Ferme quoteringen bij Pro League match RSC Anderlecht – KAA Gent

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
21 september 2021     0 REACTIES

Deze donderdag komen RSC Anderlecht en KAA Gent tegen elkaar in actie. Het Lotto Park Stadion is het decor van deze ontmoeting. Beide ploegen zijn de week verschillend gestart, maar het doel blijft hetzelfde, drie punten pakken in deze Pro League match. Welk team is daartoe in staat en welke ploeg blijft met lege handen staan? Voorspel de match via VoetbalGokken.be en ontdek de strafste quoteringen bij de Belgische wedkantoren.

Vincent Kompany: “Gent blijft ploeg met kwaliteiten”

RSC Anderlecht maakte een beter begin aan dit Jupiler Pro League seizoen dan KAA Gent die donderdag naar het Lotto Park Stadion komt voor een inhaalduel met RSCA. Ook al loopt het niet op rolletjes bij KAA Gent de coach van RSC Anderlecht Vincent Kompany is op zijn hoede. “Gent blijft een ploeg met veel kwaliteiten. We leven naar deze match toe en gaan ons goed voorbereiden”, aldus coach Kompany in zijn persconferentie.

“Op ons eigen werk concentreren”

Volgens eigen zeggen houdt de coach zich niet bezig met de statistieken en moet er vol voor de match van donderdag gespeeld worden. “We zijn geconcentreerd op ons eigen werk, niet zozeer op AA Gent. Het gaat om onze eigen ontwikkeling. De volgende match is steeds het enige wat telt”, beseft Kompany.

Hein Vanhaezebrouck: “Winnen van Anderlecht zou fantastisch zijn”

KAA Gent-coach Hein Vanhaezebrouck werd na de verloren match van voorbije weekeinde tegen KV Kortrijk (1-0) onder de loep genomen. De ploeg besloot toch verder te gaan met de coach en dus zit Vanhaezebrouck op de bank bij RSC Anderlecht. Een ding is zeker, Gent heeft een resultaat nodig in Brussel. “In de competitie hebben we te veel punten laten liggen. Als we erin slagen om van Anderlecht te winnen, zou dat een fantastische prestatie zijn”, zegt de coach van Gent.

“Resultaten pakken”

Gent wil ook in de Conference League ver geraken dit seizoen en dat lijkt zijn tol te eisen in de Pro League. “De kunst is om resultaten te pakken én geen geblesseerden te hebben. Maar dat is heel moeilijk. In die eerste lange periode van zes weken is dat niet gelukt”, legt coach Vanhaezebrouck uit aan het eind van zijn voorbeschouwing op deze Belgische Pro League topper.

Statistieken

Op de eerste plaats van de Jupiler Pro league staat Club Brugge met zeventien punten uit acht speelronden. RSC Anderlecht heeft dertien punten en staat op de vijfde plek.

KAA Gent staat pas zestiende met zeven punten. Anderlecht en Gent zouden al eerder tegen elkaar gespeeld hebben, maar kregen uitstel om zich optimaal te kunnen voorbereiden op Europees voetbal. Dit geldt ook voor Royal Antwerp en Racing Genk die elkaar woensdag bekampen in het Bosuil Stadion.

Head 2 Head

Op de laatste dag van januari dit jaar speelden RSC Anderlecht en KAA Gent voor de laatste keer tegen elkaar. Het werd een gelijkspel 0-0 in het Lotto Park Stadion. Voorbije seizoen werd het ook een gelijkspel: 3-3. Paars-wit zegevierde op 11 november 2018 voor de laatste keer van Gent. Het werd toen 2-0 voor de ploeg uit Brussel.

Huidige vorm RSC Anderlecht

Voorbije zondag speelde het team van coach Kompany op verplaatsing bij Standard Luik. RSCA zegevierde met 0-1 in Luik. Lior Refaelov maakte het enige doelpunt van de match. Een week eerder werd er nog met 7-2 gewonnen van KV Mechelen. Dat maakte de verloren match bij Racing Genk (1-0) en uitschakeling in de Europa League door het Nederlandse Vitesse wat goed.

Huidige vorm KAA Gent

Het zat KAA Gent voorbije weekeinde niet mee. De ploeg van coach Vanhaezebrouck werd door KV Kortrijk verslagen met 1-0. Een weekeinde eerder werden er ook al geen punten gepakt in de thuismatch tegen Charleroi dat met 2-3 kwam zegevieren in Gent. Tussendoor werd de Conference League match op verplaatsing bij FC Flora Tallinn wel gewonnen (0-1) waardoor de Buffalo’s met drie punten goed van start gaan in Groep B.

Lappenmand

Anderlecht-trainer Kompany kan donderdag niet beschikken over Hannes Delcroix. De centrale verdediger van RSCA heeft onlangs een knieoperatie ondergaan en moet daar van herstellen.

Bij KAA Gent wordt door de medische staf hard gewerkt om Andrew Hjulsager (blessure), Vadis Odjidja-Ofoe (spierblessure) en Gianni Bruno (blessure) snel terug op het veld te krijgen, maar de match tegen RSCA komt wellicht nog te vroeg.

Prognose

En dan de prognose voor RSC Anderlecht – KAA Gent. Onze wedtip is 1-0 winst van RSC Anderlecht. Wat is uw voorspelling?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan.

Quoteringen RSC Anderlecht – KAA Gent

De Belgische wedkantoren hebben de pre-odds voor de match van Anderlecht tegen Gent zeer straf ingedeeld. De hoogste quotering van deze match kunt u verwachten bij een gelijkspel. Gemiddeld keren de bookmakers x 3.55 keer uw speelbedrag uit als donderdagavond de punten worden gedeeld in het Lotto Park Stadion.

De pre-odds in het 1X2 spelsysteem staan hoger ingedeeld bij een zege van gent dan van Paars-wit. De hoogste odd die wij gevonden hebben bij een zege van de Buffalo’s staat op x 3.10 keer het speelbedrag. Voor een overwinning van Anderlecht wordt maximaal x 2.11 keer het wedbedrag uitgekeerd.

De Jupiler Pro League match RSC Anderlecht – KAA Gent wordt gespeeld op donderdag 23 september om 20:45 uur in het Lotto Park Stadion te Brussel. Welke ploeg pakt midweeks drie punten mee en stijgt een plaatsje in de tabel van de Pro League? Voorspel en win via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN