Hoge odds bij PO1-match RSC Anderlecht – Royal Antwerp

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
11 mei 2022     0 REACTIES

Deze donderdag treffen RSC Anderlecht en Royal Antwerp FC elkander terug in PO1. Voorbije weekeinde zegevierde RSCA met 0-4 bij Antwerp FC. Weet Paars-wit donderdag in eigen Lotto Park ook te winnen van de bezoekers uit Antwerpen of slaat de Great Old toe? VoetbalGokken.be heeft voor u hoge pre-odds opgezocht bij de Belgische wedkantoren. Speelt mee op de PO1-match Anderlecht – Antwerp FC en scoor!

Vincent Kompany: “Royal Antwerp heeft ervaring”

RSC Anderlecht wist voorbije weekeinde Royal Antwerp FC met 0-4 te kloppen in het Bosuil Stadion. RSCA-coach Vincent Kompany was dik tevreden en hoopt donderdag in het Lotto Park Stadion opnieuw te gaan zegevieren. “De match van donderdag tegen Royal Antwerp zit al dagen in mijn hoofd”, zegt de coach van RSCA die waakt voor onderschatting. “We zitten in de play-offs met drie ploegen die heel veel ervaring hebben. Met gelijke wapens tegen hen strijden is moeilijk”, aldus Kompany.

“Toeleven naar match”

RSC Anderlecht heeft nu drie punten voorsprong op Royal Antwerp. Een goeie uitgangspositie voor de komende drie matchen, maar coach Kompany blijft bescheiden. “Ik denk niet in termen van plaatsen. Ik ben blij dat we vooruit gegaan zijn. Wij moeten met hetzelfde gevoel toeleven naar de match. Niet in een waas van euforie”, aldus de coach van Paars-wit.

Brian Priske: “In Anderlecht wil ik een gevecht zien”

Royal Antwerp FC kreeg het zwaar te verduren in de thuismatch tegen RSCA. De 0-4 verloren match kwam hard aan bij de Antwerpse ploeg. Coach Brian Priske wil de rug snel rechten voor de match in Brussel. “Anderlecht was veruit de betere ploeg. Wij waren heel slecht, onze slechtste match van het seizoen. Op fysiek, technisch en tactisch vlak werden we overklast. Nu moeten de spelers opstaan tegen donderdag. Daar worden ze voor betaald. Ik wil in Anderlecht een gevecht zien”, aldus de Deense oefenmeester.

“Geloof in derde plek”

Antwerp FC staat nu op de vierde plaats, maar coach Priske gelooft dat er meer in zal zitten voor zijn team. “De derde plek? We geloven er natuurlijk nog in. Er zijn nog negen punten om voor te spelen. We moeten er alles aan doen om donderdag te winnen”, zegt coach Priske. Na de match in Brussel speelt RAFC thuis tegen Club Brugge en tot slot op verplaatsing bij Royale Union SG.

Statistieken

Na drie speelronden in PO1 staat Club Brugge met 43 punten op de eerste plaats. Royale Union SG staat met evenveel punten als de Bruggenaren op de tweede plek.

RSC Anderlecht is de nummer drie met 36 punten. Op de vierde plek staat Royal Antwerp FC met 33 punten. Er zijn dit seizoen nog drie matches te spelen en negen punten te rapen.

Head 2 Head

In de reguliere competitie speelden RSC Anderlecht en Royal Antwerp voor de laatste keer op 13 februari jl. tegen elkander in het Lotto Park. Paars-wit was toen ook al de sterkste van de twee en zegevierde met 2-1 van RAFC. De Great Old zegevierde op 15 september 2019 voor de laatste keer bij Anderlecht. Het werd toen 1-2 voor de Antwerpse formatie.

Huidige vorm RSC Anderlecht

De match op verplaatsing bij Royal Antwerp was voor RSCA de beste wedstrijd in deze PO1. Voorbije week wist de ploeg van coach Kompany niet te winnen van Club Brugge. In Brussel werd de klassieker een 0-0 gelijkspel. De eerste PO1-match van dit seizoen ging met 3-1 verloren bij Royale Union SG.

Huidige vorm Royal Antwerp FC

Royal Antwerp heeft in PO1 nog geen match gewonnen. De ploeg van coach Priske begon de championship play-offs met een verloren match op verplaatsing bij Club Brugge: 1-0. De thuismatch tegen Royale Union SG werd vervolgens een puntendeling: 0-0. De grootste nederlaag leed de ploeg uit Antwerpen voorbije weekeinde tegen RSC Anderlecht: 0-4.

Lappenmand

Anderlecht kan donderdag niet beschikken over de geblesseerde verdediger Zeno Debast.

Royal Antwerp reist zonder verdedigers Buta, Bjorn Engels en middenvelder Viktor Fischer naar Brussel af. De spelers van Antwerp FC blijven door kwetsuren achter in de havenstad.

Prognose

En dan onze prognostiek. De Belgische wedkantoren voorspellen een overwinning van Anderlecht. Wij denken ook dat Paars-wit deze donderdag voor eigen publiek zegeviert en zetten een 2-0 zege van de Brusselse ploeg in bij de online bookmakers. Wat is uw voorspelling voor deze PO1-match?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor de Championship play-offs.

Quoteringen RSC Anderlecht – Royal Antwerp FC

De quoteringen in de pre-fase zijn straf ingedeeld. De hoogste odd in het 1X2 spelsysteem staat ingedeeld bij een zege van Royal Antwerp. U kunt tot maximaal x 5.35 keer de inleg scoren bij een overwinning van de nummer vier in PO1.

Voorspelt u een gelijkspel en wordt dat het donderdag ook in het Lotto Park Stadion dan kunt u tot maximaal x 4.35 keer uw speelbedrag terugverdienen bij de Belgische wedkantoren.

De quotering bij een zege van RSC Anderlecht staat ingedeeld op x 1.58 keer uw speelbedrag en ook dat is een ferme pre-odd voor de vierde speelronde in deze 2022 play-offs.

De PO1-match RSC Anderlecht – Royal Antwerp FC wordt gespeeld op donderdag 12 mei om 20:30 uur in het Lotto Park Stadion te Brussel. Voorspel deze match bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be en win straffe beloningen bij de beste bookmakers!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN