Hoge quoteringen voor duel KAA Gent tegen RSC Anderlecht

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
20 december 2016     6 REACTIES

Met nog twee wedstrijden te gaan in de Jupiler Pro League, voordat de play-off 1 van start gaat, zijn de doelstellingen voor elk team verschillend. Zo jaagt Anderlecht op de koppositie en vecht KAA Gent voor zijn huidige zesde plaats. Aanstaande donderdag mogen de teams het tegen elkaar gaan opnemen in de Ghelamco-Arena. Check de actuele pre-wedstrijdquoteringen op voetbalgokken.be en sluit op het juiste moment uw weddenschap op deze match af.

Hein Vanhaezebrouck: “Het wordt een strijd om Play-off I te halen”

KAA Gent staat in de Jupiler Pro League op de zesde plaats en wordt achtervolgt door Standard Luik (een punt minder dan Gent) en KV Mechelen (drie punten minder dan Gent). Met 32 punten in de zak maakt trainer Hein Vanhaezebrouck zich best wat zorgen. “Het wordt een strijd om Play-off I te halen. Dat is een feit. Als wij Asare en Neto nog lang kwijt zijn, dan daalt ons niveau. Ik heb geen vervangers voor die spelers. We moeten nu nog zoveel mogelijk punten pakken tegen Anderlecht en Genk. Het wordt knokken in deze competitie.”

Anderlecht underdog tegen AA Gent – 2.70 !

Hein Vanhaezebrouck: “Hopelijk is hij niet voor meerdere weken out”

Dat het team op de gevaarlijke zesde plek staat heeft volgens Vanhaezebrouck zo zijn reden. “We missen mannen met ervaring en leiderschap die de kalmte kunnen bewaren buitenshuis. Er zijn natuurlijk belangrijke spelers vertrokken en hun vervangers, Neto en Asare, zijn nu ook out. Dat voel je, maar dan vraag ik aan anderen om op te staan en dat gebeurt niet,” stelt de trainer volgens Sporza. In de afgelopen verloren wedstrijd tegen Standard Luik (3-1) was Kalifa Coulibaly de beste man bij AA Gent. Hein Vanhaezebrouck: “Hij liep er nochtans half geblesseerd bij. Hij moest er bij de rust uit, terwijl hij toch de man was die ons de laatste weken door de moeilijke momenten heeft getrokken”, zegt de coach. Coulibaly is geblesseerd aan de dij en het is nog onduidelijk of de speler tegen Anderlecht zal spelen. “Hopelijk is hij niet voor meerdere weken out”, aldus Vanhaezebrouck.

René Weiler: “We zijn op de goede weg”

RSC Anderlecht heeft voorbije week een ruime zege geboekt tegen Eupen dat Club Brugge de Croky Cup uit knikkerden. RSCA-trainer René Weiler is dan ook dik tevreden: “We deden tegen Eupen alles goed”, zegt de coach op de clubsite. “We gaan nu met vertrouwen naar de volgende twee verplaatsingen tegen AA Gent en Charleroi. Ik ben trots op mijn spelers. Ik zie nu eindelijk een groep die voor elkaar vecht en aan elkaar hangt. We zijn op de goede weg.”

Leander Dendoncker: “We vechten voor elkaar”

Leander Dendoncker had met twee doelpunten een belangrijk aandeel in de wedstrijd tegen Eupen. Ook Dendoncker ziet een positieve ontwikkeling in zijn team: “Mijn doelpunten doen extra deugd omdat het mijn eerste van het seizoen zijn. Het werd tijd dat ik de weg naar doel eens vond. We proberen elke tegenstander meteen bij de keel te grijpen. We hebben veel kansen gecreëerd. We vechten voor elkaar. Dat was in het begin van het seizoen misschien niet zo, omdat we elkaar nog wat aan het zoeken waren. Onze verdediging staat er ook stilaan. Hierop kunnen we en moeten we tegen Gent zeker verder bouwen”, zegt Dendoncker.

Frank Boeckx: “Ja, het is mijn oude club, maar dat verandert niets”

Anderlecht-doelman Frank Boeckx blikt ook alvast vooruit naar de wedstrijd tegen AA Gent. Boeckx speelde zes seizoenen bij de Buffalo’s. “Ja, het is mijn oude club, maar dat verandert niets. We gaan voor de drie punten en we willen die ook mee terug naar huis nemen”, verklaard de doelman zelfverzekerd.  Anderlecht staat met 35 punten op de derde plaats. Zulte Waregem heeft een punt meer dan RSCA. Ook Club Brugge is met twee punten verschil zeker nog bereikbaar.

KAA Gent wint wedstrijd (!) – 2.40 !

Wedstrijdoverzicht

De uitslagen van de wedstrijden tussen deze twee ploegen zijn nogal variërend. De laatste ontmoeting in Gent was in april dit jaar en eindigde in 1-1. Begin van het jaar was Gent met 2-0 te sterk voor Anderlecht. Ook het duel in 2015 werd door de Buffalo’s gewonnen: 2-1. Dat was dan wel direct de laatste overwinning in eigen stadion voor Gent op Paars-wit. Deze topper moeten KAA Gent-speler Emir Kujovic en Anderlecht-middenvelder Dennis Appiah noodgedwongen vanuit de lappenmand gaan bekijken.

Pre-wedstrijd quoteringen

Wilt u een gokje wagen op deze wedstrijd? Dan is het goed om vooraf de pre-wedstrijdquoteringen van de Belgische wedkantoren te checken. De hoogste beloning voor een Getnse zege die VoetbalGokken.be voor u heeft gevonden is een uitkering van x 2.40 keer uw inleg. De hoogste odd is te vinden bij een gelijkspel. De Belgische wedkantoren noteren voor een puntenverdeling x 3.50. Winst van Anderlecht staat genoteerd op x 2.70 keer het ingelegde geldbedrag. Check de bookmakers en bekijk de verschillende speelsystemen om nog meer kans te maken om te winnen.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De Jupiler Pro League-wedstrijd KAA Gent – RSC Anderlecht wordt gespeeld op donderdag 22 december om 20:30 uur in de Ghelamco Arena te Gent. Wilt u meespelen met deze wedstrijd? Check de Belgische wedkantoren via VoetbalGokken.be en zet in op het winnende team! Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 60 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

kaagent
21 december 2016

Laat Anderlecht maar komen. We zijn er klaar voor!

7 jaar geleden

hansd
21 december 2016

Leuke wedstrijd om op te gokken. Nu nog even een goed voorstel doen via BetFirst.

7 jaar geleden

jasper1991
21 december 2016

Anderlecht is meer in vorm dan KAA Gent. Ik ga dus mooi gokken op een zege van RSCA.

7 jaar geleden

purpled...
22 december 2016

Dit moet Anderlecht gemakkelijk kunnen winnen. Ik doe zeker een gok op het team van René Weiler.

7 jaar geleden

belga
22 december 2016

Ik hoop dat KAA Gent een goed dag heeft. Dan heb ik het ook. :)

7 jaar geleden

sporza
22 december 2016

Een gelijke eindstand! Dat gaat het worden dat gaat het worden in Gent.

7 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN