Club Brugge treft RFC Seraing in Belgische Pro League

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
3 december 2021     0 REACTIES

In de Belgische Pro League speelt Club Brugge deze zaterdag tegen RFC Seraing op Jan Breydel. De Bruggenaren staan derde en willen koploper Royale Union SG niet uit het oog verliezen. De thuismatch tegen de gepromoveerde ploeg is voor Club Brugge de laatste match voordat het op pad gaat naar Paris Saint Germain voor de laatste groepsmatch in de Champions League. Bij VoetbalGokken.be vindt u de strafste bookmakers odds voor de Pro League!

Philippe Clement: “Voor drie punten spelen tegen Seraing”

Club Brugge speelt zaterdag op eigen Jan Breydel tegen RFC Seraing. De ploeg van coach Philippe Clement moet na dit duel al snel de koffers pakken voor de laatste groepsmatch in de Champions League tegen Paris Saint Germain. Met een zege op Seraing zal de Champions League week goed kunnen beginnen. “De wil om te willen winnen is altijd groot bij Club. We gaan zaterdag dan ook spelen tegen Seraing voor niets minder dan drie punten”, aldus de coach van Club.

“Zege Seraing zou beloning zijn voor harde werk”

Voorbije weekeinde werd er na vier matches terug gewonnen door de ploeg van coach Clement. KRC Genk werd in eigen Luminus Arena met 2-3 verslagen door de troepen van coach Clement. De oefenmeester van de Brugse ploeg verwacht dat zijn team zaterdag ook fit voor de dag zal komen. “Fysiek zijn we top. We volgen een strak regime, trainen hard en proberen ook op dat vlak stappen te zetten. Zaterdag zegevieren van Seraing zal terug een beloning zijn voor ons harde werk”, zo stelt coach Clement.

Jordi Condom: “Focussen op match  tegen Club Brugge

Voorbije week speelden veel Belgische ploegen bekerwedstrijden. RFC Seraing speelde in de achtste finales van de Croky Cup tegen RSC Anderlecht. Er moesten strafschoppen genomen worden om een ploeg te kunnen laten doorstoten naar de volgende ronde. Seraing verloor toen van de Brusselse ploeg. Seraing-coach Jordi Condom wil de schouders er snel terug onder zetten. “We moeten deze ontmoeting zo snel mogelijk vergeten en focussen op de volgende wedstrijd tegen Club Brugge”, zegt de coach na afloop van het bekerduel tegen Anderlecht.

“Goed herstellen voor Club”

Zaterdag speelt Seraing voor het eerst sinds mensenheugenis op Jan Breydel. De trainer van Les Métallos hoopt dat zijn team hersteld is voordat het de eerste match ooit tegen Club speelt. “Nu moeten we goed herstellen en ons voorbereiden op de volgende wedstrijd. Het was een zware wedstrijd op een heel lastig te bespelen veld. Dit gaan we voelen met onze smalle kern. Ik hoop dat er niet te veel spelers kwaaltjes zullen overhouden aan deze match”, besluit de coach van Seraing.

Statistieken

Met dertig punten staat Club Brugge op de derde plek van de Belgische Pro League. De Bruggenaren moet Royal Antwerp FC dat ook dertig punten heeft voor zich dulden. Koploper van de Jupiler Pro League is Royale Union SG dat vier punten uitloopt op de Brugse ploeg.

RFC Seraing staat pas veertiende. De ploeg van coach Condom haalde tot nu toe negentien punten binnen. OH Leuven en Standard Luik staan met twintig punten net een plaatsje boven de ploeg uit Seraing.

Head 2 Head

Het is de eerste keer dat Club Brugge tegen RFC Seraing speelt. Dat komt grotendeels omdat Club op het hoogste niveau speelt en Seraing merendeel in lagere klasse speelde. In 1996 hield Seraing zelfs op te bestaan en pas in 2014 terugkeerde.

Huidige vorm Club Brugge

Club Brugge speelde voorbije weekeinde tegen KRC Genk. De ploeg van coach Clement won er met 2-3. Dit maakte de verloren thuiswedstrijd tegen RB Leipzig in de Champions League nog iets goed. De Bruggenaren werden op Jan Breydel opgeslokt door de Duitse ploeg uit Leipzig. Vijf dagen voor het treffen met de Red Bull ploeg werd er ook verloren van KV Mechelen: 2-1.

Huidige vorm RFC Seraing

Midweeks speelde Seraing de achtste finale van de Belgische beker tegen RSC Anderlecht. De ploeg van coach Condom verloor na strafschoppen (3-4). In de Jupiler Pro League wist de ploeg uit Luik nog te zegevieren van Sint-Truiden VV 2-0 en OH Leuven 1-3.

Lappenmand

Club Brugge treedt zaterdag aan zonder Tibo Persyn. De middenvelder heeft een blessure. Ignace Van der Brempt is nog geschorst tot zondag.

Seraing-coach Condom beschikt tot moment van schrijven over een fitte basisselectie.

Prognose

En dan de prognose voor Club Brugge – RFC Seraing. Onze wedtip is een zege van de Brugse ploeg: 3-1. Wat is uw voorspelling voor deze Belgische Pro League match?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor deze match op Jan Breydel.

Quoteringen Club Brugge – RFC Seraing

De Belgische wedkantoren hebben de hoogste pre-odd van dit duel bij een zege van Seraing staan. De bookmakers keren x 11.00 keer je inleg uit als uw voorspelling op winst van Les Métallos uitkomt.

Een gelijkspel is bij de wedkantoren x 6.15 keer uw speelbedrag waard. Voor een zege van Club Brugge moeten we het doen met een odd van x 1.25 keer het ingelegde aantal euro’s.

De Jupiler Pro League match Club Brugge – RFC Seraing wordt gespeeld op zaterdag 4 december om 20:45 uur op Jan Breydel te Brugge. Bij welke bookmaker op VoetbalGokken.be vult u uw voorspelling(en) in? Voorspel en win de strafste online voetbalwedden odds bij dit Belgische Pro League affiche.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN