Hoge odds in Jupiler Pro League match KAS Eupen – Club Brugge

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
29 juli 2022     0 REACTIES

In de Belgische Pro League spelen deze zondag KAS Eupen en Club Brugge tegen elkander. Voor de KAS is dit de eerste thuismatch van dit kersverse seizoen en Club gaat voor het eerst op verplaatsing spelen. Bij beide ploegen zijn de drie punten zeer welkom en daar wordt zondag vol voor gestreden in het Kehrweg Stadion te Eupen. Welke ploeg gaat zegevieren? Vergelijk bookmakers, zet in en win via VoetbalGokken.be!

Bernd Stock: “Iedereen moet scherp zijn voor match Club Brugge”

KAS Eupen maakte een valse start in het kersverse Pro League seizoen. KAS verloor op verplaatsing bij Sporting Charleroi met 3-1. Met de thuismatch tegen Club Brugge in het vooruitzicht hoopt coach Bernd Stock snel te kunnen zegevieren. “We moeten het positieve uit de match tegen Charleroi onthouden. Het heeft geen zin om nog terug te kijken. Iedereen moet zondag scherp zijn voor de match tegen Club Brugge”, zegt de coach van KAS Eupen.

“Wij willen samen vooruit”

KAS Eupen werd voorbije seizoen vijftiende en vocht lang tegen degradatie. Met coach Bernd Stock hopen de Panda’s op betere tijden. De nieuwbakken coach is gedreven en wil niets liever dan punten pakken met zijn team. “Wat het zondag tegen Club wordt, kan ik niet zeggen. Maar we spelen thuis en thuis willen we alles winnen. Wij willen samen vooruit”, aldus coach Stock.

Carl Hoefkens: “Bij KAS moeten we winnen”

Bij Club Brugge zijn ze volop in voorbereiding op de UEFA Champions League dat begin volgende maand start. Club Brugge-coach Carl Hoefkens wil de match op verplaatsing bij KAS Eupen niet over het hoofd zien. “We zijn nog aan het voorbereiden, maar de match op verplaatsing bij KAS Eupen moeten we winnen, want wij willen elke match winnen”, zegt de coach van Club Brugge.

“Goesting in Eupen match”

De eerste wedstrijd van het seizoen werd met 3-2 gewonnen van Racing Genk op Jan Breydel. De coach was blij met de eerste drie behaalde punten, maar kijkt snel terug vooruit naar de match van deze zondag. “We wisten tegen Genk goed waar we de nadruk op moesten leggen. Dat hebben we ook gedaan tijdens de training. We hebben nu als goesting in de match tegen Eupen,” vertelt de T1 van Club Brugge.

Statistieken

Na een speelronde in de Jupiler Pro League staat Club Brugge op de zevende plaats. KAS Eupen staat na de openingsmatch in de Belgische voetbalcompetitie 2022 – 2023 op een voorlopig dertiende plaats in de rangschikking.

Head 2 Head

KAS Eupen kreeg op 20 februari jl. voor het laatst bezoek van Club Brugge. De Bruggenaren kwamen toen zegevieren met 1-3 in het Kehrweg Stadion. De competitiematch in Brugge werd voorbije seizoen een 2-2 gelijkspel.

Huidige vorm KAS Eupen

KAS Eupen verloor voorbije weekeinde met 3-1 van Sporting Charleroi. Het enige doelpunt van KAS kwam van de voet van Konan Ndri, maar ook de Ivoriaan kon de schade niet beperken. In de laatste oefenmatch in de voorbereiding op het nieuwe seizoen wist KAS zich staande te houden tegen Ajax Amsterdam 2-2.

Huidige vorm Club Brugge

Club Brugge kwam speelde voorbije weekeinde thuis tegen KRC Genk. De Brugse formatie zegevierde nipt met 3-2 van de Genkies. Andreas Skov Olsen maakte de eerste en de laatste goal van de match. Ook Hans Vanaken was trefzeker bij de Bruggenaren. Aan het begin van het seizoen won Club de Supercup van België door KAA Gent met 1-0 te slim af te zijn.

Lappenmand

Bij KAS Eupen zijn er geen blessuremeldingen. Coach Stock kan beschikken over een fitte basiskern.

Club Brugge kan niet rekenen op de geblesseerde spelers Mats Rits, Tajon Buchanan, Antonio Nusa en Denis Odoi. Rits kampt met een gescheurde kruisband. De overige drie spelers verblijven in de lamppenmand door spierblessuren.

Prognose

En dan onze prognose voor de match KAS Eupen – Club Brugge. De Belgische wedkantoren wijzen Blauw-zwart aan als favoriet aan voor dit duel. Wij verwachten ook een zege van de Bruggenaren en zetten in op een 0-2 overwinning van Club bij de online bookmakers. Wat is uw voorspelling?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan.

Quoteringen KAS Eupen – Club Brugge

De pre-odds bij de match KAS Eupen – Club Brugge zijn straf ingedeeld. In het 1X2 spelsysteem staat de hoogste odd van dit duel genoteerd bij een zege van KAS. Als de Panda’s de punten in eigen huis houden, keren de Belgische wedkantoren tot maximaal x 6.10 keer het speelbedrag uit.

Een puntendeling in het Kehrweg Stadion is bij de online wedkantoren maximaal x 5.20 keer het aantal ingelegde euro’s waard.

Verwacht u een zege van Club Brugge? Met een maximale pre-odd van x 1.50 keer uw speelbedrag staat er ook bij winst van de regerend kampioen een ferme quotering gereed.

De Jupiler Pro League match KAS Eupen – Club Brugge wordt gespeeld op zondag 31 juli om 16:00 uur in het in het Kehrweg Stadion te Eupen. Heeft u goesting in het wedden op voetbalmatches? Check de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be en maak de beste bookmakerdeals.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN