Goesting bij wedkantoren voor Brugse derby Club – Cercle

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
24 september 2020     1 REACTIE

Deze zondag staat er op Jan Breydel een derby tussen Club Brugge en Cercle Brugge gepland. De Belgische wedkantoren zetten derby’s graag extra in de schijnwerpers en deze match krijgt dan ook torenhoge quoteringen mee. Kan Cercle zijn ‘grote broer’ Club aan of zijn de rollen dit weekeinde weeral omgedraaid? Laat uw voorspelling geld waard zijn en speel mee!

Philippe Clement: “Cercle is tot veel in staat”

Club Brugge-trainer Philippe Clement lijkt zijn team weer op de rails te hebben gezet. De laatste drie gespeelde duels werden winnend afgehandeld. Dat geeft vertrouwen voor de derby tegen Cercle Brugge, maar de coach is op zijn hoede voor de ploeg dat zelf ook aardig weet te winnen. “Vorige week heeft Cercle genoeg bewezen tot wat ze in staat zijn”, zegt Clement over de match van Cercle tegen Sint-Truiden (3-0). “Ze hebben negen op zes en zitten weer in een wat positievere flow, maar wij zijn niet met hun situatie bezig. We willen winnen, enkel dat is wat telt.”

Club Brugge wint de wedstrijd
1.20
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
6.35
Cercle Brugge wint de wedstrijd
11.50

“Geen match zoals bij Zulte Waregem”

Clement verwacht geen spektakelstuk. “Het wordt geen zo’n match zoals bij Zulte Waregem. We zullen opnieuw een muur moeten slopen én tezelfdertijd uitkijken dat we niet op een counter gepakt worden”, stelt Clement vast.

Paul Clement: “Hele belangrijke derby!”

Na twee matches te hebben verloren, boekte Cercle Brugge voorbije weekeinde een zege tegen Sint-Truiden (3-0). De coach hoopt dan ook die lijn door te kunnen trekken naar de derby tegen Club Brugge en verwacht veel van zijn team. “Ik verwacht opnieuw een reactie van mijn team. Het is nog te vroeg op het seizoen om van een “must win game” te spreken, maar voor ons is deze derby toch wel een hele belangrijke”, beseft Clement.

“Wat inbrengen tegen Club Brugge”

Volgens de coach van Cercle hebben de wisselvalige resultaten vooral te maken met de nieuwe spelerskern. “De ontwikkeling van jonge spelers gaat gepaard met vallen en opstaan, het is een moeilijk pad met veel putten en bulten. We hopen dat we wat in kunnen brengen als we tegen Club Brugge spelen”, besluit Clement.

Statistieken

Op de eerste plek van de Jupiler Pro League staat met 18 punten nog altijd het ongeslagen Sporting Charleroi. Club Brugge staat derde met twaalf punten en volgt Standard Luik (dertien punten) en de koploper op de voet. Cercle Brugge staat knap zevende en heeft negen punten uit zes matches weten te pakken.

Head 2 Head

Club Brugge is de thuisploeg voor dit duel en daarom kijken we ook alleen terug naar de matches waarin Cercle op papier te gast was op Jan Breydel. Club Brugge won haar laatste match met 2-1 tegen Cercletje.

In 2010 won Cercle voor het laatst van Club in de Jupiler Pro League. Toen werd het 0-1 op Jan Breydel. Een gelijkspel werd het nog eens in 2014. In dat seizoen werd het 1-1 en werden de punten gedeeld.

Huidige vorm Club Brugge

Club Brugge ervaarde een moeilijke seizoenstart, maar is inmiddels weer opgekrabbeld. De laatste match werd zelfs met 0-6 gewonnen van Zulte Waregem. Ook een week eerder werd het al 4-1 tegen Waasland-Beveren.

Huidige vorm Cercle Brugge

Cercle Brugge speelde voorbije weekeinde thuis tegen Sint-Truiden VV. De ploeg van trainer Clement wist drie punten in huis te houden door STVV met 3-0 te verslaan. Een week eerder gingen de Cercletjes nog onderuit bij RSC Anderlecht: 2-0.

Lappenmand

Club Brugge kan niet beschikken over Matej Mitrovic als het de derby tegen Cercle speelt. De verdediger kampt sinds juli dit jaar met een hielblessure.

Cercle-trainer Clement heeft met Guy Mbenza een spits minder tot zijn beschikking. Mbenza heeft last van een gescheurde spiervezel in de adductoren. Johanna Omolo heeft al vier gele kaarten achter zijn naam staan en moet oppassen voor nog een prent wil het de volgende match niet geschorst geraken.

Quoteringen Club Brugge – Cercle Brugge

De Brugse derby krijgt straffe quoteringen mee van de Belgische wedkantoren. De hoogste odd die bij deze match uitgekeerd wordt zien we als Cercle Brugge wint. Uw inleg wordt bijvoorbeeld bij het Unibet Sportsbook met een duizel wekkende odd van x 11.50 keer het ingezette geldbedrag vermenigvuldiging als Cercle zondag de hoofdvogel schiet! Wellicht een gokje waard?

Nog een straffe odd kunt u verwachten bij een gelijkspel op Jan Breydel. De uitkering voor een puntendeling staat in het 1X2 spelsysteem op x 6.35 keer de inleg. Club Brugge is overduidelijk de favoriet van dit duel en dit zal voor veel gokkers niet echt een verassing zijn. Een overwinning van Club Brugge betekent x 1.20 keer uw speelbedrag.

De Jupiler Pro League derby Club Brugge – Cercle Brugge wordt gespeeld op zondag 27 september om 18:15 uur op Jan Breydel te Brugge. Welke clubkleuren hebben zondagavond de overhand? Speelt u op Blauw-Zwart of toch op Groen-Zwart? Selecteer een betrouwbare goksite uit onze Belgische selectie en kies uw favoriete bookmaker en scoor tijdens deze stadsderby straffe beloningen.


Reacties

goktopper
28 september 2020

Mooie match en snel uitbetaald door de bookies.

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN