Ferme odds bij Pro League match Standard Luik – OH Leuven

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
14 oktober 2021     0 REACTIES

Dit weekeinde treffen Standard Luik en OH Leuven elkaar in het Maurice Dufrasne Stadion te Luik. Beide ploegen staan er niet al te best voor en zijn hongerig naar punten. Welke ploeg pakt dit weekeinde een driepunten op Sclessin en welk team heeft na de match niets? Scoor via VoetbalGokken.be ferme beloningen bij de Belgische wedkantoren!

Luka Elsner: “Van OH Leuven al meteen winnen”

Luka Eslner nam deze week plots het stokje over van de ontslagen coach Mbaye Leye na een reeks teleurstellende resultaten. De nieuwbakken coach heeft een paar dagen de tijd zich voor te bereiden op de match tegen OH Leuven. “Ik heb de ambitie om weer een samenhangend elftal tussen de lijnen te brengen. Natuurlijk hebben we niet de tijd om alles rustig aan te pakken. Zaterdag komt OH Leuven al. We moeten meteen wedstrijden beginnen winnen. Mooi voetbal, dat komt wel”, aldus de nieuwe trainer die overkomt van KV Kortrijk.

“Problemen van de baan krijgen”

De nieuwe coach hoopt alles snel op de rit te krijgen bij Standard Luik. “Ik wil de club bedanken voor het vertrouwen. Het is een club met veel emotie en geschiedenis, ook de grootste club waar ik als coach ben geweest. Ik wil de problemen die er zijn zo snel mogelijk van de baan krijgen. Ik ben hier toegekomen in een groep die er zin in heeft, geen groep die in een dip zat”, zegt coach Elsner.

Marc Brys: “Zondag punten pakken in Luik”

Het zit OH Leuven de jongste weken niet mee. Twee duels op rij werden een gelijkspel en eenmaal werd er verloren. Het wordt volgens OHL-coach Marc Brys tijd voor een zege in Luik. “Dat wordt een uitdaging”, glimlacht coach Brys. “Maar naar zo’n uitdaging hunkert iedereen met een hart voor OHL. Wij moeten er zondag alles aan doen om drie punten te pakken”, zo blikt de coach van OHL vooruit.

“Standard is een lastige ploeg”

Ondanks dat het wat stroef loopt bij Standaard en de ploeg gewisseld heeft van trainer is coach Brys op zijn hoede voor de Rouches. “Standard is een lastige ploeg. Het is een solide team met een aantal erg goeie voetballers en individuele kwaliteiten. Wij zullen trachten, vanuit onze kwaliteiten, een goed resultaat neer te zetten”, zo besluit de Leuvenumse coach zijn voorbeschouwing.

Statistieken

In de tabel van de Jupiler Pro League staat Standard Luik op de twaalfde plaats met dertien punten. De Rouches concurreert er met Sporting Charleroi (elfde met veertien punten) en KV Oostende (tiende met veertien punten). OH Leuven staat op de zestiende plaats. Met negen punten blijft de ploeg uit Oud-Heverlee & Leuven net buiten de gevarenzone. Cercle Brugge staat zestiende met acht punten.

Head 2 Head

Standard Luik speelde op 6 februari dit kalenderjaar voor de laatste keer tegen OH Leuven op Sclessin. De ploeg slaagde er toen niet in om thuis voor eigen publiek OHL te verslaan. Het werd 1-1 in Luik. De competitiematch voor dit treffen dateert van 26 september 2015. OHL speelde dat seizoen ook in de Pro League, maar Standaard wist de ploeg in Luik ook dit keer niet te verslaan: 2-2. De laatste maal dat de Rouches thuis wonnen van OHL was op 18 augustus 2013. Het werd toen 1-0 dankzij een owngoal van Ludovic Buysens.

Huidige vorm Standard Luik

Standard Luik verloor de laatste drie matches en daardoor kon coach Mbaye Leye zijn biezen pakken. Midden september werd er nog gewonnen van RFC Seraing met 0-1, maar daarna volgende drie verloren partijen: RSC Anderlecht 0-1, Sint-Truiden VV 1-2 en KV Mechelen 3-1.

Huidige vorm OH Leuven

Midden september boekte ook voor OH Leuven de laatste overwinning. Van KV Kortrijk werd in Stadion Den Dreef met 2-1 gewonnen, maar daarna ging het mis bij KV Mechelen. De ploeg van coach Brys verloor ginds met 2-0 van KVM. Bij Club Brugge werd het 1-1 en ook thuis tegen Beerschot kwam OHL niet verder dan een gelijkspel: 0-0.

Lappenmand

De nieuwbakkencoach van Standard Luik kan dit weekeinde niet beschikken over Gojko Cimirot (knieblessure) en Konstantinos Laifis (spierblessure). Collins Fai is geschort door een rode kaart en moet een match brommen.

OH Leuven komt zonder de geschorste Kristiyan Malinov afreizen naar Luik. De middenvelder van OHL kreeg in de voorbije match twee keer geel en moet ook een match op de blaren zitten.

Prognose

En dan de prognose voor Standard Luik – OH Leuven. Onze wedtip is een gelijkspel 0-0. Wat is uw mening over deze match?

In onderstaand odds-overzicht krijgt u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers bij deze topmatch hanteren.

Quoteringen Standard Luik – OH Leuven

De strafste quoteringen van de Belgische bookmakers zijn ook voor deze match te vinden in het 1X2 spelsysteem. De hoogste odd van dit duel wordt uitgekeerd bij een zege van OH Leuven. U ontvangt gemiddeld x 3.85 keer uw inleg terug als OHL wint in Luik.

De quotering bij een gelijkspel gaat voor niet veel minder de deur uit. De bookies keren x 3.75 keer uw wedbedrag uit als de teams de punten gaan delen. Een overwinning van Standaard is goed voor een beloning van x 1.80 keer uw inleg.

De Jupiler Pro League match Standard Luik – OH Leuven wordt gespeeld op zaterdag 16 oktober om 20:45 uur in het Maurice Dufrasne Stadion te Luik. Boeken de Luikenaren met hun nieuwbakken coach een driepunter? Of is het OHL die komt winnen in Liege? Voorspel en win via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN