Hoge odds bij Royal Antwerp tegen Club Brugge

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
8 november 2019     2 REACTIES

In de Jupiler Pro League wordt dit weekend de wedstrijd Royal Antwerp tegen Club Brugge afgewerkt. De Bruggenaren hebben een zware week achter de rug en Antwerp smacht naar drie punten die dit weekend voor eigen publiek behaald kunnen worden. De Belgische wedkantoren hebben de pre-wedstrijdquoteringen voor de match in het Bosuilenstadion zeer straf ingedeeld. Mis niets van deze wedstrijd en speel mee via VoetbalGokken.be!  

Philippe Clement: “Antwerp is de moeilijkste ploeg”

Club-trainer Philippe Clement is nog maar net terug uit Parijs waar zijn ploeg tegen Paris Saint Germain speelden in de Champions League. De Bruggenaren moeten snel omschakelen van de Champions League naar de Jupiler Pro Leaguematch van zondag tegen Royal Antwerp. “Dat zijn inderdaad twee uitersten. Hoe we dat gaan aanpakken? Zoals altijd. Goed en snel proberen te voetballen en diepgang proberen te creëren”, aldus Clement op de website van de club.

Royal Antwerp wint de wedstrijd
3.50
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.60
Club Brugge wint de wedstrijd
2.00

“In gedachten bij onze volgende wedstrijd”

De trainer van Club is op zijn hoede voor de ploeg uit Deurne, Antwerpen. “Ik ben sinds het laatste fluitsignaal bij PSG al gedachten al bij onze volgende wedstrijd en dat is misschien wel de moeilijkste. Antwerp is de moeilijkste ploeg om na een CL-clash naartoe te trekken, maar in het verleden hebben we dat al goed opgelost dus daar reken ik nu weer op.”

“Tegen Antwerp ga je geen vijftien kansen krijgen”

Club Brugge gaat dus een zware middag tegemoet, zo benadrukt Clement nog maar eens. “Tegen Antwerp ga je geen vijftien kansen krijgen. Efficiëntie is dus heel belangrijk, net als vertrouwen en lef. Het lef om een moeilijke bal te geven, om een loopactie achter de verdediging te maken, om uit het duel te zijn… Maar ook om af en toe slagen, kloppen en stampen te krijgen en toch rustig te blijven en niet te reageren”, zo analyseert Clement de wedstrijd van zondag in de Voetbalkrant.

László Bölöni: “Ons niet vergelijken met Club”

Er heerst een gespannen sfeer tussen Royal Antwerp en trainer László Bölöni. Na de teleurstellende 6 op 18 wordt de trainer onder de loep genomen. De kans is groot dat de oefenmeester in zeer korte tijd op de stoep staat. Het ziet er naar uit dat Bölöni tegen Club Brugge zondagmiddag nog een kans krijgt om het tij te keren bij The Great Old, maar de trainer beseft dat dat tegen de ploeg van Clement een moeilijke klus gaat worden. “Je kan ons niet vergelijken met Club”, zegt Bölöni in Het Laatste Nieuws.

“Club Brugge heeft meer ervaring en stabiliteit”

De trainer verschuilt zich graag in de rol van underdog. “Wij zijn niet van hetzelfde niveau. Club Brugge heeft meer ervaring en stabiliteit. Zij hebben ook meer internationale ervaring. Wij willen daar ook ooit komen, maar we zijn daar nog niet. Het is niet omdat we nu zevende staan in het klassement. Het vraagt tijd om een stabiele topper te worden. Wij hebben enkele spelers met veel ervaring, maar Club Brugge staat al vijftien jaar aan een stuk onafgebroken aan de leiding. Wij komen nog maar net kijken.”

“Iedereen moet er staan”

Bölöni wil de schuld niet in de schoenen van zijn spelers schuiven, maar Royal Antwerp heeft betere tijden gekend. “Mijn team ontbreekt vertrouwen, wanneer de resultaten er niet zijn is dit normaal. Onze spelersgroep zit niet bij de beste drie in de competitie. Iedereen moet er staan en elke dag tot het uiterste gaan en zich bewijzen. Aan zeventig procent vallen we tegen iedereen uit de boot”, besluit Bölöni.

Statistieken

Met 33 punten staat Club Brugge nog altijd op de eerste plek van de Jupiler Pro League. De laatste keer dat de Bruggenaren verloren in de vaderlandse competitie is ver te zoeken. Om precies te zijn was dat op zestien mei dit jaar. Standard Luik is de ploeg die de Bruggenaren voor het laatst drie punten voor de neus weg snoepten. Royal Antwerp staat zevende en heeft 21 punten. De ploeg van Bölöni heeft zijn laatste twee matches niet gewonnen waardoor het wat plaatsjes naar beneden is gezakt.

Head 2 Head

Royal Antwerp en Club Brugge hebben in de laatste twee jaar en drie ontmoetingen geen wedstrijd meer gewonnen. Telkens werd de match in het Bosuilenstadion een gelijkspel. Voor de zomer werd het 0-0, de twee ontmoetingen in 2018 werden met 1-1 en 2-2 een gelijkspel.

Huidige vorm Royal Antwerp

Bij Royal Antwerp loopt het momenteel niet op rolletjes. De ploeg van Boloni verloor de voorbije weken nogal wat punten. Tegen KV Kortrijk werd er tussendoor wel gewonnen (3-1), maar met de matches tegen KV Oostende (1-1), Standard Luik (2-2), KV Mechelen (3-1) en KRC Genk (2-2) is de buit wat mager. Ook het Belgische bekertoernooi werd op het nippertje gered door Sporting Lokeren met 4-2 te verslaan. Al was daar wel een verlenging voor nodig.

Huidige vorm Club Brugge

Club Brugge dendert in de Jupiler Pro League door naar het kampioenschap. De ploeg van Clement is dit gehele seizoen nog ongeslagen. Zo goed als het in de competitie gaat, zo minder gaat het in de Champions League. Voorbije donderdag wisten de Bruggenaren geen punt over te houden aan de match tegen PSG (1-0).

Lappenmand

Bij Royal Antwerp zijn de verdedigers Abdoulaye Seck, Junior Prius, Daniel Opare en Matheus geblesseerd. In het middenveld mist Bölöni ook tegen Brugge Steven Defour nog wegens kwetsuren.  Club Brugge kan nog steeds niet beschikken over Clinton Mata die er ook tegen PSG niet bij kon zijn.

Prognose

Onze prognose is dat Club Brugge een driepunter binnenhaalt aan haar bezoek bij Royal Antwerp. De huidige vorm van Club is onze doorslag. Denkt u er anders over? Laat de bookmakers weten wat uw voorspelling is.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Royal Antwerp – Club Brugge

De pre-wedstrijdquoteringen zullen u zeker aanspreken voor de wedstrijd in het Bosuilenstadion. De hoogste odd van deze match noteren de Belgische wedkantoren bij een gelijkspel: x 3.60 keer het speelbedrag.

Winst van Royal Antwerp is met x 3.50 keer uw inleg al niet veel minder waard. In het 1X2 spelsysteem hebben de bookies ook voor een zege van Club Brugge een straffe quotering gereedstaan. Mochten de Bruggenaren zegevieren in Antwerp, dan wordt uw inleg met x 2.00 keer de inleg verdubbeld. De aangegeven quoteringen zijn gebaseerd op de actuele stand van odds bij Unibet.be.

De Jupiler Pro League-match Royal Antwerp – Club Brugge wordt gespeeld op zondag 10 november om 14:30 uur in het Bosuilenstadion te Antwerp. Sluiten de Bruggenaren hun week af met een klinkende overwinning of heeft The Great Old een troef achter de hand om Club te verslaan? Laat uw voorspelling geld waard zijn en speel mee via VoetbalGokken.be!


Reacties

belga
8 november 2019

De zege zal wel weer voor Club Brugge zijn ;)

4 jaar geleden

hazarddd
8 november 2019

Bölöni gaat de kar nog wel doortrekken bij Standard.

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN