Ferme odds bij Jupiler Pro League match Sporting Charleroi – KAS Eupen

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
28 oktober 2021     0 REACTIES

Deze zaterdag staan de nummer vier en zeven van de Jupiler Pro League tegenover elkaar. In Stade du Pays de Charleroi treffen Sporting Charleroi en KAS Eupen elkaar. Beide ploegen willen de top drie niet uit het oog verliezen en dan zijn de drie punten, die in speelronde dertien te verdienen zijn, meer dan welkom. Speel mee en win straffe quoteringen via VoetbalGokken.be door de juiste voorspellingen in te vullen bij de bookmakers.

Edward Still: “We kennen de kwaliteiten van KAS”

Sporting Charleroi heeft tweemaal op rij een zege geboekt. Coach Edward Still wil die reeks doortrekken naar de thuismatch tegen KAS Eupen, maar gemakkelijk wordt dat volgens de T! van Charleroi niet. “We bereiden ons voor om KAS Eupen op hun beste niveau tegemoet te gaan. We kennen de kwaliteiten van de tegenstander. We weten dat ze spelers hebben die te allen tijde beslissend kunnen zijn, maar ik heb het gevoel dat de groep zich bewust wordt van wat we nodig hebben om de wedstrijden te winnen”, aldus coach Still.

“Een pak verbeterpunten”

De Zebra’s zegevierden voorbije weekeinde op verplaatsing bij RFC Seraing met 1-3, maar volgens coach Still moet er toch nog verbeterd worden. “Natuurlijk zijn er veel punten om te verbeteren: we verloren makkelijke ballen, we lieten te veel ruimte en we hadden onze aanvallende omschakelingen beter moeten managen. Daar moeten wij de komende tijd hard aan werken”, legt de coach van de Charleroi uit.

Stefan Kramer:  “We moeten klaar geraken voor Charleroi”

KAS Eupen stond enkele weken geleden nog op de eerste plek van de Belgische Pro League. Inmiddels is de ploeg van coach Stefan Kramer afgezakt naar de vierde plaats. Er werden twee duels op rij niet gewonnen en daarmee verloor KAS zes punten. Coach Kramer hoopt dat er in Charleroi snel punten geraapt gaan worden. “We vechten voor elk punt. Iedereen moet klaar zijn om duel tegen Charleroi aan te gaan. We willen uit elke match het beste halen”, zegt de coach van KAS Eupen.

“Alles draait om winnen”

De ploegen vanaf plek vier tot zeven hebben alle vier twintig punten. Een match winnen of verliezen kan dus voor heel wat opschudding in de tabel zorgen, maar coach Kramer maakt zich daar niet direct zorgen om. “Uiteindelijk draait het in matches altijd om winnen. We doen ons best en ik kijk uit naar de match in Charleroi”, zo besluit de coach van KAS Eupen.

Statistieken

Royale Union SG is met 25 punten fier koploper in de Belgische Pro League. Op de vierde plaats staat KAS Eupen met twintig punten. Sporting Charleroi staat op de zevende plek van de Belgische competitie en heeft ook twintig punten. De Zebra’s moeten KV Mechelen en RSC Anderlecht nog voor zich dulden.

Head 2 Head

RC Sporting Charleroi speelde in april dit kalenderjaar voor de laatste keer tegen KAS uit Eupen. De Duitstalige ploeg wist toen te winnen in Stade du Pays de Charleroi met 2-3. De twee ontmoetingen daarvoor zegevierde Charleroi tweemaal: 1-0 en 2-0 in eigen huis. Begin 2019 was het KAS die de zege boekte. De Zebra’s werden toen met 1-2 verslagen. De jongste seizoenen en de huidige statistiek geven dus wel aan dat de teams aan elkaar gewaagd zijn.

Huidige vorm RC Sporting Charleroi

Voorbije weekeinde boekte de ploeg van coach Still drie punten op bezoek bij RFC Seraing. Charleroi versloeg de gepromoveerde ploeg met 1-3. Een speelronde daarvoor werd KRC Genk al met 2-0 verslagen. Die twee overwinningen werden geboekt nadat de match op verplaatsing bij KV Kortrijk nog een gelijkspel werd: 2-2.

Huidige vorm KAS Eupen

KAS Eupen verloor voorbije weekeinde met 2-3 van koploper Royale Union SG. Ook de match op verplaatsing bij KAA Gent ging verloren met 2-0. De laatste match die de ploeg van coach Kramer won, was begin oktober. Toen zegevierde KAS in eigen huis met 3-2 op Racing Genk.

Lappenmand

In de lappenmand van Sporting Charleroi verblijven nog altijd Ken Nkuba en Steeven Willems. Nkuba kampt met een gescheurde kruisband. Willems herstelt van een achillespees operatie.

KAS Eupen speelt zaterdag zonder verdediger Gary Magnee die kampt met een knieblessure. Voor het overige lijkt iedereen fit.

Prognose

En dan de prognose voor RC Sporting Charleroi – KAS Eupen. Onze wedtip is een gelijkspel 2-2. Wat is uw voorspelling voor deze Belgische Pro League match?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan bij dit duel in Charleroi!

Quoteringen Sporting Charleroi – KAS Eupen

De Belgische wedkantoren keren de hoogste pre-odd van deze match uit als het een gelijkspel wordt in Stade du Pays de Charleroi. U kunt maximaal x3.45 keer uw speelbedrag terugverdienen als Charleroi en Eupen de punten delen.

Nog een hoge odd vindt u in het 1X2 spelsysteem bij een zege van Sporting Charleroi. Gemiddeld staat er een beloning van x2.02 keer uw speelbedrag voor u gereed als de Zebra’s zegevieren. Wint KAS Eupen? Dan kan uw speelbedrag nog iets meer waard worden. De quotering voor winst van de Panda’s staat op x3.40 keer uw inleg genoteerd.

De Belgische Pro League match Sporting Charleroi – KAS Eupen wordt gespeeld op zaterdag 30 oktober om 16:15 uur in Stade du Pays de Charleroi. Welke ploeg wint deze confrontatie tussen de Zebra’s en de Panda’s? Voorspel en win via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN