Hoge odds bij KAS Eupen tegen Sporting Charleroi!

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
15 januari 2020     3 REACTIES

Deze zaterdag wordt in het Duitse deelgemeenschap in Eupen de Jupiler Pro League match Eupen – RSC Charleroi gespeeld. De bookmakers schatten de kansen voor beide teams even hoog in en dat betekent dat er voor elke uitslag een hoge odd klaarstaat! Weet u al waarop u gaat spelen? Wij helpen u door de coaches te quoten, de hoogste odds te verzamelen en een opsomming van de matchfacts. Leest u mee en laat uw voorspelling achter op VoetbalGokken.be!

Beñat San José: “Goed resultaat halen tegen Charleroi”

KAS Eupen-trainer Beñat San José is bezig aan een moeizaam seizoen. In de Jupiler Pro League staat de ploeg pas dertiende en vorige maand werd het in de Belgische beker ook al uitgeschakeld. De hoofdtrainer leeft dan ook echt naar de competitiehervatting tegen Charleroi toe: “Onze focus ligt volledig op de competitie en willen daarin goede resultaten halen. Hopelijk lukt dat ons deze zondag tegen Charleroi al.”

KAS Eupen wint de wedstrijd
3.30
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.30
Sporting Charleroi wint de wedstrijd
2.20

“Charleroi sowieso moeilijke partij”

San José liet verder nog weten dat het thuisvoordeel maar marginaal is. “Charleroi is sowieso een moeilijke partij of we nou daar of hier spelen. We moeten proberen onze organisatie goed neer te zetten en van daaruit onze momenten zoeken”, besluit hij realistisch als hij is.

Karim Belhocine: “Elkaar scherp houden tegen Eupen”

Voor RSC Charleroi trainer Karim Belhocine verloopt het seizoen boven verwachting goed. Met een tweede plek gaan mensen stilaan wonderen van de ploeg verwachten, maar deze week onderstreept Belhocine dat ook bij Charleroi realisme de troef is: “We zullen hier minstens evenveel moeite voor moeten doen als de afgelopen weken. Onze prachtige serie is gebouwd door elkaar elke week scherp te houden en dat zal ook tegen Eupen hard nodig zijn”, aldus de zeer gemotiveerd klinkende Charleroi trainer Belhocine in zijn voorbeschouwing op de clubwebsite.

“Positieve spiraal behouden”

Wat betreft de positie op de ranglijst is het volgens Belhocine nog te vroeg om te beginnen dromen: “Het is heel belangrijk om in onze positieve spiraal te blijven. Wat betreft de Top 6, dat telt nu niet, maar als de symboliek van die Top 6 mijn spelers vertrouwen geeft, dan is het goed om zo lang mogelijk op deze positie te blijven. En om daar voorlopig te blijven zullen we van Eupen moeten winnen.”

Statistieken

KAS Eupen bungelt onderin de JPL tabellen en is bepaald geen hoogvlieger met zijn dertiende stek. Het zou niet vreemd geweest zijn mocht ook Charleroi zich daar bevinden, maar de formatie van trainer Belhocine bevindt zich op een straffe tweede plaats! Met 39 uit 20 doen ze het beter dan bijvoorbeeld Gent, Antwerp en Standard Luik.

Head 2 Head

Charleroi komt de meeste tijd naar Eupen om te winnen. Voorbije seizoen gelukte dat nipt: 0-1. Medio 2018 was de zege een pak overtuigender: 1-4. Begin 2018 kon de thuisploeg meer weerstand bieden. Eupen won zelfs met 1-0. In 2017 eindigde deze match voor het laatst in een draw: 2-2.

Huidige vorm KAS Eupen

KAS Eupen verloor de laatste drie matches van het voorbije jaar. Ook de oefencampagne richting de competitiehervatting begon slecht. Tegen het sterk acterende Ajax Amsterdam kon Eupen niets uitrichten: 2-0 verlies. Het herstel kwam echter snel toen enkele dagen later PSV Eindhoven de tegenstander was. De ploeg van Beñat San José zegevierde knap met 1-2.

Huidige vorm Sporting Charleroi

Charleroi werd medio december uit de Belgische beker geknikkerd door Zulte Waregem (2-0). Toen Royal Excel Moeskroen een week later ook een puntje overhield (1-1) aan de match tegen Charleroi leek het verval ingezet. Charleroi logenstrafte dit door na de kerstperiode met 5-0 uit te halen tegen KV Oostende: 5-0. In de oefencampagne voorafgaand aan deze match tegen Eupen werd het Duitse 1. FC Köln ook verslagen (1-2) waardoor Sporting Charleroi met een pak vertrouwen zal afreizen naar Eupen.

Lappenmand

KAS Eupen kan de tweede seizoenshelft starten met een compleet fitte selectie. Tenzij er de komende dagen nog spelers afhaken, kan San José dus met zijn sterkste opstelling aantreden. Er zijn ook geen spelers geschorst.

Bij RSC Charleroi ontbreekt voorlopig defensief middenvelder Christophe Diandy. De 29-jarige speler scheurde begin november zijn kruisband en wordt voorlopig nog niet terugverwacht in de A-kern.

Prognose

Onze voorspelling bij de wedkantoren voor dit duel: 2-1 voor Eupen. Ondanks de straffe prestaties van Charleroi in de voorbije weken en maanden gaan we dit keer voor een thuiszege. Eupen mag dan niet in de beste vorm steken, wij gokken ditmaal op de verrassing! Waarom? Check onderstaand odds overzicht voor het antwoord!

Quoteringen KAS Eupen – Sporting Charleroi

De quoteringen zijn weer zeer straf ingedeeld voor de match Eupen tegen Charleroi. De hoogste odds worden uitbetaald als Eupen wint of als het een gelijkspel wordt in Kehrwegstadion. De gemiddelde quotering in het 1X2 spelsysteem staat op x 3.30 keer uw inleg bij een puntendeling of thuiszege van Eupen. Wees niet getreurd want ook als de Zebra’s zegevieren staat er een straffe odd tegenover. Uw inleg wordt x 2.20 keer meer waard als Charleroi zaterdagavond wint.

De Jupiler Pro League wedstrijd KAS Eupen – Sporting Charleroi wordt gespeeld op zaterdag 18 januari om 18:00 uur in het Kehrwegstadion te Eupen. Start KAS het jaar goed door Charleroi aan de zegekar te knopen of blijven de Zebra’s ongeslagen en pakken zij drie punten mee vanuit Eupen? De Belgische wedkantoren staan voor u klaar om een deal te maken en u bij de juiste voorspelling rijkelijk te belonen.


Reacties

belga
17 januari 2020

Normaal gesproken moeten de Zebra's dit klusje kunnen klaren.

4 jaar geleden

weddendat
17 januari 2020

Ingezet op een gelijkspel 2-2!

4 jaar geleden

jupiler...
17 januari 2020

Eupen is thuis een taaie. Ik gok op winst van de thuisspelende ploeg

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN