Club Brugge verwelkomt Anderlecht

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
16 december 2015     8 REACTIES

Dit weekend staat de topper tussen Club Brugge en Anderlecht op het programma. De twee topteams ontmoeten elkaar vlak voor de speelronde met kerst en beide zijn gebrand op een goed resultaat. Kan Club de benen er nog onder houden na de uitschakeling van de Europa League? Anderlecht verzekerde zichzelf van overwintering door te winnen van Qarabag en wil Brugge in de competitie ongetwijfeld nog een tik na geven.

Week vol pech voor Club Brugge

Afgelopen week heeft Club Brugge nogal wat moeten slikken. De uitschakeling in de Europa League door het Deense FC Midtjylland was natuurlijk het dieptepunt, maar door de verloren uitwedstrijd (2-0) tegen Standaard Luik zakte de moed helemaal in de schoenen. “Standard was gewoon beter en heeft ons prima onder druk gezet”, zei Preud`homme na de wedstrijd. Het was de eerste puntverlies na zes overwinningen op rij. “Ik heb de indruk dat sommige jongens op hun tandvlees zitten”, vertelt Thomas Meunier. “We hebben dit seizoen dan ook al een pak wedstrijden in de benen.”

“Ik kan begrijpen dat dat in de benen kruipt”

“Ik denk dat Thomas vooral voor zichzelf aan het spreken is”, zegt ploegmaat Lior Refaelov. “Hij is net vader geworden, hé. Misschien heeft hij de voorbije dagen niet goed geslapen? Bovendien stond hij afgelopen donderdag (op het veld van FC Midtjylland, nvdr.) ook een volledige wedstrijd op het veld. Dan kan ik begrijpen dat dat in de benen kruipt.” Club Brugge wil tegen Anderlecht zijn wonden maar al te graag helen en moet daarvoor de moed weer bij elkaar schrapen. KAA Gent staat drie punten boven de Bruggenaren en één wedstrijd kan het verschil maken.

“We zijn samen verantwoordelijk”

Ook voor Anderlecht is deze wedstrijd zeer belangrijk. De punten zijn er maar wat welkom. Anderlecht staat op de vierde plaats en heeft met vierendertig punten één punt minder dan Oostende. Het gat moet dus gedicht worden om de top drie niet uit het oog te verliezen. Anderlecht speelde vorig weekend 1-1 tegen Oostende en ook het weekend ervoor bleef de eindstand met 0-0 gelijk. Supporters zijn Anderlecht-oefenmeester Besnik Hasi dan ook meer dan zat en zien de trainer liever vertrekken bij de Paars-Witte. In de wedstrijd tegen Oostende heeft het publiek luidkeels laten weten niet eens te zijn met de prestaties van Hasi. De spelers zelf denken er anders over. “We zijn samen verantwoordelijk”, zegt Andy Najar trouw aan zijn oefenmeester. “We zijn een team. We moeten achter de coach blijven staan. De coach moet niet te veel luisteren naar wat er geroepen wordt. Daar wordt niemand beter van”, zei Najar al begrijpt hij wel de onvrede van de fans, “De supporters verdienen beter voetbal.” Ook Matias Suarez blijft trouw achter zijn trainer staan: “Het is een lastige situatie voor Hasi, ik heb de fans ook gehoord. Het enige wat we nu kunnen doen is als team reageren door te winnen van Club Brugge”, aldus Suarez.

Pre-wedstrijd quoteringen

Beide topclubs zitten dus – om verschillende redenen – met de handen in de haren. De Belgische wedkantoren weten zelf ook niet goed wie ze als favoriet moeten bombarderen. Normaal is de thuisploeg ruim in het voordeel. Echter de pre-wedstrijd quoteringen voor deze match zijn behoorlijk gelijk. Dat maakt de keus voor u nog aantrekkelijker. Winst van Club Brugge krijgt een x 2.20 quotering mee. Winst van Anderlecht wordt beloond met x 3.10 en een gelijkspel krijgt een notering van x 3.40.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De wedstrijd Club Brugge – Anderlecht wordt gespeeld op zondag 20 december om 14.30 uur in het Jan Breydelstadion. Speelt u mee met deze strijd tussen de twee topclubs? Zet in op uw favoriet en win extra hoge geldprijzen via VoetbalGokken.be! Pak uw voordeel bij Betfirst en krijg een spectaculaire bonus van 60 euro! Schrijf u hier in bij Betfirst.be…[/av_promobox]

 


Reacties

progokker
16 december 2015

Moeilijk te zeggen wie deze topper de favoriet is. Ik heb op Anderlecht gespeeld bij Betfirst. Maar dat heb ik vooral gedaan om hun quotering hoger is dan die van Club.

7 jaar geleden

footbal...
16 december 2015

Thuisploeg Club Brugge is voor mij favoriet in deze Belgische topper.

7 jaar geleden

belgian...
16 december 2015

Puntendeling lijkt mij meest logisch. Oostende wordt grote winnaar.

7 jaar geleden

bluearmy
17 december 2015

Go Blue Army! We laten Gent niet lopen. Ik gok 1-0 voor Club.

7 jaar geleden

rsca
18 december 2015

Anderlecht pakt deze pot: 1-2 voor RSCA.

7 jaar geleden

belgian...
20 december 2015

Een draw ingezet via Betfirst: 1-1.

7 jaar geleden

sporza
20 december 2015

Dat was een iets te warm welkom van Brugge aan Anderlecht... Wat een dramatische nederlaag: 1-4 verliezen in eigen huis is geen fijne kerst!!

7 jaar geleden

martijnj
20 december 2015

Drama, drama, drama maar wat was Anderlecht goed zeg!!!

7 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

26 maart 2023     0 REACTIES

Wedden op oefenmatch Duitsland – België

Deze week komen zowel Duitsland als België niet in actie in de EK kwalificatie voor EURO2024 en dus word...

Lees meer
22 maart 2023     0 REACTIES

Pre-match odds EK kwalificatie kraker Italië – Engeland

Deze donderdag wordt een begin gemaakt aan de EK kwalificatie voor EURO2024. In deze eerste speelronde s...

Lees meer
22 maart 2023     0 REACTIES

Wedden op EK kwalificatie match Oostenrijk – Azerbeidzjan

Deze vrijdag spelen de Rode Duivels op verplaatsing tegen Zweden. Tegelijkertijd komen ook de poulegenot...

Lees meer
21 maart 2023     0 REACTIES

Wedden op EK kwalificatie EURO 2024: Zweden – België

Deze vrijdag komen de Rode Duivels terug in actie. Met de nieuwbakken bondscoach Domenico Tedes...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN