Club Brugge speelt op thuisfront tegen Zulte Waregem

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
22 april 2016     0 REACTIES

In de kampioensplay-off van de Jupiler Pro League zijn er nog maar zes wedstrijden te gaan. Eén daarvan is de match tussen Club Brugge en Zulte Waregem. Beide teams hebben verschillende doelen, maar voor alle twee is een winstpartij meer dan welkom. Voor Club gaat het om het kampioenschap van België, terwijl Waregem – middels een vierde plaats – Europees voetbal wil veiligstellen. De Belgische wedkantoren smullen van dit tafereel en hebben weer mooie odds voor u klaarstaan. Op wie durft u te spelen tijdens de komende speelronde van PO1?  

Michel Preud`homme: “Iedereen weet hoe lastig het is”

Voor Club Brugge is de wedstrijd tegen Zulte Waregem zeer belangrijk om de titelstrijd voort te zetten. Het team van trainer Michel Preud`homme heeft moeite de voorsprong op de concurrentie te vergroten of zelfs maar te handhaven. Het lijkt erop alsof de druk bij het team van Preud`homme te hoog wordt: “Iedereen weet hoe lastig het is om er elke week te staan, je kan het niet voorspellen. We moeten het gewoon rustig aanpakken en vooral spelen met dezelfde mentaliteit van de voorbije matchen. Voor de rest kan het langs de ene of de andere kant vallen, dat weet ik niet”, vooruitkijkend op de wedstrijd tegen Zulte Waregem. Vorig jaar november wist de Blue Army in eigen huis Waregem met 3-0 simpel te verslaan.

Club Brugge mist zeker Bjorn Engels

Voor deze match zal Preud`homme een aantal spelers moeten missen. Bjorn Engels zal zeker niet van de partij zijn vanwege een spierscheur. Engels mist ook het duel tegen Racing Genk eerder deze week. Lior Refaelov kan waarschijnlijk tegen Waregem wel weer inzetbaar zijn. De middenvelder traint nog steeds individueel, maar het duel tegen Zulte Waregem zal haalbaar moeten zijn, zo verwachten de clubartsen.

Zulte Waregem voorlopig zonder Karim Essikal

Zulte Waregem-trainer Francky Dury heeft nog wel de nodige hoofdbrekens. Dury kan nog steeds geen beroep doen op zijn middenvelder Karim Essikal. De Belgisch-Marokkaanse voetballer was in de laatste wedstrijden van grote waarde voor Waregem, maar de wedstrijd tegen Anderlecht (op 10 april) was er één te veel. Essikal botste stevig tegen RSCA-verdediger Kara Mbodj aan en geraakte zwaar geblesseerd. De middenvelder moest zelfs naar het ziekenhuis afgevoerd worden. Essikal liep een schedelbreuk, kaakbreuk en hersenschudding op en staat voorlopig langs de kant. De middenvelder van Essevee is bezig met herstel en is het afwachten wanneer Dury weer beroep op hem kan doen. “Eerst en vooral hebben we erop aangedrongen dat hij rust moet nemen”, zei de coach in Het Nieuwsblad. Dury benadrukt dat er een lange weg af te leggen is voor Essikal. “Toen Karim hier aankwam, was hij geen vedette. Hij heeft hard moeten werken en zal dat nu opnieuw moeten doen.”

Extra veiligheid

Het duel zal overigens onder strenge beveiligingsmaatregelen worden afgewerkt. Vooraf zal er een sweeping in het stadion plaatsvinden, er zijn extra stewards en voor de veiligheid van alle aanwezigen in het stadion zal iedereen die een zak of tas (rugzak, handtas e.d.) meeneemt de toegang tot het Jan Breydelstadion geweigerd worden. Er zijn geen opbergkastjes voorzien, dus geldt het principe: inleveren of buiten blijven. De supporters van Zulte Waregem zullen onderworpen worden aan systematische en strikte fouille en er geldt ook een verplichte combiregeling. Dit allemaal vanwege de aanslagen vorige maand in Brussel. “Het sportieve belang is hier even ondergeschikt aan de veiligheid. We hopen dat het geen gevolgen heeft voor het veldspel in de match tegen Brugge”, zo onderstreept een woordvoerder van Zulte Waregem het belang van dit duel.

Pre-wedstrijd quoteringen

De gokkers op deze wedstrijden kunnen rekenen op hoge odds bij de bookmakers. Vooral als het gaat om winst van Zulte Waregem. De quoteringen lopen op tot x 9.50 als Zulte Waregem de punten weet te pakken. Ook gokken op een gelijkspel is zeker de moeite waard. De noteringen hiervoor zijn x 4.70 en daarmee wordt uw inleg bijna vervijfvoudigd. De odd voor winst van de thuisploeg Club Brugge komt uit op een nette x 1.35.

 

[av_promobox button=’no’ label=’Click me’ link=’manually,http://’ link_target=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ size=’large’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’]
De wedstrijd Club Brugge – Zulte Waregem wordt gespeeld op zaterdag 23 april 2016 om 18:00 uur in het Jan Breydelstadion te Brugge. Zet in op uw favoriet en win een flinke bonus bij onze wedkantoren. Pak snel uw bonus bij Unibet en krijg tot wel 60 euro aan gratis weddenschappen! Schrijf u hier in bij Unibet.be…[/av_promobox]

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN