Deze week tweemaal Club Brugge – KAA Gent

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
1 februari 2016     0 REACTIES

Club Brugge verwelkomt KAA Gent deze week twee keer in het Jan Breydelstadion. In zowel de Jupiler Pro League als in het Belgische bekertoernooi. De Buffalo`s willen hun positie niet afstaan aan de Bruggenaren in de Jupiler Pro League, terwijl Club er alles aan zal doen om Gent te verslaan. Ook voor de beker zal het een mooie strijd worden tussen deze twee Belgische topclubs. Deze dubbele confrontatie zorgt voor mooie quoteringen, waar de gokkers onder ons optimaal van kunnen profiteren.

“Woensdag valt een beslissing, zondag niet”

Afgelopen weekend won Club Brugge met 2-1 van Lokeren, maar al snel werd er uitgekeken naar de match van woensdag en zondag tegen KAA Gent. Club-trainer Michel Preud`homme: “We bereiden die voor zoals we elke wedstrijd voorbereiden”, vertelde Michel Preud’homme in Sporza op Radio 1. “Het is niet dat ik meer tijd aan Gent spendeer dan aan Lokeren. We kunnen niet meer doen dan we nu doen”, zegt de oefenmeester. Club Brugge is de laatste zeven matchen niet in staat geweest te winnen van AA Gent. De druk kan bij de spelers dus behoorlijk oplopen. “Kijk, wij zijn professioneel en doen hard ons best. Wij hopen dat het lukt woensdag”, zegt Preud’homme. “Woensdag valt een beslissing, zondag niet. Dat is het enige verschil”, merkt Preud’homme nog op.

Nieuwe aanwinst voor Club Brugge

Club Brugge kan zich in de match tegen Gent verheugen op het meespelen van een nieuwe aanwinst: Wesley Moraes. De Braziliaanse spits komt over van het Slovaakse Trencin, waar hij 6 doelpunten maakte in 18 wedstrijden. Michel Preud’homme ziet veel mogelijkheden met Moraes. “Wesley is een balvaste aanvaller die ook met de rug naar doel kan spelen. Het is een jonge speler met veel potentieel die toch al bewezen heeft inzetbaar te zijn wanneer nodig. We hebben al verschillende goeie spitsen in onze kern, maar met Wesley halen we een profiel dat we nog niet hadden.”

“Het is iets speciaal”

Ook AA Gent-trainer Hein Vanhaezebrouck maakt zijn mannen paraat voor deze twee ontmoetingen in het Jan Breydelstadion. Volgens de oefenmeester is dit een groot voordeel voor Club. “Het is ook iets speciaal. Je speelt eigenlijk een wedstrijd die niet beslissend is, dus je moet zorgen voor een goede uitgangspositie om die terugwedstrijd optimaal aan te vatten. Vorig jaar zijn we daar niet goed mee omgegaan tegen Anderlecht”, geeft de coach aan bij VTM Nieuws. Club Brugge heeft dit volgens de oefenmeester van de club uit Gent al wel bewezen te kunnen. “Zij hebben al vaker die heen- en terugwedstrijden gespeeld op Europees niveau. Wij hebben daar weinig ervaring mee.”

“Hij heeft zich goed geïntegreerd”

Afgelopen zondag speelde De Buffalo`s tegen Waasland-Beveren met 2-1, maar ook hier werd snel naar het bekerduel van woensdag gekeken. Hein Vanhaezebrouck zal dan waarschijnlijk ook één van zijn nieuwe aanwinsten laten spelen. Rob Schoofs is er daar een van. De middenvelder die over genomen is van STVV zal waarschijnlijk moeten strijden om een plek in de Bekerfinale te krijgen. Hein Vanhaezebrouck is erg te spreken over Schoofs. “Hij heeft zich goed geïntegreerd. Dat is het grote voordeel als je een Vlaamse jongen binnenhaalt”, zegt Vanhaezebrouck op de website van de club. “Het is een speler met veel potentieel. Rob is een intelligente voetballer die perfect past binnen onze spelersgroep. Ook zijn medische testen waren uitstekend. Ik ben ervan overtuigd dat hij hier op alle niveaus sterker zal worden.”

Belgische pre-wedstrijd quoteringen

Voor de gokkers wordt deze week een interessante week. De prestaties van de bekerwedstrijd kunnen er heel anders uit gaan zien als dat van de competitiewedstrijd van zondag. Voor de bekerwedstrijd zijn de noteringen als volgt: Winst van Club Brugge x 1.95, winst van AA Gent x 3.75 en een gelijkspel x 3.50. De odd voor winst van De Buffalo`s is dus het hoogst.

Ook voor de Jupiler Pro League zijn de quoteringen op winst van Gent met x 3.75 best hoog. Een gelijkspel in de Jupiler Pro League betekent voor u een beloning van x 3.40 uw inleg. Mocht Club Brugge deze wedstrijd winnen dan staat daar een odd van x 2.00 tegenover. Ons advies is: hou voor beide wedstrijden de quoteringen goed in de gaten voordat u inlegt.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De bekerwedstrijd Club Brugge – KAA Gent wordt gespeeld op woensdag 3 februari om 20:45 uur en de Jupiler Pro Leaguewedstrijd tussen deze twee clubs wordt afgewerkt op zondag 7 januari om 14:30 uur in het Jan Breydelstadion te Brugge. Wie gaat er door naar de finale van de Belgische Beker en wie is er na dit weekend leider in de competitie? Speel mee met deze duo-match en zet in op uw favoriet. Pak snel uw bonus bij Unibet en krijg tot wel 60 euro aan gratis weddenschappen! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN