Club Brugge tegen Moeskroen op Jan Breydel in Jupiler Pro League

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
28 november 2019     1 REACTIE

Het Jan Breydel stadion is deze zaterdag het decor voor de wedstrijd van Club Brugge tegen Royal Moeskroen. De ploeg van trainer Philippe Clement staat nog altijd bovenaan de lijst van de Jupiler Pro League. Moeskroen baant zich een weg in het midden van die ranglijst. De twee ploegen treffen elkaar begin van de avond en de quoteringen zijn ook voor deze match niet aan te slepen. Bent u benieuwd naar de straffe odds? Op VoetbalGokken.be vindt u alles om de juiste voorspelling te kunnen maken voor Club tegen Moeskroen.

Philippe Clement: “Moeskroen goede, technische spelers”

Met Moeskroen op het programma weet Club Brugge-trainer Philippe Clement dat zijn ploeg zaterdag geen gemakkelijke tegenstander voorgeschoteld krijgt. “Moeskroen doet het op twee manieren goed. Ze zijn een voetballende ploeg die met technisch goede spelers iets wil creëren met de bal. Het is dus een heel fitte ploeg. Iedereen zal scherp moeten zijn als we hen een nederlaag willen aansmeren”, zo zegt Clement op de clubwebsite.

Club Brugge wint de wedstrijd
1.12
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
8.00
Royal Moeskroen wint de wedstrijd
19.00

“Geen domme dingen doen”

Tot aan de winterstop heeft Club Brugge nog een aantal pittige wedstrijd te spelen waaronder de Champions league match tegen Real Madrid. Clement wil echter niet te ver vooruitkijken en de focus leggen op de komende wedstrijd tegen Oostende. “Wij gaan voluit voor de landstitel en dan wil je elke match winnen. Maar het is duidelijk dat we voor belangrijke en zware weken staan. Het wordt ook een kwestie van in sommige matchen andere jongens te brengen die tot nu toe minder gespeeld hebben. Weten met wie en wanneer te spelen. Om in die matchen en ook op training slim te zijn. Geen domme dingen doen, zeker niet naar blessures toe. Voorlopig hebben we dat prima beheerd”, aldus Clement.

Bernd Hollerbach: “Club Brugge weet hoe uit te blinken”

Moeskroen-trainer Bernd Hollerbach weet wat zijn ploeg te wachten staat nu het zaterdag aan moet treden tegen Club Brugge die weinig punten laat liggen in de Jupiler Pro League. “Ze zijn professionals. Ze komen met een goede mindset en weten ook dat ze alles hebben om uit te blinken”, zegt de trainer van Moeskroen over de tegenstander van zaterdag.

“Club is onvoorspelbaar”

Hollerbach bereidt zijn team dan ook voor op een bewogen wedstrijd. “De spelers weten hoe ze zich moeten ontwikkelen in de verschillende tactieken die ik heb opgezet. Ik verwacht een gecompliceerde ontmoeting omdat onze tegenstanders nogal onvoorspelbaar zijn”, analyseert de Duitse trainer.

“Alles is mogelijk”

De coach denkt dat zijn team wel een kans krijgt om te zegevieren op Jan Breydel. “Het is belangrijk voor mij om de fans tevreden te stellen en dat betekent een overwinning op zaterdag. We streven naar de drie punten in elk spel. Alles is mogelijk,” concludeert Hollerbach op de website van Franse Les Sports.

Statistieken

Club Brugge is na vijftien speelronden de competitieleider in de Jupiler Pro League. The Blue Army heeft in totaal 36 uit vijftien en behaalden die punten door elf zeges, drie gelijkspelen en één nederlaag. Tegenstrever Moeskroen moet het met een pak minder punten doen, maar staat desondanks op een verdienstelijke achtste stek. Moeskroen heeft dankzij vijf zeges en maar liefst zeven draws op dit moment 22 punten verzameld in de JPL.

Head 2 Head

Voorbije seizoen wist Moeskroen op Jan Breydel te winnen met 0-1. Dat was uiteraard een enorme sensatie, vooral omdat Moeskroen thuis met 0-1 had verloren van Club Brugge. Dit seizoen speelde men al ook in stadion Le Cannonier en werd het wederom 0-1 voor Club Brugge. Hans Vanaken was de matchwinner in dat duel. Gaat de geschiedenis zich herhalen en gaat Moeskroen verrassen op verplaatsing in Brugge of gaat de stunt van voorbije seizoen een eendagsvlieg zijn?

Huidige vorm Club Brugge

Over de vorm van Club Brugge kan geredetwist worden. De ploeg doet het zeker niet slecht, maar als we zien dat ze in de voorbije vijf matches amper tweemaal tot winst kwamen kan er twijfel ontstaan. De koppositie in de Belgische competitie verbloemd wellicht veel. Want met nederlagen tegen Royal Antwerp (2-1) en Paris Saint Germain (Champions League, 1-0) en het gelijke spel tegen Galatasaray (1-1) zijn de adelbrieven allesbehalve proper. Natuurlijk won het elftal ook van Oostende (2-0) en Kortrijk (3-0), maar dat waren beide thuismatches tegen niet al te lastige tegenstrevers. Het is dus een beetje gissen hoe het team er momenteel echt voorstaat.

Huidige vorm Moeskroen

Moeskroen is dit seizoen de koning van de draws. Al zevenmaal speelde ze gelijk en drie daarvan vonden plaats in de afgelopen vijf matches. Voorbije weekend werd het tegen KRC Genk 2-2. De veertiende speelronde eindigden voor Moeskroen ook in een puntendeling. Op verplaatsing bij Oostende werd het ook al 2-2. Om de cyclus rond te maken: de derde drawmatch vond plaats bij Cercle Brugge en jawel hoor ook die match werd afgefloten bij een 2-2 stand.

Lappenmand

Bij Club Brugge noteren we enkel de absentie van de Kroatische verdediger Matej Mitrovic. De 26-jarige sterkhouder zal ook tegen Moeskroen op het appel ontbreken. Verder heeft Clement op dit moment geen blessuregevallen in zijn selectie. Bij Moeskroen is de lappenmand meer gevuld, maar ook daar vallen de personele problemen alleszins mee. Doelman Jean Butez is nog altijd out met een armblessure en de Montenegrijnse verdediger Marko Bazic staat langs de kant met een knieblessure.

Prognose

Normaal gezien gaat Club Brugge er deze zondag een lap op geven en heeft Moeskroen weinig in te brengen, maar het is een match na een Europese week en Moeskroen wist ook voorbije seizoen al te verrassen op Jan Breydel. Daarom is onze wedtip: 1-1. Check onderstaande odds voor de bonussen die aan uw voorspelling hangen!

Quoteringen Club Brugge – Royal Moeskroen

Voor deze wedstrijd springen de quoteringen uit hun voegen. De hoogste odds bij de bookmakers voor deze match staat genoteerd voor winst van Moeskroen x 19.00 keer uw inleg. Voor een gelijkspel hebben de Belgische wedkantoren met x 8.00 keer de inleg nog een straffe odd gereedstaan. Denkt u dat Club Brugge deze thuiswedstrijd wint? Speel dan op een overwinning van de ploeg van Clement en laat uw favoriete bookmaker x 1.12 keer uw inleg uitbetalen als u het goed hebt.

De Jupiler Pro League wedstrijd Club Brugge – Royal Moeskroen wordt gespeeld op zaterdag 30 november om 18:00 uur op Jan Breydel stadion te Brugge. Weet Club ook deze wedstrijd te zegevieren of heeft Moeskroen een troef achter de hand om de koploper te kloppen? Speel nu alvast mee en profiteer van de beste deals.


Reacties

heldenv...
4 december 2019

triest dat Club maar een keer scoorden, maar het is genoeg voor een dikke beloning van de bookmakers ;)

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN