Hoge odds bij voorlaatste Jupiler Pro League matches

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
7 maart 2019     0 REACTIES

In de Jupiler Pro League is het moment van de waarheid aangekomen. De zestien teams die in de vaderlandse competitie spelen, hebben nog twee wedstrijden te gaan voordat de play-offs gaan beginnen. Komende zondag worden alle matches om klokslag zes uur gespeeld en daarin gaan de ploegen alles geven om de laatste, cruciale zes punten nog binnen te werken. Wij richten onze pijlen op de wedstrijd van RSC Anderlecht (zesde) tegen KV Kortrijk (achtste) en koploper KRC Genk tegen degradatie ploeg Sporting Lokeren. Maar ook de pre-wedstrijdquoteringen voor de overige matches zullen u aanspreken.

RSC Anderlecht – KV Kortrijk

Bij RSC Anderlecht hebben ze het zweet in de bilnaad staan, want het team van trainer Fred Rutten is nog lang niet zeker van deelname in de PO1. Met de zesde plek en 45 punten wordt het op de hielen gezeten door KAA Gent (44 punten) en KV Kortrijk (40 punten). Die laatste is dan voor Paars-wit ook de tegenstander van komende zondag. Een week later trekt Rutten met zijn ploeg nog naar KV Oostende om te strijden voor de laatste drie punten. “Het is van groot belang dat we van Kortrijk winnen”, zegt de Nederlandse trainer in Het Laatste Nieuws. “Voor ons is elke wedstrijd belangrijk om PO1 veilig te stellen. Met deze ploeg kunnen we niet op 80% van ons kunnen spelen en eventjes gaan winnen tegen KVK. We zullen het maximum moeten geven. Er wachten ons enkel nog finales”, aldus de RSCA-coach.

Kara Mbodj: “We moeten winnen van Lokeren”

Anderlecht-speler Kara Mbodj was na de wedstrijd tegen Lokeren opgelucht dat er weer drie punten bijgeschreven konden worden, maar als RSCA zondag niet wint van Kortrijk is heeft deze zege er niets toe gedaan. “Het was belangrijk om de drie punten te nemen. Nu wachten er ons nog twee finales. Die moeten we winnen om in Play-Off 1 te geraken”, zegt Mbodj op de clubwebsite.

Ook zondag kan RSCA nog steeds geen beroep doen op Landry Dimata. De aanvaller sukkelt al weken met een kraakbeenprobleem aan zijn knie. Dimata probeert fit te raken door te rusten en een aangepast trainingschema te volgen. Naast Dimata zijn ook Sebastiaan Bornauw, Evgen Makarenko en Andy Najar niet inzetbaar tegen Kortrijk.

Yves Vanderhaeghe: “Winnen van Anderlecht zal een mirakel zijn”

Mocht RSCA zijn laatste twee wedstrijden verliezen en KV Kortrijk er twee winnen dan heeft ook het team van trainer Yves Vanderhaeghe nog kans om in de PO1 te mogen spelen. Het is dan uiteraard nog afwachten wat KAA Gent nog klaarspeelt, maar in theorie is alles nog mogelijk. Ook Vanderhaeghe houdt nog een sprankeltje hoop. “Het zou toch wel een mirakel zijn. Dan moeten we zelf alles winnen, waaronder op Anderlecht. Ze staan nu net fel onder druk en het is daar sowieso nooit evident”, zo zegt de coach van KVK in de Voetbalkrant. Vanderhaeghe zag zijn team voorbije week wel een voorsprong van twee doelpunten op Cercle Brugge bijna weggeven toen de tegenpartij in het slot van de wedstrijd nog scoorde. “Als je ziet dat we 0-2 voorkomen en toch ook nog in de problemen komen. Ja, dan zijn dat toch wel tekenen aan de wand dat de PO1 het misschien net niet zal worden”, aldus Yves Vanderhaeghe in de Voetbalkrant De trainer speelt zijn laatste match tegen Royal Antwerp alvorens de play-offs van start gaan.

Pre-wedstrijdquoteringen RSC Anderlecht – KV Kortrijk

De Belgische wedkantoren hebben de quoteringen straf ingeschaald voor de wedstrijd in het Astrid Park. Winst van Kortrijk levert u met x 5.20 keer de inleg het meeste op. Voor een gelijkspel hebben de bookies met x 4.30 keer het speelbedrag nog een zeer straffe odd genoteerd. Verwacht u een overwinning van Anderlecht? Speel dan op winst van Paars-Wit en ontvang uw inleg x 1.60 keer terug bij een thuiszege van RSCA.

KRC Genk – Sporting Lokeren

Het loopt de laatste drie weken niet op rolletjes bij KRC Genk. Al drie matches op rij is er niet gewonnen. Het gat met eerste achtervolger Club Brugge is nog zes punten. Die verschillen worden meegenomen naar de ranglijst in PO1 en daarom is het van groot belang om de wedstrijd tegen het reeds gedegradeerde Sporting Lokeren te winnen. Trainer Philippe Clement is het ook stilaan beu dat er keer op keer geen drie punten binnengesleept worden. “Tegen Antwerp zagen we bij momenten het oude Genk, tegen Charleroi was dat nog meer het geval. We dwongen wel veel kansen af. Dat is positief. We zitten in een stijgende lijn. Maar tegen Lokeren ga ik misschien toch wisselen, want het krediet van sommigen is niet eeuwig. Ndongala en Gano mogen zich aangesproken voelen. Maar ook jongens als Trossard, Maehle en Malinovskyi moeten dringend hun niveau opkrikken”, vertelt Clement in Het Belang van Limburg.

Heynen: “Ook tegen Lokeren er weer voor gaan”

Ook Bryan Heynen is beseft dat de wedstrijd tegen het gedegradeerde Lokeren geen punten mag kosten. “In play-off 1 kan alles en de punten worden gehalveerd. Het zal inderdaad dicht bij elkaar liggen”, zegt Heynen in de Voetbalkrant. “We hebben nog altijd zes punten voorsprong en dat is heel mooi. We proberen die kloof zo groot mogelijk te houden en daarom moeten we er ook tegen Lokeren weer voor gaan”, aldus de Genk-speler.

Guus Hupperts: “Natuurlijk zou ik liever op het veld staan”

RSC Anderlecht gaf voorbije weekend Sporting Lokeren de doodsteek. Voor de Oost-Vlaamse ploeg is het afgelopen in de B1. Van de acht laatste wedstrijden werden er zeven verloren. De degradatie verraste de geblesseerde Lokeren-speler Guus Hupperts niet. “Het zat er al een tijdje aan te komen. We wisten dat dit zou gebeuren”, aldus de Nederlander, die moest toekijken tegen Anderlecht vanwege zijn enkelblessure. Tot zijn grote spijt kan Hupperts ook tegen Genk niet in actie komen. “Natuurlijk zou ik liever op het veld staan. Ja, zelfs in de wedstrijd waarin het er niet meer toe doet”, zegt de aanvaller.

Glen De Boeck kon Lokeren niet meer redden

Trainer Glen De Boeck werd naar Lokeren gehaald om het schip nog te redden. In zijn verleden is dat al drie keer wel gelukt. Met Waasland-Beveren (2012), Moeskroen (2016) en Kortrijk (2017) heeft De Boeck drie clubs voor degradatie behoeden, maar met Sporting Lokeren lukte dat echter niet.

Pre-wedstrijdquoteringen KRC Genk – Sporting Lokeren

De hoogste quotering is uiteraad te vinden bij de wedstrijd van KRC Genk tegen Sporting Lokeren. In vergelijking met de andere ploegen hebben de Lokenaren niets meer om voor te knokken. Alleen de eer kan nog wat pijn verzachten en die wordt door de Belgische wedkantoren straf beloond. Spelers die durven te gokken op winst van Lokeren kunnen x 17.00 keer de inleg op hun bankrekening ontvangen als Sporting Lokeren echt gaat winnen in Genk. Een gelijkspel wordt met x 8.50 keer het speelbedrag ook goed beloond. Een zege van Genk levert u x 1.14 keer uw speelbedrag op.

  

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]Alle matches in de Jupiler Pro League worden gespeeld op zondag 10 maart om 18:00 uur. Wilt u meeprofiteren van de hoogste quoteringen op de deze competitiematches? Check dan de odds van de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be en zorg ervoor dat u deze speelronde bij de winnaar hoort!

Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 100 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN