Hoge odds tijdens RSC Anderlecht tegen Waasland-Beveren

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
27 september 2019     2 REACTIES

De juiste voorspelling van de Jupiler Pro Leaguematch Anderlecht versus Waasland-Beveren levert hoge uitkeringen op! De pre-wedstrijdquoteringen voor de match zijn hoog ingeschaald. VoetbalGokken.be zet de beste odds op een rij, geeft achtergrondinformatie over de statistieken en laat beide trainers aan het woord. Weet u al op welke uitslag u gaat spelen? Laat u inspireren door onderstaande informatie en doe mee met de deze Jupiler Pro League-match die deze zondag wordt afgewerkt in het Lotto Park te Brussel!

Anderlecht-trainer Simon Davies: “Wij geloven nog in ons team”

Wie denkt dat er door de matige seizoenstart paniek is in de technische staf van RSC Anderlecht rekent buiten hoofdtrainer Simons Davies. De nieuwbakken oefenmeester van RSCA ziet veel dingen mislopen, maar ontwaard ook goede dingen. Het geloof in eigen kunnen is dan ook nog altijd aanwezig. Winst in de thuismatch tegen Waasland-Beveren doet met de klap zorgen voor hernieuwde energie, zo denkt Davies. “Ik geloof in onze jonge spelers, ik geloof in onze filosofie, ik geloof in ons systeem”, reageerde Davies op het ‘project’ dat hij heeft aangevat bij Anderlecht.

RSC Anderlecht wint de wedstrijd
1.30
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
5.00
Waasland-Beveren wint de wedstrijd
7.50

“Wij kunnen met elk team concurreren”

“Ik geloof ook dat we volledig fit iedereen aankunnen. Met het team dat wij op het veld willen zien, kunnen wij met elk team concurreren, daar geloof ik heilig in. Maar dat is er nog niet van gekomen. Het geloof is niet weg”, voegde hij er nog aan toe.

Dat hij ook na de match tegen Waasland-Beveren nog op de bank blijft zitten als hoofdtrainer is voor hem dan ook geen vraagteken. “Ik wil me verder concentreren op ons systeem. Uiteraard is er twijfel en kritiek, die is ook terecht. Maar het gaat vooral over de laatste wedstrijd. De andere wedstrijden waren niet zo slecht, want we hadden telkens kansen en balbezit. Maar tegen Brugge mankeerden we persoonlijkheid. Sommige spelers toonden niet de juiste mentaliteit. Dat zal misschien ook zijn weerslag hebben op onze selectie. Ik geloof dat we tegen zondag weer klaar zullen zijn om Waasland-Beveren te bekampen.”

Arnauld Mercier: “Waasland-Beveren terugbrengen naar waar het hoort”

De 47-jarige Fransman Arnauld Mercier zwaait sinds vorige maand de scepter bij Waasland-Beveren. Hij wordt geacht punten te pakken met het elftal dat momenteel op de één na laagste trede vertoeft. Om die doestelling bewaarheid te laten worden op verplaatsing bij RSC Anderlecht is bepaald geen sinecure, maar Mercier heeft een bijna identiek verhaal aan dat van Anderlecht-coach Davies: “Ik wil de club terugbrengen waar ze thuishoort en dat is niet de positie waarin die nu vertoeft. Ik ben blij met het vertrouwen dat de club mij geeft en hoop dat niet te beschamen.

“Veel werk op de plank”

Mercier vervolgt zijn relaas met de hoop dat de match tegen RSCA het begin is van iets fraais: “Samen kunnen we een mooi verhaal schrijven, want er zit voldoende kwaliteit in deze spelersgroep en ik geloof ook in hen. Natuurlijk ligt er veel werk op de plank, maar dat deert mij niet. Dit hoort bij het vak van trainer.”

Statistieken

Thuisploeg Anderlecht kocht voorbije zomer zwaar in, maar plukt daar vooralsnog niet de vruchten van. Topaankoop en mede-trainer Vincent Kompany ligt in de lappenmand en ook de andere sterkhouders konden nog niet overtuigen. RSCA vinden we na negen speelronden dan ook terug op een teleurstellende dertiende plaats. De bezoekers hebben evenmin een goede seizoenstart. Waasland-Beveren is vijftiende en wist tot nu toe slechts drie schamele puntjes bijeen te sprokkelen.

Head 2 Head

In de onderlinge tweestrijd is RSCA meer dan duidelijk de primus. De voorbije matches wist de fusieploeg nooit met de volle buit Brussel te verlaten. Wel lukten het ze om in het seizoen 2017- 2018 een gelijkspel uit het vuur slepen: 2-2. Voorbije seizoen was het echter weer een vertrouwd beeld, toen Anderlecht met 3-0 wist te winnen.

Huidige vorm RSC Anderlecht

Momenteel is het vooral kommer en kwel. Zelfs in de Belgische Cofidis Cup had de ploeg de grootste moeite zich te plaatsen voor de volgende ronde. Tegen Beerschot VA was er extra time nodig om door te bekeren, wat uiteindelijk ook lukte: 2-3. De resultaten in de Jupiler Pro League zijn al even bedroevend: Anderlecht verloor vier van de laatste vijf matches, maar verschalkte wél koploper Standaard Luik: 1-0.

Huidige vorm Waasland-Beveren

Bij de bezoekers is het al even somber gesteld als het om de resultaten gaat. In de voorbije vijf matches werd er tweemaal gelijkgespeeld en voor het overige waren er enkel verliespartijen te noteren. Sommige daarvan waren zelfs zo straf, dat er met recht gesproken kan worden van een pandoering. Zo werd er in eigen huis met 0-4 verloren van Charleroi. Voorbije weekend kreeg het team van Mercier terug vier goals om de oren geslingerd, maar als doekje voor het bloeden scoorden Waasland-Beveren er ditmaal zelf ook drie. Het resultaat was echter hetzelfde: er werd opnieuw verloren.

Lappenmand

Bij RSCA kunnen ze bijna een volledig elftal opstellen bestaande uit gekwetsten. Naast Kompany zijn er nog fysieke problemen voor Dimata, Najar (beide knieproblemen), Bakkali (ook knie), Makarenko, Sowah Adjei en Zulj. Die laatste speelt deze zondag niet mee vanwege een gebroken neus. Voor Waasland-Beveren zijn die zorgen een pak minder. Daar geen directe afwezigen door blessureleed of schorsingen.

Prognose

Aangezien dit duel een samenkomst is van de lamme en blinde verwachten we geen hoogstaand voetbal. Wel veel strijd en goesting om te winnen. Dat soort matches eindigen vaak in een draw. Vandaar dat wij ook spelen op een puntendeling, iets waar beide ploegen na afloop zeker en vast ook mee kunnen leven. Uiteraard wil je vooraf meer, maar de angst voor nog een verliespartij is wellicht groter dan goesting naar de winst. Onze prognose: 1-1.

Pre-wedstrijdquoteringen voor RSC Anderlecht – Waasland-Beveren

De pre-wedstrijdquoteringen bij de Belgische bookmakers voor de wedstrijd in Brussel mogen er zeker zijn. De hoogste beloning wordt uitgekeerd als ook Waasland-Beveren de thuisspelende ploeg pijn weet te doen. Verwacht u dat dit gaat gebeuren? Speel dan op winst van Waasland-Beveren en profiteer van de hoogste odd x 7.50 keer de inleg als de gast van RSCA wint.

Ondanks dat het bij RSCA niet van het leien dakje gaat, hebben de bookies bij Unibet sports toch het meeste vertrouwen in Paars-wit. De quotering voor winst van Anderlecht staat op x 1.30 keer uw inleg. Een gelijkspel wordt met x 5.00 keer uw speelbedrag al weer veel hoger beloond.

De Jupiler Pro league-wedstrijd RSC Anderlecht – Waasland-Beveren wordt gespeeld op zondag 29 september om 14:30 uur in het Lotto Park stadion te Brussel. Pakt RSCA nu zijn kans om te zegevieren voor eigen publiek of weet ook Waasland-Beveren de zere plek van RSCA te geraken? Zet uw voetbalkennis om in klinkende munten en speel mee via VoetbalGokken.be!


Reacties

hansd
29 september 2019

Hier moet RSCA toch een driepunter aan over kunnen houden. Waasland-Beveren zit ook in zak en as.

5 jaar geleden

tooskla...
29 september 2019

Kom Op RSAC! Nu moet het gebeuren!!

5 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN