Gaat KRC Genk met driepunter tegen Waasland Beveren de winterbreak in?

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
26 december 2020     0 REACTIES

KRC Genk doet het sinds de aanstelling van trainer John van den Brom bijzonder goed. Om niet alsnog met een (kleine) kater de jaareinde in te gaan, moet er deze zondag nog wel even gewonnen worden van Waasland Beveren. En dat is niet evident. Voorspel de uitkomst en scoor de beste deal!

John van den Brom: “Fysiek klaar voor Waasland Beveren”

Het zijn drukke tijden voor de profvoetballers in ons land. KRC Genk T1 John van den Brom heeft te doen met zijn poulains en had ze graag meer rust gegund in de aanloop naar de laatste competitiematch van 2020 tegen Waasland Beveren: “Voor de jongens die deze dagen niet terug kunnen naar hun familie is het moeilijk. Maar ze begrijpen het wel. En dat we bovenaan het klassement staan, helpt ook wel. Ze weten dat ze aan iets moois bezig zijn. Dan kun je hen toch makkelijker overtuigen.”

“In schoonheid afsluiten”

Sterkhouder Joakim Maehle speelt tegen Waasland Beveren zijn laatste wedstrijd in het shirt van Genk, nadien verhuist hij naar Atalanta. “Hij is in elk geval terug fit, net als Carlos Cuesta overigens”, zegt Van den Brom op HLN.be. “Ik verwacht dat Joakim gewoon gaat spelen, hij wil graag in schoonheid afscheid nemen. Net als de rest van het elftal dit jaar in schoonheid wil afsluiten.”

Arnauld Mercier: “Groot geloof in kwaliteiten spelersgroep”

Voor Waasland Beveren trainer Arnauld Mercier is het vooral zaak de schade zoveel mogelijk te beperken richting het einde van dit kalenderjaar. Waasland Beveren is pas vijftiende en moet flink beteren om nog bovenin te geraken. Winst op KRC Genk zou een ferme stap zijn: “Samen kunnen we een mooi verhaal schrijven, want er zit voldoende kwaliteit in deze spelersgroep en ik geloof ook in hen. Natuurlijk ligt er veel werk op de plank, maar dat deert mij niet. Dit hoort bij het vak van trainer”, aldus Mercier in zijn voorbeschouwing op Sporza.be.

“Kwaliteiten tonen tegen KRC Genk”

Voor de coach ligt er een zware opgave te wachten: winnen op verplaatsing bij een in bloedvorm verkerend Genk. Een straffe uitdaging die Mercier nochtans niet uit de weg gaat: “Ik wil de club terugbrengen waar ze thuishoort en dat is niet de positie waarin die nu vertoeft. Ik ben blij met het vertrouwen dat de club mij geeft en hoop dat we onze kwaliteiten zullen tonen in de match bij Genk.”

Statistieken

De posities vooraf zijn ingenomen en op papier zijn de verschillen immens. KRC Genk heeft – na het verlies van Club Brugge voorbije weekeinde tegen Gent – de minste verliespunten. Doordat het een match minder speelde dan Brugge staat het nog wel tweede met 34 punten uit 17 matches.

Waasland Beveren is vijftiende en dankt die lage klassering aan de slechts achttien punten die tot noch toe werden behaald. Mercier won met zijn mannen pas vijf keer dit seizoen en sprokkelden in drie matchen nog een puntje door gelijk te spelen.

Huidige vorm KRC Genk

Genk is met een ferme reeks bezig. In de voorbije matches werden een pak punten behaald. In de jongste vijf competitieduels won KRC Genk viermaal. Enkel op verplaatsing bij RSC Anderlecht moesten de Genkies buigen: 1-0 verlies.

Huidige vorm Waasland Beveren

Bij Waasland Beveren is het een totaal ander paar mouwen. Er wordt maar weinig gejuicht bij de fusieploeg. In de voorbije vijf matches werden drie zeges geboekt, maar daarna volgden alweer twee nederlagen. KAA Gent was met 3-0 te sterk en de thuismatch tegen Royal Antwerp FC werd eveneens met 0-3 met forse cijfers verloren. Er werd bovendien in beide duels niet gescoord door Waasland Beveren.

Lappenmand

KRC Genk heeft op deze moment geen spelers onder behandeling van de medische staf. Met een lege lappenmand en geen schorsingen kan het elftal toewerken naar het slotstuk van 2020.

Bij Waasland Beveren steekt het allemaal iets anders. Centrumspits Din Sula is out met een enkelblessure. Rechtervleugelverdediger Andreas Wiegel ontbreekt wegens een schorsing van één match.

Prognose

Wij verwachten dat de uitslag bij deze match de logica van de ranglijst gaat volgen. In functie van de koppositie in de Pro League zegeviert KRC Genk in deze thuismatch tegen Waasland Beveren naar ons idee met 2-0.

Benieuwd wat deze wedtip waard kan zijn? Check onderstaand odds overzicht voor de gemiddelde pre-odds bij deze match.

Quoteringen KRC Genk – Waasland Beveren

Een winnende gok op Genk zorgt op deze moment voor een bonus van x 1,29 keer uw inleg. Speelt u bij de online wedkantoren op een driepunter voor Waasland Beveren? Dan wordt de winstbonus een pak hoger. Zij kan oplopen naar maar liefst x 8,35 keer het ingelegde speelbedrag en is daarmee de hoogste bonus bij deze match!

Een lagere, maar nochtans zeker en vast fraaie, uitkering volgt er bij een gelijkspel. Bij een draw wordt er door de bookies gemiddeld x 5,40 keer de inleg uitgekeerd aan spelers die deze uitslag voorspelden in de pre-match fase.

De Jupiler Pro League match KRC Genk – Waasland Beveren wordt gespeeld op zondag 27 december 2020 en vangt aan om 16:00 uur. Speelt u mee met deze laatste competitiematch van dit kalenderjaar? Laat dan nu uw voorspelling achter op de bookmakerspagina van VoetbalGokken.be en scoor die winnende weddenschap!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN