Interessante Jupiler Pro League odds voor Cercle tegen Anderlecht

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
22 januari 2020     2 REACTIES

Deze zondag is Jan Breydel het decor voor de match tussen Cercle Brugge en RSC Anderlecht. Kan RSCA op verplaatsing in Brugge weer een keer drie punten bijschrijven? Of weet de thuisploeg stand te houden? Laat uw voorspelling nu achter via VoetbalGokken.be en pak die hoogste odds!

Bernd Storck: “Punten pakken tegen Anderlecht”

Cercle Brugge Bernd Storck kijkt nog altijd op tegen het grote Anderlecht: “Om tegen Anderlecht te mogen spelen, dat is voor iedereen een voorrecht. Hopelijk zijn ook onze Cercle-supporters opnieuw massaal op post, om ons zo vertrouwen te schenken en om thuis tegen RSCA punten te gaan pakken”, aldus de trainer op het YouTube-kanaal van Cercle Brugge.

Cercle Brugge wint de wedstrijd
3.75
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
4.00
RSC Anderlecht wint de wedstrijd
1.83

“Het wordt een interessant duel”

De trainer van Cercle Brugge steekt zijn ambities voor de aankomende match tegen RSCA daarop niet onder stoelen of banken. “Ik wil tegen Anderlecht punten gaan pakken. Zeker en vast. Anderlecht heeft een goed, jong team. Maar dat hebben wij ook. Het wordt een interessant duel op zondag.”

Frank Vercauteren: “Allemaal matchen van de waarheid”

RSC Anderlecht trainer Frank Vercauteren kan wel wat goed nieuws gebruiken. Vercauteren heeft het lastig in Brussel, zeker na de verloren match tegen Club Brugge en dan moet zijn team ook dit weekeinde nog afreizen naar Jan Breydel, tegen Cercle weliswaar. “Club, Cercle, Moeskroen,… het zijn allemaal matchen van de waarheid. Ik denk niet dat ze daar zeggen dat ze niet moeten winnen. Maar wij moeten zeker ook winnen. Dat is gewoon Anderlecht zijn. Als Anderlecht speelt, zijn ze bij de favorieten. Dat is zonder de realiteit te vergeten. Aan ons om die proberen te veranderen.”

“Niveau blijven verhogen”

Vercauteren ziet telkens goede dingen bij zijn ploeg, maar ook in iedere match diverse verbeterpunten. “Of ons niveau omhoog moet voor Play-off I? Natuurlijk”, zegt Vercauteren overtuigd. “Maar of we daar nu zouden staan of niet: we zouden ons niveau altijd moeten verhogen om daar te blijven en om de concurrentie aan te gaan. Als je daar staat, heb je ook veel werk om daar te blijven staan.”

Cercle is eerste prioriteit

Winst bij Cercle zou de ploeg wel helpen om die concurrentieslag verder aan te gaan: “We zijn de afstand aan het dichtfietsen, alleen kunnen we dat nu nog niet omzetten in resultaten. We hebben kunnen tonen dat we meer en meer gaan meedoen in de toekomst, maar de realiteit is vandaag en morgen en verder kijken we momenteel niet. Stap per stap, dus eerst Cercle en dan pas de rest.”

Statistieken

We vinden Cercle Brugge terug op de allerlaatste plek in de JPL tabellen. Cercle heeft pas elf punten verzameld in dit lopende voetbalseizoen. Anderlecht staat negende en heeft 27 uit 22 matches.

Head 2 Head

Vorig seizoen wist Cercle de maat te nemen van RSCA. In de thuiswedstrijd van Cercle werd het 2-1 voor de thuisploeg. Eerder dit seizoen ging Cercle op bezoek bij RSCA. In de Lotto Park Arena zegevierde de ploeg van trainer Vercauteren met 2-1.

Huidige vorm Cercle Brugge

Cercle moest voorbije weekend passen toen Royal Antwerp op bezoek kwam. Op Jan Breydel werd het 1-2. Ook in de oefencampagne gedurende de winterbreak kwam Cercle niet tot winst. De match tegen Augsburg eindigde in 3-3. De laatste zege van Cercle is de 2-0 winst op SV Zulte Waregem, gespeeld op 21 december van het voorbije kalenderjaar.

Huidige vorm RSC Anderlecht

Ook voor de laatste competitiezege van Anderlecht moeten we terug naar de speelronde voor de kerst. Op 22 december versloeg RSCA regerend landskampioen KRC Genk: 2-0. Voorbije weekend ging het voor de tweede maal dit seizoen onderuit tegen Club Brugge. De competitiematch van zondag werd afgefloten bij 1-2 in het voordeel van de huidige competitieleider.

Lappenmand

Miguel Van Damme zit samen met Isaac Christie-Davies in de lappenmand van Cercle Brugge. Bij Van Damme is voorbije zomer kanker vastgesteld. Hij hoopt nog altijd te recupereren. Christie-Davies liep voorbije week een knieblessure op. De 22-jarige aanvallende middenvelder is voor onbepaalde tijd uit de roulatie. Stef Peeters moet opletten: hij pakte reeds vier gele kaarten een vijfde tegen RSCA betekent een schorsing.

De ziekenboeg van Anderlecht is nog altijd goed gevuld. De ploeg uit Brussel mist tegen Cercle liefst vijf sterkhouders: Landry Dimata (kraakbeenschade), Pieter Gerkens (voet), Yari Verschaeren (bandscheur), Philippe Sandler (knieoperatie) en Andy Najar zullen er zondag allen niet bij zijn in Brugge.

Prognose

De voorspelling voor dit duel lijkt simpel: RSC Anderlecht is de favoriet. Toch lijkt Cercle niet kansloos tegen het zoekende elftal van trainer Vercauteren. Wij spelen op 1-2 winst voor de bezoekers. Benieuwd naar de odds voor winst van RSCA op verplaatsing bij Cercle of speelt u liever op de thuisequipe? Check dan onderstaand overzicht!

Quoteringen Cercle Brugge – RSC Anderlecht

De Belgische wedkantoren hebben de quoteringen gereedstaan voor de thuiswedstrijd van Cercle tegen RSCA. De hoogste odd van deze match keren de bookies uit als het een gelijkspel wordt: x 4.00 keer uw speelbedrag. Een overwinning van Cercle krijgt met x 3.75 keer het speelbedrag nog een straffe quotering mee. Wie speelt op een overwinning van RSCA kan in het 1X2 spelsysteem een quotering van x 1.83 keer de inleg verwachten.

De Jupiler Pro League wedstrijd Cercle Brugge – RSC Anderlecht wordt gespeeld op zondag 26 januari om 14:30 uur op het Jan Breydel Stadion te Brugge. Pak de hoogste odd van deze match mee door de juiste voorspelling in te zetten bij de bookmaker van uw keuze.


Reacties

tooskla...
23 januari 2020

Nu moet RSCA zijn kans pakken op een driepunter.

4 jaar geleden

hazarddd
24 januari 2020

Ingezet op een gelijkspel 0-0

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN