Inhaalwedstrijd Anderlecht tegen Lokeren

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
21 december 2015     0 REACTIES

Anderlecht heeft deze week een druk kerstmenu op het programma staan. Op de dag na Kerst (Tweede Kerstdag) draait RSCA gewoon mee in de reguliere speelronde, maar deze woensdag moet het team ook nog aan de bak voor de inhaalwedstrijd tegen Lokeren. Deze match zou oorspronkelijk afgewerkt worden op 21 november, maar werd – na de terreuraanslagen in Parijs – uit voorzorg voor de veiligheid in België uitgesteld. Dit geldt ook overigens ook voor Mouscron Peruwelz tegen Charleroi die het dinsdag tegen elkaar opnemen.

“Het is leuk om hier te winnen”

Anderlecht heeft afgelopen weekend ruim gewonnen. Uit tegen Club Brugge zette de club van Besnik Hasi de eindstand op 1-4. Een teamprestatie die Anderlecht de laatste tijd niet heeft gehad. Vorige week werd de oefenmeester weg gefloten terwijl er nu weer voor hem gejuicht wordt. “Het is leuk om hier te winnen na een week vol kritiek”, glimlacht Besnik Hasi. “Ik kan ermee leven als analisten en journalisten kritiek hebben op mijn werk. Maar de fans? Dat deed heel veel pijn.” Ook Denis Praet is zeer tevreden over de overwinning op Club. “Dit hadden we echt nodig na onze mindere prestaties van de afgelopen weken”, sprak Dennis Praet. “Deze zege is mooi voor ons, maar zeker ook voor onze coach.”

“Praet gaat nergens heen”

Dennis Praet was is de wedstrijd tegen Club goed voor twee treffers. Trainer Besnik Hasi ziet in Praet de toekomstige leider voor Anderlecht. Hasi denkt niet aan een wintertransfer voor de middenvelder van de club uit Brussel. “Praet gaat nergens heen in januari. Helemaal zeker ben ik daar niet van, want bepaalde mensen in de club willen hem verkopen. Maar ze moeten niet altijd aan het financiële denken. Ook aan het sportieve. Gaat Dennis zich ergens in het midden van het seizoen ergens in de ploeg knokken? We zoeken dus niemand voor de linkerflank, wel voor elders.” Daarmee geeft Hasi dus al aan dat het team er na de winterstop anders uit kan komen te zien.

“Ik verwacht eenzelfde spel tegen Sporting Lokeren”

Zo ver is het nog niet. Eerst zal de wedstrijd tegen Lokeren gespeeld moeten worden. De inhaalwedstrijd is voor Anderlecht zeer belangrijk. De Royal Sporting Club Anderlecht uit Brussel staat met 37 punten op de vierde plaats in de Jupiler Pro League. Mochten de Paars-witten de drie punten binnen slepen, dan staat Anderlecht op de tweede plaats met nog maar drie punten achter koploper KAA Gent. Trainer Hasi hoopt op een herhaling van de wedstrijd tegen Club. “Ik verwacht woensdag eenzelfde spel bij Sporting Lokeren. Dat heb ik ook tegen mijn spelers gezegd. Als we niet winnen van Lokeren is de overwinning tegen Club Brugge niets waard geweest.”

Bookmakers

De Belgische wedkantoren geloven er na de spectaculaire 1-4 uitoverwinning tegen Brugge in dat Anderlecht dit potje naar zich toe weten te trekken. Winst van Paars-wit wordt beloond met een x 2.00 uitkering. Winst van Sporting Lokeren krijgt met x 3.75 de hoogste odd mee in de 1×2 pre-wedstrijd quoteringen. Een gelijkspel is volgens de bookies ook heel goed mogelijk. De gelijkspel notering van x 3.40 odd via Betfirst is volgens voetbalgokken.be de beste keuze vanuit onze quoteringvergelijking voor een gelijkspel. Spelen op deze match maakt uw kerstbonus compleet.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De inhaalwedstrijd Sporting Lokeren – RSC Anderlecht wordt gespeeld op woensdag 23 december om 20:30 uur in het Daknamstadion te Lokeren. Speel mee en zet in op deze midweekse wedstrijd uit de Jupiler Pro League en trakteer uzelf op een fantastisch kerstcadeau. Pak uw voordeel bij Betfirst en krijg een spectaculaire bonus van 60 euro! Schrijf u hier in bij Betfirst.be…[/av_promobox]

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN