Hoge odds bij de bookies voor Waasland-Beveren vs. RSC Anderlecht

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
16 september 2020     1 REACTIE

Deze zaterdag gaat RSC Anderlecht opnieuw op jacht naar drie punten. Dit keer gaat trainer Vincent Kompany met zijn team naar Waasland-Beveren. RSCA heeft dit seizoen nog niet verloren en hoopt die reeks door te kunnen trekken naar Beveren. In het Freethiel Stadion hangt echter een gespannen sfeertje en een thuisoverwinning op RSCA kan veel goed maken. Welke ploeg gaat zegevieren en welk team zit op de blaren in deze zesde speelronde van de Jupiler Pro League?

Nicky Hayen: “We kunnen iets neerzetten tegen RSCA”

Met Waasland-Beveren heeft trainer Nicky Hayen het geluk nog niet aan de zijde staan. Er worden meer duels verloren dan gewonnen in dit seizoen en daar moet snel verandering in komen vindt Hayen. Toch blijft de coach vertrouwen houden in zijn team dat deze zaterdag Anderlecht treft. “Als we de goede dingen van de voorbereiding en trainingen kunnen doorduwen, kunnen we iets neerzetten, ook tegen Anderlecht”, zegt Hayen.

“Publiek kan ons boost geven”

De trainer hoopt een klein beetje publiek op de tribunes te mogen verwelkomen nu Waasland-Beveren in eigen Freethiel Stadion tegen RSCA speelt. “Publiek tilt je altijd naar een hoger niveau. Voor de spelers kan dat wel een boost geven en dat zullen we hard nodig hebben”, zegt Hayen.

Vincent Kompany: “Zegevieren bij Waasland-Beveren”

RSC Anderlecht-trainer zag zijn team groeien nadat het voorbije weekeinde in eigen huis Cercle Brugge met 2-0 wist te overwinnen. Op deze voet wil de trainer doorgaan en zaterdag tegen Waasland-Beveren weer een goed optreden van zijn team zien. “Wij willen nu doorpakken en zegevieren bij Waasland-Beveren. Wij hebben een weelde aan talent”, zegt de trainer over zijn team.

“Nog efficiënter worden”

Toch moet er volgen Kompany nog wel stevig gewerkt worden aan een aantal punten. “Het volgende werkpunt is nu dat we nog efficiënter worden voor doel, want er zit nog meer in. Daar gaan we deze week aan werken en dan op naar Beveren”, aldus Kompany.

Statistieken

Na vijf gespeelde duels staat RSC Anderlecht op de zesde plek van de Jupiler Pro League. Het team van trainer Kompany heeft negen punten bij elkaar geraapt en dat zijn er evenveel als Beerschot VA (vijfde) en Club Brugge (vierde). Sporting Charleroi staat met vijftien punten bovenaan de lijst. Waasland-Beveren bevindt zich een stuk lager op de ranglijst. De ploeg van trainer Hayen staat zeventiende met drie punten. Moeskroen is met twee punten de rode lantaarn van dit moment.

Head 2 Head

De laatste drie seizoen had RSCA weinig moeite de ploeg in Beveren te kloppen. Begin dit jaar zegevierde Paars-Wit met 0-3 in het Freethiel Stadion. Een ontmoeting eerder werd het 1-2 en datzelfde resultaat kwam ook in september 2017 op het scorebord te staan. In 2016 wonnen de Leeuwen in eigen huis met 2-1.

Huidige vorm Waasland-Beveren

Waasland-Beveren heeft nog weinig geluk gehad in dit seizoen. Voorbije weekeinde werd er weer verloren nadat er al drie duels achter elkaar geen punt was binnengekomen. Op bezoek bij Club Brugge werd het 4-1 voor de Leeuwen die nu met Anderlecht weer een loodzware match voorgeschoteld krijgen.

Huidige vorm RSC Anderlecht

Anderlecht won voorbije weekeinde haar thuisduel tegen Cercle Brugge. Nmecha en Murillo maakten de doelpunten voor RSCA. Dit is voor Anderlecht de tweede overwinning van dit seizoen in de Jupiler Pro League. Eerder al werd Sint-Truiden met 3-1 aan de zegekar geknoopt.

Lappenmand

De lappenmand van Waasland-Beveren is te overzien. Andrija Vukcevic is de enige speler waaraan de medische staf de handen vol heeft. De verdediger van Waasland-Beveren kampt met een gescheurde enkelband en het is niet bekent hoelang het herstel gaat duren.

Trainer Kompany kan zaterdag niet rekenen op Elias Cobbaut. De verdediger heeft last van een enkelbreuk en het herstel zal tot eind kalenderjaar duren. James Lawrence en Michel Vlap zijn beiden positief getest op corona en moeten in thuisquarantaine blijven.

Prognose

RSC Anderlecht gaat volgens ons weer postvatten aan de winnaarskant. Wij vullen een 2-0 zege van RSCA in bij de Belgische wedkantoren. Gaat u voor de hoogste odd en verwacht u een stunt van de Leeuwen? Speel dan mee door uw eigen voorspelling bij de bookies op VoetbalGokken.be te plaatsen!

Quoteringen Waasland-Beveren – RSC Anderlecht

De quoteringen voor de match in het Freethiel Stadion zijn in het 1X2 spelsysteem  als volgt voor u ingedeeld. Een overwinning van Waasland-Beveren levert met x 5.55 keer het speelbedrag de hoogste odd op van dit duel.

Een gelijkspel wordt met x 4.35 keer de inleg ook een flinke beloning van de bookies. Wint RSCA deze match? Dan wordt uw inleg hierop x 1.50 keer meer waard.

De Jupiler Pro League match Waasland-Beveren – RSC Anderlecht wordt gespeeld op zaterdag 19 september om 20:45 uur in het Freethiel Stadion te Beveren. Wilt u dit weekeinde een extra verdienen? Door de juiste voorspelling achter te laten bij één van de bookmakers op VoetbalGokken.be wordt uw ingelegde geldbedrag meer waard en is Waasland-Beveren tegen Anderlecht spannend tot de allerlaatste seconde.


Reacties

riesjart
19 september 2020

Ik ga voor een gelijkspel. Prima quotering

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN