Hoge odds voor Sint Truiden-match tegen Antwerp

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
20 december 2019     2 REACTIES

Deze zondag wordt op Stayen de wedstrijd Sint Truiden tegen Royal Antwerp gespeeld. De Belgische wedkantoren weten de wedstrijd nog net even iets spannender te maken door de quoteringen straf in te schalen. VoetbalGokken.be heeft de hoogste odds van de bookmakers bij elkaar gezocht en neemt u alvast mee naar zondag. De aftrap vindt om klokslag zes uur plaats, waarna de strijd tussen STVV en Royal Antwerp zal losbarsten!  

Nick Hayen: “Helse start tegen Royal Antwerp”

STVV-trainer Nick Hayen kreeg na het ontslag Marc Brys de taak om de ploeg op zich te nemen. Een hele klus en de trainer en Sint Truiden heeft dan ook de beslissing genomen om na het nieuwjaar verder te gaan met een andere trainer en gaat Hayen terug als lid van de technische staf. Met Royal Antwerp en Waasland-Beveren heeft Hayen nog twee wedstrijden voor de boeg om STVV goed richting de winterstop te loodsen. “De wil om vooruit te voetballen is groter. Het gaat sneller. Ik verwacht zondag een helse start van Antwerp, om zo ook de steun van het publiek te krijgen”, zegt Hayen vol vertrouwen voor de ontmoeting met Antwerp zondag.

Sint Truiden wint de wedstrijd
4.75
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.60
Royal Antwerp wint de wedstrijd
1.72

“Negentig minuten voor de bal knokken”

De trainer van STVV hoopt dan ook op een goed resultaat voor de fans van Sint Truiden. “Wat het ideale scenario zou zijn? Net voor het laatste fluitsignaal scoren (lacht). We moeten gewoon voor een goed resultaat tegen Antwerp gaan. Negentig minuten voor de bal knokken. De juiste mentaliteit tonen, dat is het begin. Voetbal draait niet alleen om tactiek, mentaliteit is ook belangrijk. We moeten een goede match spelen, waar onze supporters zich in kunnen herkennen. Ik zal tevreden zijn als we met opgeheven hoofd het veld verlaten, liefst natuurlijk met puntenwinst erbij”, aldus Hayen in Voetbalbelgie.

László Bölöni: “Alles pakken bij STVV”

Net als Hayen is ook Antwerp-trainer László Bölöni gebrand op een goed resultaat aan het eind van het jaar. “Maar natuurlijk wil ik de laatste twee wedstrijden van het jaar winnen. Volgende week Anderlecht maar eerst Sint-Truiden. Mijn doel? Ik wil alles pakken”, aldus Bölöni die de ploeg uit Antwerp weer op de rails heeft kunnen krijgen.

“We zijn erin geslaagd te overleven”

Een goede maand geleden werd Bölöni nog onder het vergrootglas gehouden nadat de uitslagen niet al te best waren. De trainer lijkt het tij te hebben gekeerd. “Ik hoop dat dit het beste Antwerp is waar ik al mee gewerkt heb. Want als dat zo is, dan komt dat ook dankzij het werk dat we al gedaan hebben. Er is een evolutie in ons spel. Ik geloof dat er, sinds ik er ben, een positieve balans is en dat is niet normaal voor een club die van zo ver komt. Er zijn ook altijd momenten dat het minder goed gaat. Ik ga niet beweren dat we die niet hebben gehad, maar we zijn er wel in geslaagd om te overleven en te blijven groeien”, aldus de trainer van Royal Antwerp op de website: Antwerpfans.

Statistieken

Na een periode dat het wat minder ging, heeft Royal Antwerp zich weer behoorlijk opgetrokken. De ploeg van Bölöni staat inmiddels op de tweede plek in de Jupiler Pro League. Met 37 punten uit negentien wedstrijden is de kloof met The Great Old en koploper Club Brugge al acht punten. Club Brugge heeft zelfs nog een wedstrijd in te halen tegen Sporting Charleroi, bij winst van The Blue Army wordt de achterstand van Antwerp dus nog een pak groter.

Sint Truiden vinden we terug op de elfde plek van de Jupiler Pro League. Het gaat de Kanaries niet gemakkelijk af deze jaargang. In de Cup werd STVV al vroegtijdig uit het toernooi gewerkt door Zulte Waregem. Punten halen in de competitie is het enige dat rest voor STVV dit seizoen. Met 22 uit 19 is de top zes ver uit beeld. Bovendien is de druk rond de elfde positie hoog. KAS Eupen (negentien punten) en KV Oostende met achttien punten staan gevaarlijk dichtbij.

Head 2 Head

STVV heeft de laatste twee thuisontmoetingen met Royal Antwerp gewonnen. De ploeg uit Sint Truiden won voorbije jaar met 2-0 en eerder dat jaar werd er met maar liefst 4-0 simpel afgerekend met The Great Old. Eind 2017 staat de laatste overwinning van Antwerp op Stayen in de boeken gegrift. De ploeg uit Antwerp won toen met 0-3 van de thuisspelende ploeg. Eind 2013 werd het voor het laatst nog eens een gelijkspel (1-1) tussen Sint Truiden en Royal Antwerp.

Huidige vorm Sint Truiden

Het gaat nog niet van het leien dakje bij de ploeg in Sint Truiden. Na het ontslag van Marc Brys blijft het rumoerig bij de lcub. Ook voorbije weekend werd er weer verloren door de Kanaries. Op bezoek bij Zulte Waregem werd het team van Hayen met 5-1 volledig van het veld geveegd. Ook thuis tegen Club Brugge kon STVV geen vuist maken (1-2) en werd in die week ook uit de Belgische beker gegooid. Ook dit keer was het Zulte Waregem die Sint Truiden (3-0) pijn wist te doen.

Huidige vorm Royal Antwerp

Royal Antwerp heeft de jacht op Club Brugge er goed in zitten. Na de wedstrijd tegen Moeskroen begin vorige maand (3-1) werd er niet meer verloren. Deze week werd de wedstrijd in de Belgische Cup van Standard Luik met 1-3 gewonnen en kreeg ook KAS Eupen (1-0) het in de Jupiler Pro League te verduren. Tegen Waasland-Beveren werd aan het begin van deze maand zelfs met 0-4 zeer overtuigende cijfers gewonnen.

Lappenmand

De lappenmand is bij STVV nog niet geheel leeg. Verdediger Jorge Teixeira (heup) en middenvelder Thibault De Smet (spier) zijn beiden nog niet volledig hersteld van een blessure. Ook heeft Sint Truiden met de geblesseerde Kenny Steppe een doelman minder ter beschikking. Steppe speelde dit seizoen nog maar een keer voor Sint Truiden. Bij Royal Antwerp is Steven Defour weer terug bij de selectie. Er zijn verder geen blessuremeldingen bekend.

Prognose

Van onze prognose zult u niet van uw stoel vallen. Wij verwachten een zege van Royal Antwerp. Het team van Bölöni staat er momenteel goed voor en daar kan STVV nu niet tegenop. Onze wedtip is dan ook 0-2 voor The Great Old. Benieuwd naar de odds? Houd de bookmakers in de gaten voor de meest actuele quoteringen bij deze Belgische topmatch!

Quoteringen Sint Truiden – Royal Antwerp

De wedkantoren pakken flink uit zo vlak voor de feestdagen. De quoteringen zijn zeer straf ingedeeld. Zo wordt winst van Sint Truiden met een odd van x 4.75 keer de inleg het hoogst ingeschaald voor deze match. Een gelijkspel krijgt met x 3.60 keer uw speelbedrag ook een hoge quoteringen mee. Verwacht u een uitzege van Royal Antwerp? Aarzel dan geen seconde, speel op Antwerp en ontvang uw inleg x 1.72 keer terug als The Great Old zegeviert op Stayen.

De Jupiler Pro League wedstrijd Sint Truiden VV – Royal Antwerp wordt gespeeld op zondag 22 december om 18:00 uur op Stayen te Sint Truiden. Gaat The Great Old winnen van STVV en kunnen zij daarmee in de voetsporen blijven van koploper Club Brugge of is de thuisploeg niet van plan de punten weg te geven? Laat uw voorspelling achter bij de door u gekozen bookmaker en win als u de juiste uitslag voorspelt via VoetbalGokken.be!


Reacties

allesof...
23 december 2019

Dacht even dat antwerp de mist in ging, maar daar was dan eindelijk Refaelov ;)

4 jaar geleden

weddendat
23 december 2019

De kerst begint goed. Gespeeld op STVV met 2-0.

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN