Hoge odds voor duel Royale Union SG – SV Zulte Waregem

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
3 februari 2023     0 REACTIES

In het Stade Joseph Marien te Brussel wordt deze zondag de laatste Jupiler Pro League match in speelronde gehouden. Royale Union SG speelt dan haar duel tegen SV Zulte Waregem. Een ontmoeting tussen de nummer twee en zestien uit de Belgische competitie. Vergelijk de Belgische wedkantoren met elkander op VoetbalGokken.be en scoor straffe bookmaker odds!

Karel Geraerts: “We moeten er tegen Zulte Waregem terug staan”

Royale Union heeft pas de halve bekerfinale tegen Royal Antwerp erop zitten en moet zich alweer klaarstomen voor de volgende match in de Belgische Pro League. Deze zondag krijgt de ploeg van coach Karel Geraerts bezoek van SV Zulte Waregem. “Het is nu zaak om er zondag terug te staan. Een goede wedstrijd en resultaat tegen Zulte Waregem, dat is waar we voor gaan. We willen elke wedstrijd winnen”, vertelt coach Geraerts.

“Tonen dat we een goede ploeg zijn”

Royale Union heeft een druk schema af te werken met de return in de halve finale van de Belgische beker en de titelstrijd in de Pro League. Voor coach Geraerts is het van belang dat zijn team fit blijft. “We moeten de fierheid in ons lichaam laten praten, iedereen individueel, maar ook collectief. We moeten tonen dat we een goede ploeg zijn en blijven en daarvoor moet je blijven winnen”, aldus de T1 van Union SG.

Mbaye Leye: “Royale Union is favoriet”

Zulte Waregem timmert hard aan de weg om uit de rode zone te geraken. De ploeg van coach Mbaye Leye heeft het niet gemakkelijk, maar wist onlangs nog te zegevieren bij RSC Anderlecht en pakte het een punt tegen Westerlo. De coach is dan ook niet bang voor de match tegen Royale Union. “Zulte Waregem is niet meer het kneusje van de eerste competitiehelft, maar we weten dat Royale Union bij deze match favoriet is”, zegt coach Leye.

“We zullen met zijn allen voor een oplossing moeten zorgen”

De coach van Essevee heeft zijn plan van aanpak klaar voor de match op verplaatsing in Brussel en rekent daarin op de nieuwe aanwinst Ruud Vormer. “Ruud is natuurlijk een enorme meerwaarde, maar we zullen met zijn allen voor een oplossing moeten zorgen. We zullen sowieso voor een collectief antwoord moeten zorgen”, besluit de strijdvaardige coach van Zulte Waregem.

Statistieken

Na 23 speelronden staat Racing Genk op de eerste plaats van de Jupiler Pro League. Royale Union is de eerste achtervolger en heeft met 52 punten er zeven minder dan Genk. Zulte Waregem vinden we terug op de zestiende plaats met twintig punten. Essevee heeft vijf punten meer dan rode lantaarn RFC Seraing.

Head 2 Head

Royale Union en Zulte Waregem speelden op 18 september 2021 voor de laatste maal tegen elkander. Union SG won toen met 2-1 van de bezoekers uit Waregem. Dit seizoen wist de Brusselse formatie al eerder te winnen van Royale Union. Op 4 september voorbije kalenderjaar werd het 1-3 in Waregem.

Huidige vorm Royale Union

Voorbije weekeinde werd de competitiematch tegen Sporting Charleroi gewonnen met 0-1. Royale Union maakte de toch al lange ongeslagen reeks als maar langer. Op 11 september 2022 staat de laatste verloren Pro League match gedateerd. Toen was koploper KRC Genk in Brussel een maatje te groot en zegevierde met 1-2 van Union SG.

Huidige vorm Zulte Waregem

Zulte Waregem speelde voorbije weekeinde tegen Club Brugge. De ploeg van coach Leye verloor met 1-2 van de Brugse ploeg. Tegen Westerlo werd het een 1-1 gelijkspel. Medio januari werd er nog knap drie punten geraapt bij RSC Anderlecht: 2-3.

Lappenmand

Royale Union spelers Jose Rodriquez en Dennis Eckert Ayensa zijn nog niet hersteld van een blessure als Zulte Waregem op bezoek komt in het Joseph Marien.

Zulte Waregem kan niet beschikken over de geblesseerde verdedigers Wout De Buyser, Karol Fila, Lukas Willen en Stan Braem. Alieu Fadera is geschorst door een gele kaart en mag deze speelronde niet in actie komen voor Essevee.

Prognostiek

Voorts onze prognostiek voor de topmatch Royale Union – Zulte Waregem. De Belgische wedkantoren wijzen Union aan als favoriet in dit duel. Wij verwachten ook een zege van Union SG en zetten in op een 2-0 overwinning voor de Brusselse formatie. Wat is uw voorspelling voor deze JPL clash?

Quoteringen Royale Union – Zulte Waregem

De Belgische wedkantoren schalen de quoteringen het hoogst in bij een zege van Zulte Waregem. De pre-odds bij winst van Essevee staan op maximaal 7.50 keer de inleg ingedeeld.

In het 1X2 spelsysteem lopen de quoteringen bij een gelijkspel ook flink op. De hoogste odds bij een puntendeling staan genoteerd op maximaal 5.30 keer uw speelbedrag.

Gaat u wedden op een overwinning van Royale Union? Dan kunt u quoteringen scoren die oplopen tot maximaal 1.39 keer het speelbedrag als de ploeg van coach Geraerts deze zondag zegeviert.

De Jupiler Pro League match Royale Union SG – SV Zulte Waregem wordt gespeeld op zondag 5 februari om 19:15 uur in het Stade Joseph Marien te Brussel. Bezoek de Belgische wedkantoren, vind straffe pre-odds en zet in via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN