Club Brugge verwelkomt Standard Luik

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
24 augustus 2017     0 REACTIES

Club Brugge heeft samen met Charleroi nog geen enkel punt laten liggen in de voorbije vier speelronden van de Jupiler Pro League. Het team van trainer Ivan Leko lijkt onverwoestbaar. Standard Luik gaat dit weekend proberen om de reeks van Club te doorbreken. Op Jan Breydel zal de spanning hoog zijn deze zondag. Even zozeer als bij de Belgische wedkantoren; die leuke odds hebben genoteerd voor deze wedstrijd.

Abdoulay Diaby: “Nu moeten we zondag die lijn doortrekken tegen Standard”

Abdoulay Diaby: “Nu moeten we zondag deze lijn doortrekken tegen Standard”, zegt Diaby. Ook Club Brugge-trainer Ivan Leko is trots op zijn team dat met twaalf punten fier aan kop gaat. Waar andere trainers met hun spelersgroep de punten laten liggen walst Club over elke tegenstander heen. The Blue Army lijkt in de Jupiler Pro League niet te stoppen.

Hans Vanaken: “We mogen blij zijn”

Club-speler Hans Vanaken is kritisch op het nieuwe team. “Er stond een nieuwe ploeg op het veld en daardoor waren er nog te weinig automatismen”, zegt Vanaken tegen Sporza. “We mogen blij zijn met onze 12 op 12, dat het voetbal nog niet helemaal op punt staat is normaal. Maar dat komt nog wel”, zegt Vanaken hoopvol voor de match tegen Standard.

Saulo Decarli: “Dit is een droom die uitkomt”

Club Brugge heeft voor de komende wedstrijden een nieuwe aanwinst gedaan met een verdedigende functie. De 25-jarige Zwitser Saulo Decarli komt over van Eintracht Braunschweig dat in de tweede competitie van Duitsland actief is. Decarli legde vorige week zijn medische testen al af bij Club Brugge en tekende een contract voor 3 jaar. De kersverse speler heeft veel goesting om bij Club van start te gaan. “Ik kan overal in de verdediging uit de voeten”, zegt Decarli tegen Club TV, “maar centraal is mijn geliefkoosde positie. Ik weet dat de Club Brugge de grootste club van België is. Ik treed hier in de voetsporen van heel wat grote namen. Dit is een droom die uitkomt”, aldus de Zwitser.

Ricardo Sa Pinto: “Ik maak me geen zorgen”

Standard Luik kende met vier op zes een propere seizoenstart, maar de laatste twee weken komt er weinig uit de bus bij het team van Ricardo Sa Pinto. Vorige week ontgoochelde Luik door bij Zulte Waregem met 0-4 het schip in te gaan. Met een uitwedstrijd op Club Brugge en een thuismatch tegen Charleroi voor de boeg heeft Standard zware weken op komst, maar Sa Pinto blijft er nuchter onder. “Ik maak me geen zorgen. We moeten tegen iedereen spelen. Het kampioenschap is een marathon, het duurt nog lang. We gaan voor een goed resultaat in Brugge”, zegt de coach van Standard in Voetbalnieuws.be.

Alexander Scholz: “We werken elke dag hard om nog een beetje beter te worden”

Standard-sterkhouder Alexander Scholz denkt dat Standard het ver gaat schoppen. “We zijn op veel vlakken verbeterd in vergelijking met vorig seizoen”, zegt de verdediger. De match tegen Club Brugge zal dan ook niet meteen de zwaarste van het seizoen zijn. Scholz: “Standard zit op het juiste spoor. We werken elke dag hard om nog een beetje beter te worden. Timing is belangrijk in het voetbal. Er zijn deze zomer enkele goede spelers en een nieuwe trainer op Sclessin gekomen en je ziet meteen het verschil. We vormen eindelijk een ploeg en alle neuzen staan in dezelfde richting. Ik ben er zeker van dat we een mooi seizoen zullen spelen”, besluit Scholz.

Wedstrijdoverzicht

Voor de thuiswedstrijd tegen Standard Luik heeft Club Brugge nog een tweetal spelers in de lappenmand. De Franse verdediger Benoit Poulain is nog altijd niet inzetbaar en ook de Nederlandse aanvaller Elton Acolatse blijft nog buiten beeld. Maar niet alleen bij Club zijn er geblesseerden ook in Luik blijven er spelers thuis. Verdedigers Reginal Goreux en Dimitri Lavalee zullen vanwege een blessure aan de kant blijven. Daarnaast mist Luik met Orlando Sa nog een aanvaller.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Club Brugge – Standard Luik

De Belgische wedkantoren hebben de pre-wedstrijdquoteringen ook voor deze match straf ingedeeld. Een zege voor de thuisploeg Club Brugge levert x 1.73 keer de inleg op. Winst van Standard Luik wordt met x 4.50 keer de inleg het hoogst beloond. Voor een gelijkspel noteren de bookies x 3.90 keer de inleg een zeer aantrekkelijk odd.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De Jupiler pro Leaguewedstrijd Club Brugge – Standard Luik wordt gespeeld op zondag 27 augustus om 14:30 uur in het Jan Breydel stadion te Brugge. Wint Club zijn vijfde match op rij of steekt Standard Luik daar een stokje voor. Zet uw voorspelling in via de wedkantoren op VoetbalGokken.be.

Ontvang bij Unibet een inschrijfbonus tot wel 80 euro! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN