Hoge odds voor match Royal Antwerp tegen KRC Genk

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
7 februari 2020     3 REACTIES

Deze zondag wordt in de Jupiler Pro League de wedstrijd Royal Antwerp – KRC Genk gespeeld. Het Bosuil Stadion is het decor voor deze wedstrijd tussen twee ploegen uit de top zes. De Belgische wedkantoren spelen hier goed op in door de quoteringen straf in te schalen. Speelt u zondagmiddag ook mee? Voorspel de juiste uitslag en schaar u bij de winnaars van dit weekeinde via de VoetbalGokken.be!

László Bölöni: “Zondag geven wij geen cadeaus”

Na de gewonnen halve bekerfinale tegen KV Kortrijk moet de ploeg van trainer László Bölöni zich gaan opmaken voor komende zondag als Genk op de stoep van het Bosuil Stadion zal staan. Bölöni onderschat Genk dan ook niet. “We spelen zonder twijfel tegen één van beste ploeg van België. Oké, Genk moet de PO1 nog zien de halen, maar wij zullen hen geen cadeaus geven”, zo zegt Bölöni voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen de Genkies.

Royal Antwerp wint de wedstrijd
2.07
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.50
KRC Genk wint de wedstrijd
3.20

“We moeten een resultaat halen”

Voor de Roemeen gaat het zondag voor eigen publiek enkel en alleen de drie punten: “Goed voetbal is lang niet altijd interessant voor het publiek. Of er nu spektakel is of niet dat maakt uiteindelijk niet uit voor de winnaar. De mensen komen eerst en vooral naar het stadion om hun ploeg te zien winnen. Als je wint dan zal alles zeer snel vergeven zijn. Wie geen resultaten haalt, is sowieso veroordeeld”, aldus Bölöni.

Hannes Wolf: “Antwerp wordt een uitdaging”

KRC Genk sluit het rijtje met ploegen die straks de PO1 mogen spelen. Genk-trainer Hannes Wolf hoopt dat zijn team deze plaats warm kan houden als zijn spelers tegen Royal Antwerp moeten aantreden. “De top-zes is ons grote doel, maar ik besef wel dat er de druk is om wedstrijden te winnen, dat ben ik gewoon als coach. Maar het gaat niet zozeer om moeten, wel om willen. Ik zal de spelers geen druk opleggen en zeggen voor een wedstrijd dat ze die absoluut moeten winnen”, aldus Hannes niet zijn spelers niet wil opjagen.

“Overtuigd dat we op goede weg zijn”

Op verplaatsing bij Antwerp wordt volgens Wolf zeker en vast geen gemakkelijke opgave. “Antwerp is een uitdaging. Ik hoop dat zij achteraf zeggen dat het niet fijn was om tegen ons te spelen, want natuurlijk willen wij ook winnen. We zijn er wel van overtuigd dat we op de goede weg zijn”, aldus de Duitse trainer van de Genkies.

Statistieken

Royal Antwerp staat in de Jupiler Pro League op de derde plaats met 45 uit 24. The Great Old houdt daarmee Standard Luik en Charleroi (beide 41 punten) vier punten achter zich.

KRC Genk bezet de zesde plaats van de tabellen en heeft 37 uit 24. De Genkies voelen de hete adem van Zulte Waregem dat met 34 punten op de zevende stek staat. De druk bij de teams is hoog nu er nog maar zes wedstrijden in de agenda staan alvorens de play-offs van start gaan.

Head 2 Head

Royal Antwerp won zo’n kleine twee maanden geleden nipt de bekerwedstrijd van KRC Genk. De teams waren aan elkaar gewaagd in het Bosuil Stadion en dat is wel vaker het geval geweest.

Voorbije seizoen won The Great Old ook al van Genk (1-0) in PO1, maar in de competitiewedstrijd van oktober 2018 waren de Genkies dan weer met 2-4 veel te sterk voor Antwerp. Na de zomervakantie van 2017 wist de huidige landskampioen toe te staan en won in een spectaculair duel met 3-5.

Huidige vorm Royal Antwerp

Na voorbije weekend verloren te hebben van Club Brugge (1-0), werd midweeks de halve finale van de Croky Cup wel gewonnen. KV Kortrijk moest eraan beloven met één treffer van Antwerp (0-1). De ploeg van Bölöni gaat door naar finale en zal daarin ook weer tegenover Club Brugge komen te staan. De koploper van de Jupiler Pro League is dan ook de enige ploeg waar Antwerp zijn punten aan af moest staan dit kalenderjaar. The Great Old had een ongeslagen reeks opgebouwd vanaf begin november vorig jaar.

Huidige vorm KRC Genk

Bij Genk wordt een reeks ongeslagen wedstrijden toch steeds weer doorbroken, maar weet de ploeg van Hannes Wolf de schade ook snel weer te herstellen. Voorbije weekeinde werd er gewonnen van Sporting Charleroi (1-0) nadat het die week ervoor nog verloor van KAA Gent (4-1). De eerste wedstrijd van het jaar werd ook naar eigen hand gezet. Zulte Waregem had in eigen Regenboogstadion weinig in te brengen tegen de Genkies (0-3).

Lappenmand

De lappenmand van Royal Antwerp loopt ook voor de wedstrijd tegen Genk weer over. Spelers Matheus, Daniel Opare, Junior Pius, Sander Coopman, Dylan Batubinsika en Martin Hongla zijn niet op tijd fit te krijgen voor de thuiswedstrijd van zondag. Daar komt nog bij dat Dino Arslanagic geschorst is voor de match tegen Genk en Wesley Hoedt moet oppassen dat hij niet de volgende is die een wedstrijd moet toekijken.

Ook bij Genk is de lappenmand nog goed gevuld. Danny Vukovic bivakkeert al vanaf zomer voorbije jaar in de ziekenboeg van de Genkies. De doelman wordt vergezeld door Bryan Heynen, Maarten Vandervoordt en Mats Möller Daehli. Voor Sebastien Dewaest en Joakim Maehle dreigt een schorsing.

Prognose

Nu de reguliere competitie aan zijn einde loopt, wordt het voorspellen van matches steeds uitdagender. De lappenmanden van de ploegen dijen uit, spelers worden vermoeid door de drukke agenda en voor sommige team is de druk zo hoog dat ze niet meer boven zichzelf uit gaan reiken. De match is er daar ook een van. Onze wedtip is een gelijkspel 2-2, maar dat is puur gevoelsmatig. Uiteindelijk is elke voorspelling mogelijk. Zoek dus naar de hoogste odds die past bij uw voorspelling en maak van deze grillige tijd uw eigen jackpot.

Quoteringen Royal Antwerp – KRC Genk

De Belgische wedkantoren schalen de quoteringen van deze wedstrijd torenhoog in. De hoogste odd van deze match x 3.50 keer de inleg betalen de bookies uit als het een gelijkspel wordt in het Bosuil Stadion. Een zege van Genk staat met x 3.20 keer de inleg niet voor veel minder genoteerd. Verwacht u een thuisoverwinning van Royal? De bookies verdubbelen uw inleg x 2.07 als Antwerp wint.

De Jupiler Pro League wedstrijd Royal Antwerp – KRC Genk wordt gespeeld op zondag 9 februari om 18:00 uur in het Bosuil Stadion te Antwerp. Speel vandaag alvast mee op uw favoriet van deze match en laat uw voorspelling achter bij uw favoriet bookmaker!


Reacties

allesof...
7 februari 2020

Mijn hebben en houden ingezet op een puntendeling 1-1 in de Bosuil.

4 jaar geleden

teamspeler
10 februari 2020

Moet Ciara nou net op zondag komen wanneer ik een gokkie heb gewaagd op de Genkies.

4 jaar geleden

svballorig
12 februari 2020

Dit wordt zeker een thuiszege van Royal Antwerp.

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN