Hoge odds voor RSC Anderlecht match op verplaatsing bij KAS Eupen

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
14 januari 2021     2 REACTIES

Deze vrijdag gaat RSC Anderlecht op pad naar KAS Eupen in de 21ste speelronde van de Jupiler Pro League. De eerste match van het jaar ging verloren voor Paars-wit. KAS Eupen kwam voorbije dinsdag nog in actie (1-1 tegen Oostende) en heeft dus weinig rustmomenten gekend. Welke club zegeviert er vrijdag in het Kehrwegstadion van Eupen?

Benat San José: “Punt pakken tegen Anderlecht”

KAS Eupen heeft een druk programma en werkt twaalf wedstrijden in 39 dagen af. Gemiddeld is dat één match om de 3,25 dagen. Voorbije dinsdag kwamen de Panda’s nog in actie tegen KV Oostende (1-1) en deze vrijdag komt RSC Anderlecht alweer naar Eupen voor de volgende speelronde. Eupen-coach Benat San José hoopt op een goed resultaat tegen RSCA. “Een punt zou in elk geval geen slecht resultaat tegen een club als Anderlecht zijn”, zegt de coach van Eupen.

KAS Eupen wint de wedstrijd
3.45
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.50
RSC Anderlecht wint de wedstrijd
1.99

“Fit en klaar voor Anderlecht”

Het goede nieuws voor Eupen is dat er weinig blessureleed onder de kernspelers is en de coronatesten goed zijn doorstaan. “Mijn spelers zijn fit en klaar om te spelen tegen Anderlecht, maar ze verkeren  uiteraard niet in bloedvorm. Een aantal onder hen kan nog geen volledige wedstrijd aan”, aldus de T1 van Eupen.

Vincent Kompany: “Verder na de ontgoocheling”

RSC Anderlecht verloor voorbije weekeinde van OH Leuven (1-0) en wil die bittere pil zo snel mogelijke wegspoelen. RSCA-coach Vincent Kompany: “Dit is heel moeilijk te verteren. Ik kan mijn ontgoocheling niet verbergen, maar we moeten verder”, treurt de coach van RSCA.

“Veel kansen nodig om te scoren”

Kompany wil de moed erin houden nu er vrijdag een match op verplaatsing bij Eupen gepland staat. Ginds moeten punten gepakt worden wil Anderlecht de top vier van de Jupiler Pro league bij blijven. “Ik weet dat we veel kansen nodig hebben om te scoren. Dat komt omdat we misschien wat weinig ervaring hebben en daardoor wat efficiëntie missen. Het is een kwestie van tijd vooraleer de ballen er in gaan”, besluit de coach in Eleven Sports.

Statistieken

In de Jupiler Pro League staat RSC Anderlecht op de vijfde plek. De ploeg van trainer Kompany haalde 32 punten binnen in twintig matches. Paars-wit heeft er daarmee tien minder dan koploper Club Brugge. KAS Eupen vinden we in de tabel terug op de dertiende plek met 24 punten uit twintig wedstrijden.

Head 2 Head

Anderlecht maakte de reis naar Eupen voor het laatst in oktober 2019. De ploeg uit Brussel wist toen niet te zegevieren. Met 0-0 werd er gelijkgespeeld. In 2018 won KAS zelfs met 2-1 van RSCA. De laatste maal dat Paars-wit wel won in het Kehrwegstadion was in 2017. Toen versloeg Anderlecht het Eupen met 2-3 op het nippertje.

Huidige vorm RSC Anderlecht

Het lukt RSC Anderlecht nog niet om een reeks ongeslagen matches op te bouwen. Voorbije week werd er verloren van OH Leuven 1-0 nadat RSCA de thuismatch tegen Beerschot VA wel winnend afsloot: 2-0. Voor die thuismatch waren coach Kompany en zijn team op bezoek bij Sporting Charleroi en ook daar viel voor Paars-wit niets te rapen: 1-0.

Huidige vorm KAS Eupen

KAS Eupen speelden voorbije dinsdag een inhaalmatch tegen KV Oostende. De ploeg van coach José speelden gelijk op bezoek bij de kustploeg 1-1.

Voorbije weekeinde werd er nog wel netjes gewonnen van laagvlieger Cercle Brugg. Eindstand aldaar: 1-2.

Lappenmand

RSCA-coach Kompany kan vrijdag tegen KAS Eupen niet beschikken over Albert Sambi Lokonga. De middenvelder van Anderlecht geraakte voorbije weekeinde tegen OH Leuven geblesseerd aan de adductoren. Antoine Colassin nam toen zijn plek over en de kans is groot dat Colassin ook vrijdag zal spelen. Yari Verschearen (enkelblessure) en Hendrik Van Crombrugge (rugblessure) zullen er ook niet bij zijn.

Bij KAS Eupen is het afwachten wanneer Senna Miangue (spierblessure), Mamadou Kone (blessure) en Knowledge Musona (enkelblessure) terug volledig van de partij zullen zijn.

Prognose

Beide teams draaien nog niet als een dolle in dit nieuwe kalenderjaar. Onze verwachting bij Unibet voor deze match is dan ook een gelijkspel 1-1 in het Kehrwegstadion. Daar staat bij de bookmakers een torenhoge odd tegenover. Gaat u die pakken of vult u een andere uitslag in?

Quoteringen KAS Eupen – RSC Anderlecht

De Belgische wedkantoren schalen de quotering bij een gelijkspel voor deze match het hoogst in. In het 1X2 spelsysteem staat er x 3.50 keer uw inleg voor u paraat als de punten vrijdagavond worden gedeeld.

Een overwinning van KAS Eupen wordt met x 3.45 keer uw speelbedrag al niet veel minder waard. De bonus zal u zeker content maken!

Denkt u dat RSC Anderlecht de eerste zege van het jaar in Eupen boekt? Vul dan de 2 in op het wedstrijdformulier van uw wedkantoor en ontvang x 1.99 keer uw speelbedrag retour als uw voorspelling uitkomt.

De Eredivisie match KAS Eupen – RSC Anderlecht wordt gespeeld op vrijdag 15 januari om 20:45 uur in het Kehrwegstadion te Eupen. Gaat u voor de hoogst mogelijke odd die er voor deze match te vinden is? Wat uw voorspelling ook moge zijn: speel mee via VoetbalGokken.be en profiteer van de strafste deals bij de Belgische wedkantoren!


Reacties

kampioe...
15 januari 2021

Denk dat ik gok op een gelijkspel ;)

3 jaar geleden

martijnj
15 januari 2021

Straffe odd voor een zege van RSCA. Daar ga ik voor

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN