Gent favoriet in Jupiler Pro League match tegen Moeskroen

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
15 januari 2020     1 REACTIE

De bookmakers zetten al hun geld op een zegekrans voor KAA Gent in de komende thuismatch tegen Royal Excel Moeskroen. Als zij zaterdagavond winnen, dan mogen spelers op Gent een mooi bedrag bijschrijven. Weet Moeskroen echter op verplaatsing de Gentse formatie te verrassen, dan lopen de odds helemaal hoog op! Hoe hoog ziet u in onderstaand odds overzicht. Lees ook de korte analysis van de coaches en de ruime uiteenzetting van de wedstrijdfeiten.

Jess Thorup: “Moeskroen wordt moeilijke partij”

KAA Gent trainer Jess Thorup is content met de prestaties van zijn elftal in 2019, maar beseft dat in 2020 de prijzen verdeeld worden. Elk punt is dan ook meegenomen, al haalt hij er het liefst natuurlijk telkens drie. Thorup: “Deze partij tegen Moeskroen wordt een moeilijke, maar ik kijk er wel naar uit.”

KAA Gent wint de wedstrijd
1.25
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
5.75
Royal Excel Moeskroen wint de wedstrijd
11.00

“Moeskroen heeft alles om te presteren”

Thorup weet vooraf al exact waar zijn spelers voor moeten vrezen: “Ze zijn heel sterk georganiseerd en zetten ook telkens heel goed druk. Maar ze kunnen anderzijds ook heel gevarieerd voetballen: dan weer hanteren ze de lange bal en andere momenten kunnen ze dan weer rekenen op behendige jongens op de flanken. Fysiek staan ze bovendien ook heel sterk. Ze hebben dus beetje alles wat je nodig hebt om te presteren.”

Bernd Hollerbach: “Vervolg geven aan goede seizoenshelft

Voor Royal Excel Moeskroen is de match op verplaatsing bij KAA Gent een nieuwe uitdaging. De ploeg deed het in de eerste matches van dit seizoen alleraardigst en hoopt die lijn in 2020 voort te kunnen zetten. “Soms spelen we misschien wat naïef, maar ik ben blij met de eerste seizoenshelft en hoop die tegen Gent al een vervolg te kunnen geven.”

Statistieken

KAA Gent start deze speelronde als nummer drie. De formatie van trainer Thorup heeft evenveel punten als nummer twee Charleroi, maar had daar één match meer voor nodig: 39 uit 21.

Royal Excel Moeskroen vinden we op een tiende stek terug. De bezoekers hebben 27 uit 21 als ze zaterdag aan de aftrap staan in de Ghelamco Arena.

Head 2 Head

In de onderlinge ontmoetingen zien we vooral thuisoverwinning van KAA Gent, maar voorbije seizoen was daar ineens de overwinning van Royal Excel Moeskroen. Awoniyi bracht de bezoekers vlak voor rust op 0-1. Na de thee verdubbelde Friede de score: 0-2. Dat Bronn op het uur vanop de penaltystip na wat terugdeed bleek alleen voor de statistieken van belang.

Huidige vorm KAA Gent

KAA Gent draaide een succesvolle oefencampagne richting deze match. Op het trainingskamp tijdens de winterbreak werd er vriendschappelijk gespeeld tegen Ingolstadt. Gent greep de hoofdvogel door met 2-3 te zegevieren. Daags na de kerst had Gent het kalenderjaar 2019 ook al goed afgerond door op verplaatsing bij Standaard de feestdagentopper te pakken: 0-1 dankzij een late treffer van Sven Kums (83e minuut).

Huidige vorm Royal Excel Moeskroen

Ook Moeskroen belegde na de winterbreak een trainingskamp. De vriendschappelijke match tegen het Nederlandse FC Twente ging verloren. De ploeg uit Enschede versloeg Moeskroen met 1-0. Enkele dagen voor die nederlaag had Moeskroen gezegevierd over het Duitse 1.FC Magdeburg: 1-2.

Lappenmand

Bij KAA Gent zit Brecht Dejaegere nog altijd in de lappenmand, vanwege een gebroken sleutelbeen. Dejaegere liep de breuk begin december op. Het is nog onduidelijk wanneer hij kan terugkeren in de A-kern van de Buffalo’s.

Dimitri Mohamed is de enige speler van Royal Excel Moeskroen die zaterdag ontbreekt vanwege fysieke ongemakken. De 30-jarige centrale middenvelder heeft sinds 9 december last van zijn enkel.

Prognose

Wij vullen voor deze match een 1 in op ons wedformulier. De wedtip voor deze week: speel (met een handicap) op winst voor KAA Gent! Benieuwd welke odds hierbij horen? Check onderstaand overzicht van de gemiddelde odds bij de Belgische wedkantoren. Ook vindt u daar de hoogste odd van deze match!

Quoteringen KAA Gent – Royal Excel Moeskroen

De Belgische wedkantoren hebben voor de eerste competitiematch in Gent zeer straffe quoteringen bij Unibet.be voor u klaargezet. Een zege van Royal Excel Moeskroen kan u als speler hierop de hoogste beloning op opleveren. Er wordt een beloning van x 11.00 keer de inleg uitgekeerd als Moeskroen zegeviert. Een gelijkspel levert u een straffe beloning van x 5.75 keer de inleg op.

Staan de Buffalo’s sterk in hun voetbalschoenen en houden zij de punten volgens u in huis? Speel dan op winst van Gent en ontvang uw inleg x 1.25 keer terug als de thuisploeg inderdaad wint.

De Jupiler Pro League wedstrijd KAA Gent – Royal Excel Moeskroen wordt gespeeld op zaterdag 18 januari om 20:30 uur in de Ghelamco Arena te Gent. Laat uw voetbalkennis ook in 2020 leiden tot een straffe beloning van de bookmakers en speel via VoetbalGokken.be mee met deze wedstrijd in de Jupiler Pro League.


Reacties

teamspeler
17 januari 2020

Mooie wedstrijden en straffe odds, dat maakt mijn weekend al goed

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN