Hoge odds bij PO1-match Royale Union SG – Club Brugge

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
6 mei 2022     0 REACTIES

Dit weekeinde wordt de derde speelronde in PO1 gespeeld. In deze speelronde vindt in Brussel de match Royale Union SG – Club Brugge plaats. De Belgische bookmakers hebben hoge pre-odds voor u in petto als u de juiste voorspellingen weet achter te laten via VoetbalGokken.be! Welke ploeg wint volgens u in Stadion Joseph Marien te Brussel.

Felice Mazzu: “Met een 4 op 6 beginnen is goed”

Royale Union SG wist voorbije weekeinde niet te winnen van Royal Antwerp FC. Het werd een 0-0 gelijkspel in het Bosuil Stadion van de havenstad, maar Union-trainer Felice Mazzu zit er niet mee. “Ja, het zijn twee verloren punten, maar als je in het begin van het seizoen zei dat we de Champions’ play-offs zouden spelen en met een 4 op 6 zouden beginnen tegen zulke kwaliteitsvolle tegenstanders, dan waren we zeer tevreden geweest. Want 4 op 6 in deze play-offs is goed”, moedigt de coach van Royale Union aan voor de ontmoeting met Club Brugge.

“Verbeteren voor Club Brugge”

Royale Union speelt zondag thuis en komende week gaat de ploeg van coach Mazzu naar Jan Breydel. Een pittig programma weet Mazzu. “Vorige week was het een zware match en zondag tegen Club wordt dat het ook. Het zal er niet gemakkelijker op worden. Nu moeten we kijken waar we kunnen verbeteren voor de ontmoeting met Club Brugge. Hopelijk krijgen we hier geen spijt van”, aldus coach Mazzu.

Alfred Schreuder: “Royale Union is een écht team”

Met de dubbele ontmoeting met Royale Union kan Club Brugge eerste worden in PO1, maar dan moet het zondag wel winnen van Unio’60. Club Brugge-coach Alfred Schreuder blikt vooruit. “Union is een écht team. En dat is een groot compliment aan hun trainer en de spelersgroep. En volgens mij is dat ook bijna het belangrijkste in het voetbal”, zegt Schreuder over de tegenstander van deze zondagmiddag.

“Het wordt een interessante wedstrijd”

Dit seizoen heeft ook Club Brugge ervaren hoe sterk Union dit seizoen is. Coach Schreuder weet hoe zijn ploeg de titelkandidaat moet gaan bestrijden. “We kennen hun kwaliteiten. We gaan geen ander strijdplan opstellen in vergelijking met andere matchen. Union staat niet voor niets bovenaan het klassement. Maar wij groeien als ploeg en hebben dezelfde doelstelling: eerste zijn. Het wordt een interessante wedstrijd zondag”, bevestigt de coach van Blauw-zwart aan het slot van zijn relaas.

Statistieken

Na twee speelronden heeft Royale Union SG 43 punten in de kampioen Play-Off. Club Brugge staat op de tweede plaats met veertig punten. Daaronder staan Royal Antwerp FC en RSC Anderlecht met 33 punten.

Head 2 Head

Dit seizoen wist Club Brugge de match op verplaatsing bij Royale Union met 0-1 te winnen. Dankzij een treffer van Eduard Sobol keerden de Bruggenaren met drie punten op zak terug naar huis. In Brugge werd het enkele maanden later een 0-0 gelijkspel tegen de ploeg uit Brussel.

Huidige vorm Royale Union SG

Royale Union begon PO1 met een zege op RSC Anderlecht. De ploeg van coach Mazzu zegevierde in eigen huis met 3-1 van Paars-wit. Bart Nieuwkoop, Dante Vanzeir en Kaoru Mitoma waren weer trefzeker voor hun ploeg. Afgelopen week lukten het niet om ook te winnen van Royal Antwerp. De match op verplaatsing in Antwerpen eindigde in een 0-0 gelijkspel.

Huidige vorm Club Brugge

Ook Club Brugge kwam goed uit de startblokken in PO1. De ploeg van coach Scheuder won de eerste play-off match met 1-0 van Royal Antwerp FC. Het doelpunt kwam van Tajon Buchanan. Voorbije weekeinde wist de ploeg van coach Schreuder niet te zegevieren bij RSC Anderlecht. De klassieker werd bij een 0-0 stand afgefloten.

Lappenmand

Royale Union speelt zondag zonder Matthew Sorinola en Cameron Puertas. Beiden verblijven in de lappenmand van Union door blessureleed.

Club Brugge moet middenvelder Mats Rits missen door een knieblessure. Voor het overige bevinden er zich geen spelers in het sukkelstraatje.

Prognose

En dan onze prognose. De Belgische wedkantoren voorspellen een overwinning van Royale Union SG. Wij denken dat de druk bij beide teams te hoog wordt en verwachten een gelijkspel. We vullen een 2-2 puntendeling in bij de online bookmakers. Wat is uw voorspelling voor deze match tussen de titelkandidaten?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor de Championship play-offs.

Quoteringen Royale Union SG – Club Brugge

De meeste Belgische wedkantoren hebben de hoogste pre-odds ingedeeld bij een puntendeling. In het 1X2 spelsysteem staan de odds op een maximum van x 3.45 keer de inleg als het een gelijkspel wordt op het Dudenpark.

Een zege van Club Brugge kan u tot maximaal x 3.10 keer de inleg opleveren. Mocht dit gebeuren dan heeft Club nog maar een punt minder dan Royale Union.

Een overwinning van Royale Union staat op een quotering van maximaal x 2.30 keer het speelbedrag ingedeeld. Check de meest actuele quoteringen bij de bookmakers na voordat u uw voorspellingen achterlaat.

De PO1-match Royale Union SG – Club Brugge wordt gespeeld op zondag 8 mei om 13:30 uur in het Joseph Marien Stadion te Brussel. Voorspel de match via VoetbalGokken.be en u weet zeker dat u wedt bij veilige Belgische wedkantoren die altijd straffe odds voor u paraat hebben staan.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN