Hoge odds tijdens Standard Luik tegen Club Brugge

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
21 februari 2018     7 REACTIES

Met nog drie rondes te gaan voordat de Play-offs gaan beginnen is de spanning in de Jupiler Pro League om te snijden. Welke teams halen de PO1 nog en welke niet? Standard Luik is een van deze team die knokken voor de laatste plekjes in PO1. Tegenstander Club Brugge is al lang verzekerd van de PO1, maar dat is geen doel. Zij strijden om de landstitel, maar zitten in een dip. Winnen van Luik moet het zelfvertrouwen een nieuwe boost gaan geven. Welke ploeg gaat het dit weekend maken volgens u? Kies de hoogste odd en laat uw voorspelling achter bij voetbalgokken.be!

Ivan Leko: “Het is tijd voor een overwinning”

In de Jupiler Pro League knokken de teams om de laatste punten in de Jupiler Pro League. Club Brugge heeft met zestig punten (elf meer dan de eerste achtervolger Charleroi) de schaapjes redelijk op het droge. Maar het team van trainer Ivan Leko lijkt in een vormdip te zijn. Al vier keer op rij heeft Club geen match meer gewonnen. Na de verloren wedstrijd tegen KAA Gent (2-0) ging het mis. De drie wedstrijden daarna leverde maar drie punten op. Club Brugge verlangt dus naar een zege en mag dat deze zondag tegen Standard Luik gaan proberen. “Het is tijd voor een overwinning” zegt Leko tegen Sporza. “We tonen telkens een goede mentaliteit en goed voetbal in onze laatste wedstrijden. De resultaten zullen dus wel volgen. We focussen ons gewoon op onze taak. We zijn gemotiveerd om tegen Standard te tonen dat we niet in een crisis zitten. Ik zie op training dat de groep gretig is”, aldus de oefenmeester van Club.

Hans Vanaken: “We krijgen de kansen om ze af te maken”

Hans Vanaken scoorde tegen KCR Genk voorbije weekend twee keer, maar omdat ook Genk tweemaal het net vond leverden dat maar één punt op. Volgens de 25-jarige middenvelder moet Club Brugge efficiënter gaan spelen. “We krijgen de kansen om ze af te maken, daar ligt het probleem. We belonen onszelf niet genoeg”, zo stelt Vanaken in zijn vooruitblik op de wedstrijd op verplaatsing bij Luik.

Ricardo Sa Pinto: “Ze hebben veel kwaliteit en knokken overal keihard voor”

Standard Luik wist eind vorige maand in de Belgische beker thuis met 4-1 te winnen van Club Brugge. Twee weken erna verloren de Luikenaren de match in Brugge met 3-2, waardoor Club afscheid nemen van de Croky Cup. Ondanks dat bekersucces is Standard-trainer Ricardo Sa Pinto niet vergeten waartoe Club Brugge in staat is en spreekt hij van een totaal andere match. “Club Brugge heeft veel kwaliteit en knokken overal keihard voor”, zegt de coach over zijn tegenstander van zondag. Sa Pinto weet wat hij van zijn team kan verwachten. “Als wij efficiënt zijn, kunnen we veel. Want op de andere onderdelen zijn we meestal al goed”, zegt de coach op VoetbalBelgie over de kansen van zijn ploeg in deze competitiematch.

Wedstrijdoverzicht

In de bekerpartij van voorbije maand had Standard Luik thuis een monsterzege behaald (4-1) tegen Club, maar zo gaat het er lang niet altijd aan toe in Luik. In de competitiematch van vorig jaar liet Club Brugge de Luikenaren met een overwinning van 0-3 troosteloos achter. 2015 was het jaar van Luik. In de twee ontmoetingen van dat jaar won Standard ook twee keer (2-0 en 1-0). Het seizoen daarvoor was dan weer het jaar van Club Brugge. Met twee overwinningen dat jaar (1-3 en 0-1) vormden de Luikenaren dat seizoen geen enkele bedreiging voor de Bruggenaren.

Brugse Nederlanders out for Luik

Voor komende zondag heeft Leko nog een probleem aan zijn hoofd. Zowel Ruud Vormer als Jordy Clasie liggen in de lappenmand. Vormer trainde individueel, maar zou wellicht toch fit geraken. Op Waasland-Beveren kreeg hij al eens rust. Ook Clasie moet waarschijnlijk passen voor de wedstrijd tegen Standard. De Southampton-huurling kampt met een lichte blessure aan de adductoren. Marvelous Nakamba zit tegen Standard een dag schorsing uit na zijn vijfde gele kaart van het seizoen.

Sa Pinto hoeft zich daarentegen weinig zorgen te maken over zijn selectie. Met verdediger Bope Bokadi Merveille heeft de Portugese coach slechts één speler geblesseerde in zijn wedstrijdselectie voor de partij tegen Brugge zitten.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Standard Luik tegen Club Brugge

De bookmakers in Belgie verwachten een interessant match met kansen voor beide teams. De pre-wedstrijdquoteringen zijn redelijk gelijk ingedeeld. Winst van Club Brugge wordt al x 2.75 keer de inleg beloond. Een thuisoverwinning van Standard Luik staat genoteerd op x 2.50 keer de inleg. De hoogste odd wordt uitgekeerd als er zondag geen winnaar komt in het Maurice Dufrasne. Bij een gelijkspel keren de bookies het speelbedrag x 3.35 keer uit.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]De Jupiler Pro League-match Standard Luik – Club Brugge wordt gespeeld op zondag 25 februari om 18:00 uur in het Maurice Dufrasne stadion te Luik. Wint Club Brugge deze lastige wedstrijd op verplaatsing of zijn de Luikenaren opnieuw in staat om de Blauw-zwart te breken? Laat uw voorspelling achter bij de wedkantoren op VoetbalGokken.be.

Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 80 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

bobgok
21 februari 2018

Dit wordt opnieuw een gelijkspel voor Brugge ;)

6 jaar geleden

casinoking
21 februari 2018

Zonder Ruud geen winst in Luik voor Blauw/Zwart!

6 jaar geleden

bluearmy
24 februari 2018

Ook zonder Ruud is Standard te verslaan voor Blue Army ;)

6 jaar geleden

belga
24 februari 2018

Club gaat zeker verliezen van Standard. De Luikenaren gaan er goed van langs geven!

6 jaar geleden

goktopper
26 februari 2018

Zonder Vormer heeft Club het er maar moeilijk mee. Ik dacht ook echt dat Standard het wel zou winnen.

6 jaar geleden

thegambler
26 februari 2018

1-1!! Precies wat ik heb gegokt ;) ;)

6 jaar geleden

hansd
26 februari 2018

De PO1 gaat nog heel spannend worden nu Club de punten laat liggen de laatste tijd. Ik heb er enorm veel goesting in.

6 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN