Hemelse PO1-kraker Royal Antwerp vs Club Brugge op Hemelvaartsdag

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
11 mei 2021     2 REACTIES

Deze donderdag is het niet alleen Hemelvaartsdag, maar wordt er in de Belgische competitie volop gespeeld. In PO1 bekampen Royal Antwerp FC en Club Brugge elkaar in het Bosuil Stadion te Antwerpen. Heeft u goesting om op deze feestdag een weddenschapje te sluiten via VoetbalGokke.be?

Frank Vercauteren: “Het moet nu gebeuren”

Royal Antwerp kan zich gaan opmaken voor de komst van Club Brugge. De ploeg van coach Vercauteren staat op de vierde plek en moet aan de bak weet Vercauteren: “Als we naar boven kijken, moet het inderdaad nu gebeuren. Maar ook match vijf en zes gaan nog dingen beslissen en veel zal ook afhangen van de andere match”, vertelt Vercauteren die zondag met zijn team naar Jan Breydel reist voor de vierde match in PO1.

Royal Antwerp FC wint de wedstrijd
3.70
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.75
Club Brugge wint de wedstrijd
1.73

“Brugge blijft de grote favoriet”

De coach van FC Antwerp heeft de match van afgelopen weekeinde van KRC Genk tegen Club Brugge op de voet gevolgd. De Bruggenaren verloren met 0-3 van de Genkies. “Ik zag tegen Genk goeie momenten bij Club, alleen zitten ze wat minder in de flow nu. Maar ik verwacht zeker een reactie van hen na het resultaat tegen Genk. Brugge blijft de koploper en de grote favoriet, laat dat duidelijk zijn”, bevestigt de coach van Royal Antwerp.

Philippe Clement: “Royal Antwerp behoort tot beste teams”

Die verloren match bij Genk kwam hard aan in Brugge, maar Club Brugge-coach Philippe Clement wil snel terug vooruitkijken. “Ik wil nu zien wie klaar is om te reageren. Dat verwacht ik donderdag tegen Royal Antwerp al van mijn groep, ik heb al zo vaak gezien dat ze dat kunnen. Vergeet niet dat we spelen met de beste vier clubs. Wie denkt dat je een ploeg zomaar wegspeelt, is niet klaar voor deze play-offs”, hamert coach Clement voor de volgende match.

“We moeten kwaliteit brengen op het veld”

Ondanks de nederlaag bij Genk verwacht coach Clement dat zijn team kampioen kan spelen. “We moeten wel zien dat we kwaliteit brengen op het veld. Lukt dat in de komende vier matchen, dan hebben we een hele grote kans om ons doel te bereiken. Of je nu wint of verliest, dat mag op zich geen invloed hebben op de volgende wedstrijd. Alleen moeten we na een tegenvaller, blijven doen wat we moeten doen. En niet ineens iets helemaal anders. Dat is een duidelijke les.”

Statistieken

In PO1 staat Club Brugge nog altijd op de eerste plek en maakt de meeste kans op de titel. Toch wordt het voor de Bruggenaren steeds lastiger, want de nummer twee KRC Genk komt steeds dichterbij. Club heeft 39 punten en Genk 34. RSC Anderlecht en Royal Antwerp hebben beide 31 punten, maar RAFC staat op de vierde plek dat net niet genoeg is om komend seizoen Europa League te mogen spelen.

Head 2 Head

Eind maart was Royal Antwerp nog op bezoek bij Club Brugge en de koplopers wisten op eigen Jan Breydel niet te zegevieren. The Great Old zegevierde met 0-2. De laatste keer dat Royal Antwerp in het Bosuil Stadion speelde tegen Club was op 13 december 2020. De match werd toen met 0-2 gewonnen door Blauw-zwart.

Huidige vorm Royal Antwerp

Royal Antwerp FC heeft nog niet veel geluk gehad in PO1. De eerste match ging meteen al verloren met 2-3 van KRC Genk. Voorbije week liet de ploeg van coach Vercauteren ook punten liggen bij RSC Anderlecht. Het werd 2-2 in Brussel, waardoor RAFC tot noch toe maar één enkel punt heeft binnengehaald in deze play-offs.

Huidige vorm Club Brugge

Club Brugge verloor voorbije vrijdag met 3-0 van KRC Genk. Dat was voor de Bruggenaren de grootste nederlaag uit een lange tijd. De eerste PO1 match was tegen RSC Anderlecht en ook die wedstrijd werd niet naar zich toegetrokken: 2-2.

De huidige vorm is dus een pak minder dan een maandje geleden, toen de regerend Belgisch kampioen elke match gemakkelijk naar de hand kon zetten. Dat hebben we de jongste matches niet meer gezien.

Lappenmand

Royal Antwerp heeft met Sander Coopman (gescheurde kruisband) en Faris Haroun (kuitblessure) twee spelers minder ter beschikking. Felipe Avenatti moet door gezondheidsproblemen ook afhaken. Centraal verdediger Matheus is ook nog altijd niet hersteld van een kuitblessure.

Club Brugge heeft met Youssouph Badji (rugblessure) en Federico Ricca (achillespeesproblemen) ook twee spelers in de lappenmand zien verdwijnen.

Prognose

Beide teams hebben hun weg in PO1 nog niet gevonden, maar wij voorspellen wel een zege van Club Brugge. Onze wedtip bij Betway.be is 0-2 voor de Bruggenaren. In onderstaand odds-overzicht vindt u alvast de gemiddelde quoteringen voor de derde speelronde in PO1 van RAFC en Blauw-zwart.

Quoteringen Royal Antwerp FC – Club Brugge

De hoogste odd van deze match wordt gehanteerd als het een gelijkspel wordt tussen RAFC en de Brugse formatie. Gemiddeld keren de bookmakers x 3.75 keer uw inleg uit als de punten in het Bosuil Stadion worden verdeeld.

Een overwinning van Royal Antwerp levert in het 1X 2 spelsysteem met x 3.70 keer uw speelbedrag niet veel minder op. Ook een zege van Club Brugge wordt met x 1.73 keer het aantal ingelegde euro’s nog altijd straf beloond.

De PO1-match Royal Antwerp FC – Club Brugge wordt gespeeld op donderdag 13 mei om 18:30 uur in het Bosuil Stadion te Antwerpen. Welke ploeg boekt op Hemelvaartsdag drie punten in PO1? Ga naar de bookmakerspagina van VoetbalGokken.be en maak vandaag nog een deal om de strafste odds te scoren!


Reacties

tooskla...
12 mei 2021

Ingezet op een gelijkspel 2-2.

3 jaar geleden

casinoking
14 mei 2021

Ik had ook moeten inzetten op een gelijkspel!

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN