Club Brugge zoekt naar punten bij Kortrijk

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
24 december 2015     0 REACTIES

Club Brugge gaat de dag na Kerst op weg naar Kortrijk om daar de zure nederlaag van afgelopen weekend tegen Anderlecht weg te spoelen. Zwart-blauw stond op de tweede plaats in de Jupiler Pro League, maar wist deze plek niet vast te houden. Oostende heeft de punten wel naar binnen gesleept tegen Standard en staat nu boven Club op de ranglijst.

Laatste match voor de winterstop

De laatste wedstrijd voor de winterstop moet Club Brugge nog het één en het ander goed maken. Even leek het alsof Blauw-zwart de zaakjes onder controle had. Club won achter elkaar de wedstrijden. Tegen St. Luik ging het fout en ook de laatste gespeelde wedstrijd tegen Anderlecht was geen succes. Sterker nog, de club van trainer Michel Preud`homme ging in eigen stadion met 1-4 flink onderuit. Club hoopt Tweede Kerstdag op een kerstcadeau van Kortrijk om de koploper KAA Gent niet uit het oog te verliezen. Trainer Michel Preud`homme maakt zich daar niet te veel zorgen om. “Gent draait op volle toeren, maar er komen nog veel wedstrijden aan.”

Volgens Thomas Meunier zit het vooral in de mentaliteit van de spelers. “De groep moet meer de strijdersmentaliteit van weleer tonen. Vroeger zaten niet de grootste voetballers bij Blauw-zwart, maar door de strijdlust werden er wel resultaten geboekt”, refereert Thomas Meunier.

“Ik ben bijna zeker dat hij na het seizoen vertrekt”

De uitschakeling in de Belgische Bekercompetitie en de Europa League maakt het voor Club extra belangrijk om de landstitel binnen te halen. Verloren wedstrijden maken die kans op een troostprijs alleen maar kleiner. Het gerucht dat trainer Michel Preud`homme vertrekt, lijkt dan ook steeds meer waarheid te worden. Het Nieuwsblad hoorde vanuit de bestuurskamer van Club dat dit heel goed mogelijk is. “Ik ben bijna zeker dat hij na het seizoen vertrekt”, zou een clubleider meegedeeld hebben.

Ook Victor Vazquez wil Club na de winterstop verlaten. De Mexicaanse voetbalclub Cruz Azul heeft veel interesse in de middenvelder. Cruz Azul bood 1,5 miljoen euro voor Vazquez. De Mexicanen deden volgens Het Nieuwsblad een hoger bod als Club landskampioen wordt. De bonus zal dan op kunnen lopen op enkele honderdduizenden euro’s. Club Brugge heeft dit bod voor de voormalige FC Barcelona speler niet geaccepteerd. De club uit Brugge wil minstens 2 miljoen euro voor de middenvelder krijgen.

Kortrijk “We moeten ons nu mentaal herpakken”

Voor de winterbreak heeft Kortrijk nog loodzware duels met AA Gent en Club Brugge. Eén daarvan is er al gespeeld, maar zonder succes. De Kortrijkers verloren het uitduel tegen Gent met 3-0. Ook de twee wedstrijden daarvoor heeft Kortrijk verloren en wordt het tijd dat er weer eens iets gewonnen gaat worden om niet verder dan de achtste plaats te zakken. “Het zou jammer zijn dat al het goede wat we opbouwden, zou worden weggeveegd door een mindere decembermaand”, zegt Kortrijk-aanvaller Stijn De Smet. “Hopelijk kunnen we zaterdag weer een topprestatie neerzetten. Want de laatste weken verlopen moeizaam.” Verdediger Maxime Chanot voegt eraan toe: “Als we in de laatste matchen van 2015 geen punten pakken, wordt het moeilijk richting PlayOff 1”, beseft verdediger Maxime Chanot voorafgaand aan de ontmoeting tegen Club Brugge. “We moeten ons nu mentaal herpakken.”

Bookmakers

De Belgische wedkantoren zien het wankele Club Brugge de drie punten binnenhalen. De notering x 1.80 is voor winst van de Bruggenaren. Een gelijkspel wordt wat hoger ingeschaald door de bookies. Die odd luidt x 3.75 en kan zorgen voor een zeer aantrekkelijke kerstbonus. Gaat u liever voor de hoogste bonus, dan kunt u inzetten op winst van Kortrijk. Deze quotering staat op x 4.20 en is daarmee zeker de moeite waard om eens een gokje op te wagen.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De wedstrijd KV Kortrijk – Club Brugge wordt gespeeld op 26 december om 14.30 uur in het Guldensporenstadion te Kortrijk. Speel mee met deze laatste wedstrijd voor de winterstop en trakteer uzelf daarmee op een leuk kerstcadeau. Pak uw voordeel bij Betfirst en krijg een spectaculaire bonus van 60 euro! Schrijf u hier in bij Betfirst.be…[/av_promobox]

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN