Gok op Pro League match KV Oostende en Sporting Charleroi

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
23 juli 2021     0 REACTIES

In de allereerste speelronde van de Jupiler Pro League seizoen 2021/2022 treffen KV Oostende en Sporting Charleroi elkaar als eerst aan. KVO speelt zaterdag in de Diaz Arena tegen het team uit Charleroi. Denkt u te weten welke ploeg dit seizoen start met drie punten? Voorspel de match via VoetbalGokken.be en sla uw slag bij de Belgische wedkantoren met de hoogste pre-odds.

Alexander Blessin: “We zijn klaar voor Charleroi”

Vrijdag begint de bal te rollen in de Pro League, maar KV Oostende en Sporting Charleroi ontmoeten elkaar een dag later. Oostende-coach Alexander Blessin zegt dat zijn ploeg er klaar voor is. “Zaterdag beginnen wij tegen Charleroi en dan zullen wij er klaar voor zijn”, zo zegt de T1 van Oostende.

“Onze eigen speelstijl hanteren”

Volgens coach Blessin zal het seizoen al geslaagd zijn als het net zo eindigde als voorbije jaar waarin KVO vijfde werd in de regulieren competitie. “Zoals ik vorig seizoen zei: uit de gevarenzone blijven en onze herkenbare speelstijl hanteren, daar teken ik voor. Ik hecht niet veel belang aan een voorspelling van een rangschikking. Vorig seizoen zetten ze ons als laatste en bij veel clubs zullen er nog transfers gebeuren, ook bij ons”, aldus Blessin in Het Nieuwsblad.

Edward Still: “Zaterdag beginnen om fans fier te maken”

De nieuwbakkencoach Edward Still moet Sporting Charleroi dit seizoen terug naar de top brengen. Dat lijkt een hele klus voor de dertigjarige trainer, maar volgens Still is het heel realistisch. “In de eerste plaats wil ik vooral de fans opnieuw fier maken. Als we daarin slagen, is de doelstelling al gehaald. Het heeft geen zin om daar een positie op te plakken. Laten we zaterdag maar gewoon beginnen”, zegt de nieuwe coach van Charleroi.

“Fans popelen naar volgende match”

Still was assistent van Ivan Leko die in zijn tijd in België onder andere Club Brugge en Royal Antwerp trainde. Nu Still zelf hoofdtrainer is, gaat hij resoluut voor positief voetbal. “We kunnen tweede worden met voetbal dat de fans niet willen zien, of vierde met voetbal dat de fans wél willen zien. Ik wil een positieve vibe creëren en ervoor zorgen dat de fans na afloop van een match al zitten te popelen voor de volgende”, aldus de coach van Charleroi.

Statistieken

Voorbije seizoen speelde KV Oostende in PO2 waarin een ticket voor de UEFA Conference League gepakt kon worden. KVO slaagde daar niet in en werd derde in PO2. KAA Gent ging uiteindelijk wel met een Europees ticket er vandoor. Sporting Charleroi werd in de reguliere competitie dertiende en was dus rap klaar.

Head 2 Head

KV Oostende en Sporting Charleroi speelden op 9 januari dit kalenderjaar voor de laatste keer tegen elkaar. De Kustploeg bleek toen de sterkste van de twee en won met 3-2. De match in Charleroi werd in het voorbije seizoen afgesloten met 1-0 een stand in het voordeel van de Zebra’s.

Huidige vorm KV Oostende

De oefenreeks van KV Oostende verliep heel wisselvallig. De eerste oefenmatch was tegen Zwevezele en werd met 3-9 gewonnen. De twee oefenmatch werd tegen Amiens SC gespeeld en ging met 2-1 verloren. Voorbije week sloot het team van coach Blessin de campagne met een match tegen Moeskroen. In Oostende werd het een gelijkspel 0-0 tegen Moeskroen.

Huidige vorm Sporting Charleroi

Sporting Charleroi heeft een moeizame oefencampagne achter de rug. De ploeg van coach Still speelde vier oefenmatches en daar werd er niet één van gewonnen. Thuis tegen het Franse Amiens SC werd het een gelijkspel 3-3, maar op verplaatsing bij Zulte Waregem werd er verloren met 3-2. Vervolgens werden de thuismatchen tegen RWDM 2-2 en het Griekse POAK 0-2 ook niet overwonnen.

Lappenmand

Bij KV Oostende is één speler vast op zeker niet aanwezig als er zaterdag tegen Charleroi wordt gespeeld. Voorbije week geraakte Cameron McGeehan geblesseerd aan zijn enkel en het is niet duidelijk wanneer de middenveld terugkeert.

Bij Sporting Charleroi is Ken Nkuba nog altijd niet hersteld van een gescheurde kruisband. Jules Van Cleemput doet door gezondheidsproblemen zaterdag ook niet mee.

Prognose

Onze wedtip is 2-2 in de Diaz Arena in Oostende. Denkt u dit ook of voorspelt u iets anders? In onderstaand odds-overzicht vindt u de strafste pre-odds die de bookmakers voor u gereed hebben staan.

Quoteringen KV Oostende – Sporting Charleroi

De pre-odds in het 1X2 spelsysteem van de Belgische wedkantoren staan het hoogst ingeschaald bij een gelijkspel. Er wordt x 3.40 keer uw speelbedrag teruggeboekt als de teams gelijkspelen en u dit vooraf ook hebt ingevuld bij de bookmakers.

Een overwinning van Charleroi levert u iets meer op dan een zege van KVO. De bookies keren x 2.95 keer uw speelbedrag uit als Charleroi wint. Trekt Oostende deze match naar zich toe, dan ontvangt u x 2.23 keer uw speelbedrag terug.

De Jupiler Pro League match KV Oostende – Sporting Charleroi wordt gespeeld op zaterdag 24 juli om 20:45 uur in de Diaz Arena te Oostende. Pakt KVO de eerste drie punten van dit prille seizoen of neemt Charleroi de maat van de kustploeg? Voorspel en doe mee bij VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN