Geplaagd KRC Genk bekampt KV Mechelen

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
18 september 2020     2 REACTIES

Deze zondag staat er voor KRC Genk een thuiswedstrijd gepland tegen KV Mechelen. Beide teams bungelen onderaan het rechterrijtje en de honger om drie punten zal zondag groot zijn. Welk team stilt dat hongerige gevoel voor dit weekeinde? Bij de Belgische wedkantoren zijn de quoteringen flink aangedikt en dat is goed nieuws voor u als speler van VoetbalGokken.be!

Voorzitter Peter Croonen: “We moeten er staan tegen Mechelen”

Bij KRC Genk werd begin deze week trainer Hannes Wolf ontslagen nadat er geen verbeterde resultaten werden behaald. Na de verloren match van voorbije week tegen Beerschot VA (5-2) was het voor de ploeg uit Genk welletjes en ging men op zoek naar een nieuwe coach. Genk-voorzitter Peter Croonen omschrift de situatie bij de ploeg: “Het was een zwarte dag, waarbij ook wij als clubleiding verantwoordelijkheid dragen. De resultaten zijn wat ze zijn en het spelpeil is wat het is. Dit weekeinde moeten we er echter wel weer staan tegen KV Mechelen”, aldus Croonen.

KRC Genk wint de wedstrijd
1.66
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.90
KV Mechelen wint de wedstrijd
4.55

“Niet haasten of treuzelen”

Vanuit de technische staf leidden Michel Ribeiro en Domenico Olivieri deze week de training en zullen ook langs de lijn staan tijdens de competitiematch tegen KV Mechelen. Intussen wordt er gezocht naar een nieuwe trainer. “We gaan niet treuzelen, maar tegelijkertijd gaan we ook niks overhaast doen. Intussen is de ploeg in goeie handen als het tegen Mechelen moet aantreden. Met Domenico Olivieri en Michel Ribeiro beschikken we over twee échte Genkies, die al heel lang meedraaien en ons DNA en de huisstijl als geen ander kennen”, aldus Croonen.

Wouter Vrancken: “Met KV Mechelen resultaat pakken op Genk”

KV Mechelen-trainer Wouter Vrancken was voorbije jaar nog in beeld bij de Genkies als hoofdcoach, maar nu is het zijn taak om drie punten te verdienen met KV Mechelen. Vrancken zou weer in beeld zijn bij de Racing Genk, maar de trainer wil daar nog niets van weten. “In welke dug-out ik zondag zit? In die van KVM. Ik ben daar in dienst en daarmee wil ik resultaten pakken”, zegt Vrancken resoluut.

“Lef en durf tonen tegen Genk”

Vrancken gaat met zijn team zondag dan ook voor niets minder dan een overwinning naar Genk. “Wij willen elke wedstrijd winnen”, zegt Vrancken die met zijn team dit seizoen ook nog niet match na match wint. “In enkele wedstrijden, had het ook anders kunnen aflopen. Het is belangrijk dat we genoeg lef en durf tonen tegen Genk en opnieuw meer schwung en verrassing in ons spel leggen”, aldus Vrancken.

Statistieken

Na zes speelronden staat Racing Genk op de veertiende plek van de Jupiler Pro League. De Genkies hebben onder leiding van trainer Wolf vijf punten bij elkaar geraapt en dat was voor het bestuur voldoende om de Duitse trainer de laan uit te wijzen. KV Mechelen staat nog een plaatsje lager. Malinwa staat vijftiende met vier op achttien.

Head 2 Head

Genk is al jaren baas in eigen huis wanneer Mechelen komt spelen in de Luminus Arena. In 2009 won Malinwa  voor het laatst in Genk. Het werd toen 1-2 voor KVM. Een gelijkspel kwam voor het laatst voor in 2011. Aan het begin van een nieuw seizoen werd het 0-0 gelijkspel bij de Genkies thuis.

Huidige vorm KRC Genk

Dat trainer Wolf zijn spullen kon pakken zegt genoeg over de huidige vorm van Genk. De eerste match van dit seizoen begon goed. Tegen Zulte Waregem werd er met 1-2 gezegevierd, maar in de weken erna kwam er geen driepunter meer. Van OH Leuven werd niet gewonnen maar gelijk gespeeld 1-1. Ook bij Standard Luik kwam Genk niet verder dan een 0-0. Thuis verloor Genk van Club Brugge met 1-2 en de match op verplaatsing bij Beerschot VA deed de das helemaal om bij de ploeg. Beerschot wist met 5-2 te zegevieren van de Genkies.

Huidige vorm KV Mechelen

Bij KV Mechelen gaat het al niet veel beter. De ploeg van trainer Vrancken verloor driemaal achter elkaar. Van Cercle Brugge werd met 2-3 verloren. De match tegen Gent werd 1-0 en thuis tegen KV Oostende 0-1. Alleen bij Moeskroen wist KVM een driepunter binnen te tikken door de 0-1 zege. De seizoensopener tegen RSC Anderlecht werd met 2-2 een gelijkspel.

Lappenmand

Bij Genk zijn er een drietal spelers uit de roulatie. Bryan Heynen (gescheurde kruisband), Edon Zhegrova (binnenbandblessure) en Rubin Seigers (gescheurde binnenband) kunnen niet meespelen tegen Mechelen.

KV Mechelen kan zondag tegen Genk terug geen beroep doen op doelman Yannick Thoelen die kampt met een gescheurde kruisband.

Prognose  

Wij voorspellen dat Genk en Mechelen gelijk gaan spelen in de Luminus Arena. Onze wedtip is een 1-1 gelijkspel. Mocht dit uitkomen, dan keren de Belgische wedkantoren de spelers die hierop hebben gespeeld, een flinke beloning uit. Onderstaand odds-overzicht geeft u alvast een beeld van de gemiddelde quoteringen bij de bookies.

Quoteringen KRC Genk – KV Mechelen

De quoteringen staan hoog ingeschaald voor de thuismatch van Racing Genk. Komt KV Mechelen zegevieren bij de Genkies? Dan kunt u rekenen op de hoogste quotering van deze match. Uw inleg wordt gemiddeld x 4.55 keer de inleg meer waard als Mechelen inderdaad wint.

Voor een gelijkspel wordt er met x 3.90 keer uw speelbedrag niet veel minder uitgekeerd. Voor een overwinning van Genk staat er in het 1X2 spelsysteem een odd van x 1.66 keer de inleg gereed.

De Jupiler Pro league match KRC Genk – KV Mechelen wordt gespeeld op zondag 20 september om 18:45 uur in de Luminus Arena te Genk. Welke ploeg gaat er volgens u winnen? Ga snel naar de bookmakerspagina en zet in op uw favoriete ploeg van deze zesde competitiematch.


Reacties

teamspeler
21 september 2020

Zo moet dat Genkies!!

4 jaar geleden

mignole...
21 september 2020

De bookies kunnen mij dit keer mooi betalen.

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN