Hoge odds bij Supercup KRC Genk versus KV Mechelen

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
15 juli 2019     6 REACTIES

Deze zaterdag start dan eindelijk het nieuwe voetbalseizoen met de eerste echte match van deze jaargang: de Belgische Supercup. Landskampioen KRC Genk en bekerwinnaar KV Mechelen hebben beide veel goesting om de eerste prijs van dit jaar te winnen. De match wordt gespeeld in de Luminus Arena te Genk en dat kan een voordeel zijn voor de Genkies, maar dat zal niet evident worden, want de Kakkers uit Mechelen zijn lastig te verslaan in dit soort duels. De bookmakers draperen Genk als de absolute topfavoriet en plaatsen hoge odds voor outsider KVM.

Felice Mazzu: “Supercup is mooie uitdaging”

Met trainer Felice Mazzu start KRC Genk dit weekend aan een nieuw voetbalavontuur. De nieuwbakken coach – die succestrainer Philippe Clement opvolgde – krijgt meteen een mooie uitdaging voor de kiezen. De Supercup wordt zaterdag gespeeld en Genk mag daar als landskampioen terug aan de aftrap staan. Mazzu heeft er alvast veel goesting in. “Ik ben heel erg blij dat ik deze kans krijg. Het is een enorme uitdaging en daar hou ik van”, zo klinkt het in de Gazet van Antwerpen.

Sébastien Dewaest: “We gaan er vol voor”

Genk-speler Sébastien Dewaest kent Mazzu al van in zijn periode bij Sporting Charleroi en heeft vertrouwen in een goed seizoen dat al straf kan beginnen met het winnen van de Supercup. “Mazzu wil alles goed op zijn plaats hebben en alles winnen, zelfs in de voorbereiding. Daar gaan we dus vol voor. Zaterdag staat de eerste officiële match tegen KV Mechelen op het programma, tegen dan moeten we nog een paar dingen verbeteren om die eerste prijs te pakken”, stelt de verdediger op de clubwebsite. Dewaest heeft ook de aanvoedersband gekregen van Mazzu nu Leandro Trossard naar de Engelse Brighton is verkast.

Overtuigende voorbereiding Genk

De voorbereiding verliep voor Genk alvast goed. Van de Kroatische ploeg NK Lokomotiva Zagreb werd met 3-0 gewonnen terwijl Club Brugge tegen datzelfde team met 1-1 een gelijkspel speelden. Ook de vriendschappelijke match tegen het Israëlische Maccabi Tel Aviv schepte vertrouwen door er met 4-1 van te winnen.

Wouter Vrancken: “Genk heeft kwaliteit, wij de mentaliteit”

KV Mechelen lijkt de zaak weer op de rit te krijgen. Deze week werd bekend dat de BAS de gepromoveerde ploeg in de Jupiler Pro League (de A1, red.) laat spelen. Met dat goede nieuws op zak D kunnen de Kakkers zich dan eindelijk weer met voetbal gaan bezigen en zich klaarstomen voor de Belgische Supercup tegen Genk. Tot opluchting van KV Mechelen-coach Wouter Vrancken – die zelf tussen 2006 tot 2008 uitkwam voor de Genk. Al is dat geen periode waar hij graag op terugkijkt.

Belangrijke match

Komend weekend gaat de coach met zijn ploeg naar de Luminus Arena en hoopt er met de beker op zak terug naar Mechelen te keren. Een klus die niet gemakkelijk te klaren is beseft ook Vrancken: “Tja, Genk heeft de kwaliteit, KV Mechelen de mentaliteit, we zullen zaterdag zien wat het belangrijkst is. Voor KV is het heel belangrijk om de Supercup te winnen”, stelt de trainer voorop.

Voorbereiding KV Mechelen

De voorbereiding van KV Mechelen verliep wat minder soepel dan bij Genk. Tegen het Nederlandse SC Heerenveen werd er met 2-2 gelijkgespeeld en tegen RKC Waalwijk uit Nederlands Brabant verloor KVM zelfs met 3-1. De voorbereiding zegt natuurlijk niets over het echte werk dat zaterdag gaat beginnen tegen Genk, maar het zal ook niet helpen bij het vertrouwen van de spelers die sowieso al een hete zomer onder de voeten hebben.

H2H

Zoals al eerder gezegd wordt de Supercup in de Luminus Arena gespeeld en daar heeft Genk de laatste jaren de overhand op KV Mechelen. Het is ruim tien jaar geleden dat KVM in Genk nog eens wist te winnen. Dit was een competitiewedstrijd en de Genkies moesten destijds met 1-2 buigen. In 2011 werd het nog eens gelijkspel 0-0, maar in de jaren daarna was Genk in elke wedstrijd de betere. Vorig seizoen troffen de ploegen elkaar niet omdat KV Mechelen toen nog in de Proximus League speelde.

Pre-wedstrijdquoteringen voor KRC Genk – KV Mechelen

Bij de Belgische wedkantoren worden de pre-wedstrijdquoteringen voor de Supercup straf ingedeeld. Winst van KV Mechelen levert in het 1X2 spelsysteem met x 8.50 keer uw speelbedrag de hoogste beloning op. Voor een gelijkspel zijn de bookies bereid x 4.75 keer uw inleg uit te keren. Een bekeroverwinning van KRC Genk is goed voor een odd van x 1.36 keer uw inleg.

De Supercup KRC Genk – KV Mechelen wordt gespeeld op zaterdag 20 juli om 20:30 uur in de Luminus Arena te Genk. Wie start het kersverse voetbalseizoen met de beker in handen door als winnaar van het veld te stappen? Zet vandaag alvast in bij uw favoriete bookmaker en loop vast warm voor de Super Beker bij VoetbalGokken.be!


Reacties

bobgok
16 juli 2019

Prachtige match om eens bij de bookies een dealtje te sluiten ;)

5 jaar geleden

sporza
16 juli 2019

Dat gaan de Genkies weer winnen!!!

5 jaar geleden

hansd
17 juli 2019

De Kakkers zijn enorm gedreven om dit te winnen. Ik denk dat Genk op moet passen. KVM gaat helemaal los.

5 jaar geleden

casinoking
19 juli 2019

De eerste wedstrijd van dit nieuwe seizoen voor een prijs. Het zou mij benieuwen. Ik gok op een gelijkspel.

5 jaar geleden

belga
20 juli 2019

Mijn avond in Genk wordt helemaal het eind als de Genkies de prijs binnenhalen! #bigparty!

5 jaar geleden

riesjart
22 juli 2019

3-0 Dat had ik toch maar mooi goed!

5 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN