecht op het programma van de Belgische Pro League. De match wordt op Jan Breydel gespeeld. De Belgische wedkantoren smullen van dit soort matches en kunnen niet wachten tot de bal rolt in het stadion van Brugge. Heeft u ook goesting te wedden op de Klassieker in de Jupiler Pro League. Speel dan mee via VoetbalGokken.be en scoor de strafste pre-odds.

Philippe Clement: “Anderlecht is volwassen geworden”

Voorbije seizoen kwam er geen winnaar uit de bus toen Club Brugge en RSC Anderlecht het tegen elkaar opnamen op Jan Breydel. Dit keer voorspelt Club Brugge-coach Philippe Clement opnieuw een titanenstrijd. “Het Anderlecht dat we deze keer thuis treffen, is ouder en meer volwassen dan de ploeg die we vorig seizoen in Jan Breydel ontvingen. Maar ook onze spelers zijn rijper”, blikt coach Clement vooruit.

Club Brugge wint de wedstrijd
1.92
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.70
RSC Anderlecht wint de wedstrijd
3.85

“Uiteraard willen we winnen”

Club Brugge begint in de Belgische Pro League op stoom te komen en dat gebeurde voorbije jaar rond de kerstperiode ook al. “Toen haalden we dertig op dertig, dat is nu nog ver weg”, blikt de coach terug naar voorbije jaar. Na de match tegen RSCA volgt nog een duel tegen OH Leuven en Cercle Brugge. Clement kijkt eerst naar het duel van zondag. “Uiteraard willen we zondag tegen Anderlecht winnen, maar we bekijken het match per match”, beëindigt de oefenmeester van Blauw-Zwart zijn vooruitblik.

Vincent Kompany: “Met het mes tussen de tanden spelen”

Ook Anderlecht is aardig op dreef in de Belgische competitie. Hierdoor gaat de ploeg van coach Vincent Kompany met vertrouwen naar Brugge. “Dat is een competitie op zich hé”, lacht coach Kompany. “We gaan er alles geven. We gaan voor niks minder dan een zege. We zullen met het mes tussen de tanden spelen. We kunnen laatste zijn of we kunnen eerste zijn, die match is altijd belangrijk. In zo’n match komt het aan op de vorm van de dag”, zegt de coach van Paars-wit.

“Twee topploegen”

Weinig ploegen wisten dit seizoen punten te halen op Jan Breydel. Ook coach Kompany weet dat het erg zwaar wordt om Club in eigen huis over de knie te tillen. “Onze enige ambitie is om daar te winnen. We respecteren de tegenstander die veel kwaliteit kan opstellen en die bekroond is als kampioen, maar hopelijk wordt het een wedstrijd tussen twéé topploegen. Dat willen we uitstralen”, zo besluit coach Kompany.

Statistieken

Club Brugge en RSC Anderlecht draaien mee in de top vier van de Belgische Pro League. De Bruggenaren hebben inmiddels 39 punten bij elkaar geraapt. Anderlecht heeft 34 punten uit negentien duels behaald. Koploper van de Belgische competitie is Royale Union SG met 43 punten.

Head 2 Head

Club Brugge en RSC Anderlecht speelde op 2 mei dit kalenderjaar voor de laatste keer tegen elkaar. Het duel werd toen onbeslist 2-2. De Nederlanders Noa Lang en Bas Dost scoorden voor Blauw-zwart. Voor RSCA scoorden Lukas Nmecha en Jacob Bruun Larsen. In oktober 2020 won Club met 3-0 van haar aartsrivaal uit Brussel. Anderlecht zegevierde op 6 mei 2018 voor de laatste keer op Jan Breydel. Het werd toen 1-2 voor Paars-wit.

Huidige vorm Club Brugge

In de Belgische Pro League verloor Club Brugge op 19 november jl. voor de laatste keer. De ploeg van coach Clement wist op bezoek bij KV Mechelen niet te zegevieren Achter de Kazerne. De Bruggenaren verloren de match met 2-1. In de competitie wist Blauw-zwart snel te herstellen. Voorbije woensdag werd er namelijk met 1-4 gewonnen bij OH Leuven.

Huidige vorm RSC Anderlecht

RSC Anderlecht werd begin november voor de laatste maal verslagen in de Belgische Pro League. Tegen Royal Antwerp was de ploeg van coach Kompany niet opgewassen. Die wedstrijd werd met 2-0 verloren in het Bosuil Stadion. Daarna werd het nog een gelijkspel tegen KV Kortrijk 1-1. Voorbije woensdag zegevierde Anderlecht met 2-0 tegen Sint Truiden VV.

Lappenmand

Club Brugge heeft al haar spelers fit voor de match tegen RSC Anderlecht en komt de op volle oorlogssterkte Jan Breydel in als de Brusselse ploeg zich meld voor de Klassieker.

Anderlecht mist voor de match op verplaatsing bij Club verdedigers Hannes Delcroix en Killian Sardella. Beide spelers kampen met een blessure. Bij beide teams geen schorsingen te melden.

Prognose

En dan de prognose voor Club Brugge – RSC Anderlecht. Onze wedtip is een zege van Club Brugge: 1-0. Wat is uw voorspelling voor dit duel op Jan Breydel?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor deze match in de Belgische Pro League.

Quoteringen Club Brugge – RSC Anderlecht

De Belgische wedkantoren hebben zeer straffe quoteringen in het 1X2 spelsysteem voor de Klassieker in Brugge. Wilt u inzetten op de hoogste odd? Dan kunt u die vinden bij een zege van RSC Anderlecht. De bookmakers keren x 3.85 keer de inleg uit als RSCA wint in Brugge.

Nog meer straffe odd staan er voor u klaar als de match op Jan Breydel onbeslist wordt. Er staat een quotering van x 3.70 keer uw speelbedrag voor u paraat als dit zondagmiddag de juiste voorspelling is. Een zege van Club Brugge is goed voor een beloning van x 1.92 keer uw speelbedrag.

De Belgische Pro League match Club Brugge – RSC Anderlecht wordt gespeeld op zondag 19 december om 13:30 uur op Jan Breydel te Brugge. Bent u erbij als de Klassieker wordt gespeeld in Brugge? Laat voordat de match begint uw voorspelling(en) achter bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN