Inhaalmatch Sporting Charleroi en Club Brugge

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
28 januari 2020     2 REACTIES

De Jupiler Pro League bruist dit weekeinde weer van de topmatches. Woensdagavond barst het al los met een inhaalwedstrijd tussen Royal Sporting Charleroi tegen Club Brugge. De Belgische wedkantoren zijn door de dolle heen en noteren de odds zeer straf. Gaat u voor de hoogst mogelijke beloning of speelt u op save? Bereid u met deze voorbeschouwing goed voor en laat de juiste voorspelling op het juiste moment achter bij de bookies via VoetbalGokken.be!

Karim Belhocine: “Match tegen Club belangrijk en speciaal”

De wedstrijd Charleroi tegen Club Brugge zal eigenlijk al in de vijfde speelronde zijn plaatsgevonden, maar door de Europese kwalificatiewedstrijden die toen nog in de agenda van Club Brugge stond is de wedstrijd verschoven naar deze woensdag. Charleroi-trainer Karim Belhocine blikt dan ook vooruit op de komst van koploper Club Brugge. “We gaan alles geven om Club het moeilijk te maken”, aldus Belhocine.

Sporting Charleroi wint de wedstrijd
4.00
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.75
Club Brugge wint de wedstrijd
1.83

“Uitgaan van eigen organisatie”

Charleroi kon wegens dichte mist de wedstrijd op verplaatsing voorbije weekend ook niet afmaken waardoor er nu twee inhaalwedstrijd in de agenda staan. De ploeg van Belhocine staat dus te popelen om die matches af te handelen. Te beginnen tegen Club. “Onze agenda staat zo propvol”, aldus de coach van Charleroi die zijn messen heeft geslepen voor het treffen met Club. “Daarbij gaan we uit van onze eigen organisatie en de sterkte van de tegenstander. Elke match tegen Club is belangrijk en speciaal op zich”, bevestigt Belhocine nog.

Philippe Clement: “Match bij Charleroi moeilijk karwei”

Club-trainer Philippe Clement was niet blij nadat zijn ploeg voorbije weekend voor de tweede keer op rij binnen een week een gelijkspel speelden. De bekerwedstrijd tegen Zulte Waregem (1-1) en competitiewedstrijd tegen Kortrijk (2-2) zette de ploeg van Clement weer op de feiten dat winnen niet vanzelfsprekend is. Voor Clement betekent dit alle hens aan dek. “Ginds zullen wij iedereen nodig hebben”, waarschuwt Clement. Dat Charleroi geen gemakkelijke verplaatsing is beseft Clement maar al te goed. “De match bij Charleroi wordt een moeilijk karwei om te klaren.”

Charles De Ketelaere: “Ik wil elke match winnen”

De trainer heeft echter wel een troef achter de hand. Charles De Ketelaere kreeg na enkele goede invalbeurten – waaronder die tegen RSC Anderlecht – tegen Kortrijk zijn eerste basisplaats. De Ketelaere blikt terug op een prima basisdebuut: “Dit smaakt in ieder geval naar meer. Ik ben blij met de kansen die ik krijg, ik doe er alles voor en wil elke match spelen. Ik voel me ook prima binnen de groep”, aldus de achttienjarige middenvelder die hoopt op een basisplek tegen Charleroi.

Clement: “Ketelaere belangrijke speler”

Voor Ketelaere kan dat er goed inzitten, want Clement is te spreken over de jongeling van Club. “Een dikke proficiat voor Charles. We hebben er met hem nu een extra titularis bij. Dat is ook belangrijk voor wedstrijden zoals woensdag tegen Charleroi”, zo besluit de Club-coach.

Statistieken

Bovenaan de lijst vinden we nog altijd Club Brugge die met 53 punten het hoogste aantal van alle Jupiler Pro League ploegen bij elkaar geraapt heeft. De nummer twee KAA Gent is met 45 punten geen directe bedreiging voor de mannen van Clement.

Sporting Charleroi heeft veel meer concurrentie en staat vijfde in de rij. Daarbij moet gezegd worden dat Charleroi nog twee wedstrijden moet inhalen. Tegen Club Brugge is er daar een van. Voorbije weekend komt daar dan nog de wedstrijd tegen KV Mechelen bij die door dichte mist werd afgelast. Worden beide wedstrijden gewonnen dan telt Charleroi dus ineens 46 punten.

Head 2 Head

De bezoekjes aan Charleroi levert Club Brugge vaak drie punten op. Voorbije seizoen lukte dat niet. In november 2018 wisten de Zebra’s de bezoekers te temmen door met 2-1 te zegevieren. Ook eind 2016 was het geen feest voor de Bruggenaren die door Charleroi (1-0) aan de zegekar werd geknoopt. De laatste keer dat het een gelijkspel werd Charleroi was in augustus 2015. De teams wisten beide niet tot schoren te komen (0-0).

Huidige vorm Sporting Charleroi

Vanwege de dichte mist kon Charleroi de wedstrijd op verplaatsing bij KV Mechelen niet afmaken. De ploeg van Belhocine stond met 0-1 voor nadat na 26 minuten speeltijd het spel werd stilgelegd. We moeten dus iets verder terug om te kijken hoe Charleroi er voor staat. De eerste wedstrijd na de jaarwende werd met 1-1 een gelijkspel tegen KAS in Eupen. De ploeg wist net na de kerst KV Oostende met 5-0 af te troeven.

Huidige vorm Club Brugge

Club Brugge startte het jaar goed door RSC Anderlecht te verslaan (1-2). Een paar dagen later werd het thuis in de Belgische beker 1-1 tegen Zulte Waregem. Ook bij KV Kortrijk wilden het niet vlotten. De ploeg van Clement kon KVK niet overmeesteren en de koploper moest genoegen nemen met een gelijkspel 2-2.

Lappenmand

Bij Sporting Charleroi is Christophe Diandy nog steeds de geblesseerde man. De verdedigende middenvelder scheurde begin november voorbije jaar zijn kruisband. Voor Marco Ilaimaharitra dreigt een schorsing nu de middenvelder al vier gele kaarten verzameld heeft.

Bij Club Brugge is het rustiger geworden in de lappenmand. Clement hoeft zich alleen maar zorgen te maken over Emmanuel Dennis die dreigt geschorst te worden. Diatta lijkt weer op de weg terug te zijn.

Prognose

Onze prognose gaat niet met de verwachting van de bookmakers mee. Wij voorspellen een gelijkspel. Waarom? Het is duidelijk dat Club even niet in bloedvorm is en aangezien Charleroi ook nog thuis speelt verwachten wij een 1-1 op het scorebord te gaan zien aan het einde van de wedstrijd. Zo als gezegd is dit een voorspelling en die kan voor u heel anders zijn. Check daarom onderstaand odds overzicht en laat uw voetbalkennis er op los gaan.

Quoteringen Sporting Charleroi – Club Brugge

Dat de koploper en de nummer twee van de Jupiler Pro League elkaar woensdag treffen is voor de Belgische wedkantoren een goede reden om de quoteringen hoog in te schalen. De hoogste odds van deze wedstrijd x 4.00 keer de inleg gaat bij Unibet de deur uit als Charleroi in eigen huis de Bruggenaren weet te overmeesteren. Een gelijkspel krijgt met x 3.75 keer de inleg ook een zeer straffe quotering voor deze match mee. Een overwinning van Club Brugge betekent dat uw speelbedrag x 1.83 keer meer waard wordt.

De Jupiler Pro League wedstrijd Royal Sporting Charleroi – Club Brugge wordt gespeeld op woensdag 29 januari om 20:30 uur in Stadion du Pays de Charleroi. Weten de Zebra’s de ongeslagen reeks van Club te doorbreken of wordt ook de thuisploeg met huid en haar verslonden door de koploper van de competitie. Pak de hoogste odd die past bij uw voorspelling mee door te spelen via VoetbalGokken.be!


Reacties

allesof...
29 januari 2020

Spannende match voor vanavond. Ik denk dat ik een gokje ga wagen op een zege van Charleroi.

4 jaar geleden

tooskla...
29 januari 2020

Dit wordt absoluut een gelijkspel 2-2!

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN