Herpakt Charleroi zich in match tegen Waasland-Beveren?

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
23 oktober 2020     0 REACTIES

Dit weekeinde speelt Royal Sporting Charleroi tegen Waasland-Beveren in Stadion du Pays in Charleroi. De ploeg van coach Karim Belhocine krijgt de kans om de laatste twee verloren duel goed te maken en om de koppositie niet uit het oog te verliezen. Waasland-Beveren wil iets liever dan uit de gevarenzone geraken en komt voor een driepunter naar Charleroi. Welke ploeg gaat er volgens u zegevieren?

Karim Belhocine: “We moeten gevaarlijk worden”

Bij Sporting Charleroi hangen er donkere wolken. De ploeg van coach Karim Belhocine bivakkeert momenteel niet in de beste vorm. Daar moet volgens de coach verandering in komen om zondag punten te kunnen pakken tegen Waasland-Beveren. “Je moet terug naar de fundamenten als het allemaal wat tegenzit. We herinnerden ons onze fouten. We moeten terug gevaarlijk worden voor onze tegenstanders”, zegt de coach van Charleroi.

Sporting Charleroi wint de wedstrijd
1.26
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
5.40
Waasland-Beveren wint de wedstrijd
10.00

“Waasland-Beveren zit in moeilijke periode”

Ook Waasland-Beveren verkeert in zwaar weer, maar lijkt terug te vechten. De ploeg uit Beveren wint haar matches mondjesmaat, maar speelde wel gelijk bij KRC Genk. Coach Belhocine weet dat ook. “We weten dat onze tegenstander van zondagavond in een moeilijke periode zit gezien hun klassement, maar dat neemt niet weg dat wij niet onze uiterste best moeten doen”, zegt de T1 van de Waalse ploeg.

Nicky Hayen: “Bij Charleroi nieuwe Waasland-Beveren tonen”

Voorbije week speelden Waasland-Beveren met nieuwe aanwinsten en dat lijkt het tij te keren. Bij KRC Genk leverde het al een puntje op. Coach Nicky Hayen heeft hoop voor de match tegen Charleroi. “Met Mandjeck hebben we het evenwicht op het middenveld, waarnaar we al weken zochten. En onze nieuwe targetspits, Frey, kan een bal bijhouden zodat we kunnen opschuiven. Ik heb zeker hoop voor de komende matches . Zondag gaan we naar Charleroi en hopelijk zien we daar al het nieuwe Waasland-Beveren”, begint Hayen zijn voorbeschouwing op Charleroi uit.

“Niet vergeten onszelf te belonen”

De wedstrijd op verplaatsing wordt evenwel geen simpele opgave. Hayen beseft dat een resultaat pakken niet evident gaat zijn, maar hamert er in de voorbereiding vooral op dat zijn talentvolle groep moet genieten. En dan volgt goed spel als van bijna vanzelf, meent Hayen: “De jonge spelers worden nu gecoacht door leiders op het veld. Deze spelersgroep is springlevend. Er zit muziek in. Alleen moeten ze dat nu nog koppelen aan resultaten. We moeten tegen Charleroi niet vergeten onszelf te belonen op de momenten dat we beter zijn”, besluit Hayen zijn relaas over de match van zondag.

Statistieken

Met negentien punten staat Charleroi gedeeld eerste met Club Brugge. De Bruggenaren veroverde voorbije week de eerste plek door gelijk te spelen tegen Standard Luik 1-1. Charleroi verloor zelf van KRC Genk 2-1 en daarmee kwam er een einde aan de koppositie die de Zebra’s dit seizoen lang vast wisten te houden.

Waasland-Beveren bevindt zich op de zeventiende plek van de tabel. Met vier punten heeft de ploeg van coach Hayen er één meer dan rode lantaarn Moeskroen. De weg naar boven is niet ver. Sint-Truiden VV staat zestiende en is met zes punten nog bij te benen voor de ploeg van Hayen.

Head 2 Head

Voorbije seizoen rekende Sporting Charleroi simpel af met de Leeuwen uit Beveren. Het werd 2-0 in Charleroi en voor die uitslag zouden de Zebra’s zo weer tekenen. Begin voorbije jaar zat er geen overwinning in. Toen werd er met 1-1 een gelijkspel gespeeld. Waasland-Beveren won voor het laatst in Stadion du Pays in februari 2016, het werd toen 2-3 voor de bezoekers uit Beveren.

Huidige vorm Sporting Charleroi

Zo goed als het seizoen begon, zo belabberd gaat het nu met de ploeg van coach Belhocine. In de Jupiler Pro League werden al drie matches op rij niet meer gezegevierd en ook de laatste voorronde van de Europa League ging verloren. Van het Poolse Lech Poznan werd met 1-2 verloren en daar leek Charleroi tot nu toe nog niet van zijn te bekomen. In de matches die volgden tegen Standard Luik 1-2 en KRC Genk 2-1 werd er terug niet gewonnen.

Huidige vorm Waasland-Beveren

Ook Waasland-Beveren is zoekende naar de ideale vorm. In de Jupiler Pro League werden vier punten geraapt en die kwamen voort uit de matches tegen KV Kortrijk 1-3 en voorbije weekeinde KRC Genk 1-1. Midweeks is Waasland-Beveren ook gestart met de Belgische beker en werd de match tegen Petegem met 3-0 gewonnen. Of dat alles genoeg zelfvertrouwen heeft opgeleverd voor de match tegen de Zebra’s zullen we na zondag moeten herbekijken.

Lappenmand

Bij Sporting Charleroi zijn geen nieuwe blessuremeldingen bekend. Christophe Diandy en Massimo Bruno zijn al lange tijd out door een gescheurde kruisband en komen voorlopig ook nog iet in actie.

Waasland-Beveren coach Hayen kan zondag over een fitte selectie beschikken. Ook zijn er geen schorsingen bij beide teams. Wel is het afwachten of spelers de PCR-testen goed doorkomen.

Prognose

Wij voorspellen bij de bookmakers een overwinning voor Charleroi. De ploeg speelt thuis en dat is toch een voordeel. Onze wedtip is een 2-0 zege voor de Zebra’s. Denkt u dat de Leeuwen stunten in Charleroi of wordt het een gelijkspel? Bij de Belgische wedkantoren wordt de juiste voorspelling rijkelijk beloond.

Quoteringen Sporting Charleroi – Waasland-Beveren

De quoteringen zijn winstgevend ingedeeld voor deze zondagavond match in Charleroi. De hoogste odd keren de Belgische wedkantoren uit als Waasland-Beveren weer te winnen: x 10.00 keer de inleg valt u dan ten deel. Dit is ook de hoogste quotering die de bookies in het 1X2 spelsysteem hanteren voor deze match.

Een gelijkspel in Stadion du Pays de Charleroi levert ook een flinke duit op. Uw inleg wordt x 5.40 keer meer waard als de punten worden gedeeld. Denkt u dat Charleroi zich zondag herstelt en wint van de Leeuwen? Sluit dan een deal met de bookies op een zege van Charleroi en ontvang x 1.26 keer de inleg terug als u na de match gelijk blijkt te hebben.

De Jupiler Pro League match Royal Sporting Charleroi – Waasland-Beveren wordt gespeeld op zondag 25 oktober om 20:45 uur in het Stadion de Pays de Charleroi. Gaat u voor de hoogste odd of schat u de correcte uitslag goed in bij de Belgische wedkantoren? Via VoetbalGokken.be is er altijd een straffe quotering te vinden voor de matches in de Belgische Pro League.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN